Teambuilding Aktiviteter

Her finder du alle vores teambuilding aktiviteter, som fokuserer på moderne teambuilding. Hos KbhTeambuilding sætter vi et stort fokus på aktiv teambuilding, da det efter vores erfaring er det, som skaber de bedste resultater for teamet. Når I kommer ud og er aktive sammen, styrkes samarbejdet på en helt særlig måde. Vi ser derfor gerne, at I kommer væk fra jeres vante rammer på kontoret, og prøver noget nyt i en kontekst og i et miljø, der skaber de bedste forudsætninger for at opnå jeres ønskede resultater!

Hvad:

Hvad I skal lave finder vi bedst ud af sammen. Vi vil gerne have at alle føler, at de har det sjovt og er tilpas med de planlagte aktiviteter. Derfor bruger vi gerne lidt ekstra tid på at lære jer og jeres behov at kende. Uanset hvad vi finder frem til, har vi rigtig god erfaring med teambuilding i naturen, og det er i denne kategori i finder vores mest populære aktiviteter.

Hvor:

Vi tager jer mere end gerne ud i naturskønne områder, hvor I kan nyde jeres teambuilding forløb og komme væk fra arbejdspladsen. Vi kender til rigtig mange forskellige skjulte perler rundt omkring på Sjælland, som vi gerne vil vise jer. Afhængigt af hvor tæt I vil være på jeres arbejdsplads, finder vi det helt rigtige sted til jer, og hjælper også gerne med transport. Vil I gerne være på jeres kontor, kan de fleste af vores aktiviteter rykkes indendørs. Overvej gerne resten af dagens forløb, når I afgør hvor I vil være, så I bruger så lidt tid og energi på transport som muligt.

Hvorfor:

Aktiv teambuilding er super godt til at forankre oplevelserne og de input I får i løbet af jeres teambuilding forløb. Vælg vores teambuilding aktiviteter, når I har brug for at sætte alt andet til side, for virkelig at komme tættere på hinanden. Selv mangfoldige arbejdspladser har nemt ved at finde ligheder og den gode team-ånd under åben himmel!