Firma Femkamp

Med Firma Femkamp dyster hele kontoret mod hinanden. I vil blive testet indenfor logik, fysik, samarbejde og vedholdenhed. I får alle en sjov oplevelse, men kun ét hold vil få håneretten over de andre med hjem.

Firma Femkamp er udviklet med det formål, at få tændt gnisten i et team. Vores erfaring er, at blandingen mellem teambuilding og konkurrence får engageret hele teamet, så både de største skeptikere og de vildeste entusiaster vil få en sjov og uforglemmelig dag.

Vores Firma Femkamp opererer med elementer af logik, fysik, samarbejde, kreativitet og held. Alle kan derfor bidrage til fællesskabet og øge chancen får at løbe med titlen som ‘årets femkamp vinder’! Det kræver dog, at I finder holdets styrker, samt hvordan I bedst udnytter jeres ressourcer. Sidst, men ikke mindst, vil vores Firma Femkamp sikre masser af grin og hygge, samt understrege værdien af at trække i samme retning.

Hele landet

2+ timer

295 kr. pr. pers.
+ opstartspris på 6000 kr.

Mange vælger fordi:

  • I vil få engageret alle deltagere.
  • I synes, at det er sjovt at konkurrere.
  • I vil skabe uforglemmelige minder.
  • Arrangementet kan afholdes hele året rundt.
  • Mulighed for at vælge mellem jeres eller en af vores lokationer som arrangementssted.
  • Kombinationsmuligheder for både dybdegående og faglige elementer.
  • Kan afholdes både inde og ude.
  • Firma Femkamp kan afvikles på både dansk og engelsk

Kontakt os for spørgsmål og inspiration til jeres Firma Femkamp.

For de nørdene 

 

Ud fra en grundig samtale med jer, om hvem I er, hvad udbyttet for dagen skal være og forhold som fx intensitet, lokation og sværheds grad, sammensætter vi de fem aktiviteter i femkampen. På denne måde sikrer vi, at I får den mest optimale oplevelse. Er tiden knap, og ønsker I, at vi vælger aktiviteten, gør vi naturligvis også det.

Blandt vores populære aktiviteter finder du f.eks.: Helicopter Rescue Team: en spændende aktivitet, der udfordrer holdet på koordination, motorik og kommunikation. Minevandring: en udfordrende kommunikations-, og samarbejdsleg, hvor I er brikkerne på en 5×5 spilleplade, hvor strategi og hukommelse er altafgørende for at klare skærene. Ikke overraskende er Firma Femkamp én af vores meste solgte ydelser.