Firma Femkamp

Med Firma Femkamp dyster hele kontoret mod hinanden. I vil blive testet indenfor logik, fysik, samarbejde, udholdenhed og held. I får alle en sjov oplevelse, men kun ét hold vil få håneretten over de andre med hjem.

Firma Femkamp

Firma femkamp er udviklet med det formål, at få tændt gnisten i et team. Vores erfaring er, at blandingen mellem teambuilding og konkurrence får engageret hele teamet, så både de største skeptikere og de vildeste entusiaster vil få en sjov og uforglemmelig dag. 

Vores firma femkamp opererer med elementer af logik, fysik, samarbejde, kreativitet og held. Alle kan derfor bidrage til fællesskabet og øge chancen får at løbe med titlen som årets femkamp vinder! Det kræver dog, at de respektive hold identificere holdets styrker, samt hvordan de bedst udnytter ressourcerne. Sidst men Ikke mindst, vil vores firma femkamp sikre masser af grin og hygge samt understrege værdien af at trække i samme retning. 

Ud fra en grundig samtale med jer, om hvem I er, hvad udbyttet for dagen skal være og forhold som fx intensitet, lokation og sværheds grad, sammensætter vi de fem aktiviteter i femkampen. På denne måde sikre vi at I får den mest optimale oplevelse. Er tiden knap, og ønsker I, at vi vælger aktiviteten, gør vi naturligvis også det.  

Blandt vores populære aktiviteter finder du f.eks.: Helicopter Rescue Team: en spændende aktivitet, der udfordrer holdet på koordination, motorik og kommunikation. Minevandring: en udfordrende kommunikations-, og samarbejdsleg hvor I er brikkerne på en 5×5 spilleplade hvor strategi og hukommelse er altafgørende for at klare skærene. Ikke overraskende er firma femkamp én af vores meste solgte ydelser. 

Hele Danmark
2+ timer
275 kr pr. per.
+ opstartspris på 6000.-
Det var en fornøjelse, at blive ført igennem diverse teambuildingsøvelser, sammen med de tre, fra Kbh teambuilding. En lille hilsen fra 12 medarbejdere, som alle nød det gode vejr, og blev udfordret på komunikationen, lederskab, det kreative og samarbejdet i 2 timer.
David Lyng

Københavns Kommune

Med simple teambuilding øvelser formåede KbhTeambuilding at skabe en sjov, lærerig og udfordrende eftermiddag for vores afdeling. Instruktørerne var kompetente og deres gode humør smittede af på deltagerne. Alt I alt, en rigtig god oplevelse.
Peter Albers

Novo Nordisk

Vi er en ungdomsafdeling i kundeservice som fik tilbud om at få lavet noget teambuilding hos Kbhteambuilding som en del af vores temaaften. Kbhteambulding leverede fra start til slut en meget fleksibel samt serviceminded indsats, som gjorde at vi i hele forløbet kunne tilpasse vores arrangement, stor kadou for det. Derudover på selve dagen var de klar til tiden, med alt sat op og tog imod os med et smil, på trods af vi havde et par stykker der var forsinkede. Et arrangement hos Kbh teambuilding kan klart anbefales, hvis man leder efter sjovt alternativ til de gængse arbejdsarrangementer som bowling eller lign. Tak for jer 🙂
Martin Schultz

CBB Mobil A/S

Vælg fordi

  • I vil få engageret alle deltagere
  • I synes, at det er sjovt at konkurrere
  • I vil kunne huske denne teambuilding dag og glæde jer til den næste

Praktisk info

Dette arrangement kan afholdes hele året rundt – både inde og ude. Vi kan enten være på jeres eller en af vores lokationer. Der er masser af gode muligheder for at kombinere firma femkampen med et af vores dybdegående og faglige elementer. Vi kan også godt hjælpe med mad og drikke i løbet af dagen, så folk kan holde gejsten oppe gennem den sjove konkurrence.
Firma Femkamp kan afvikles på både dansk og engelsk.