Firma Femkamp

Med Firma Femkamp dyster hele kontoret mod hinanden. I vil blive testet indenfor logik, fysik, samarbejde, udholdenhed og held. I får alle en sjov oplevelse, men kun et hold vil få håneretten over de andre med hjem

Firma Femkamp

Firma femkamp er udviklet med det formål at få tændt gnisten i teams eller grupper. Vores erfaring siger os, at blandingen mellem teambuilding og konkurrence, får engageret hele teamet. Både de største skeptikere og de vildeste entusiaster vil få mere ud af dagen. I får et underholdende arrangement, som de fleste vil kunne huske, men vi sørger også for at komme godt rundt om vigtige teambuilding elementer.

Vores firma femkamp, med elementer af logik, fysik, samarbejde, kreativitet og held, har noget for alle. De respektive hold, vil blive nødt til at identificere holdets styrker og svagheder samt hvordan de får mest ud af de ressourcer de har. Ikke mindst vil vores firma femkamp vise deltagerene, hvor meget det betyder at trække i den samme retning. Indenfor hvert element, har vi et flertal af afprøvede aktiviteter, som vi sammen kan vælge fra således, at dagen bliver tilpasset jer. Foretrækker I, at vi udvælger vores mest populære aktiviteter for jer, gør vi gerne det.

Blandt vores populære aktiviteter finder du f.eks.: Helicopter Rescue Team: en spændende aktivitet, der udfordrer holdet på koordination og motorik. Minevandring: en udfordrende kommunikations-, og samarbejdsleg hvor I er brikkerne i en 5×5 spilleplan. Puzzle Games: Det klassiske brætspil, der også eksisterer i form af app, hvor især logik og koordination er nøglen til sejr. Vi har desuden et hav af andre sjove og spændende aktiviteter til at kunne sammensætte og målrette arrangementet til jeres behov.

Hele Danmark

2+ timer

275 kr pr. per.
+ opstartspris på 6000.-

Det var en fornøjelse, at blive ført igennem diverse teambuildingsøvelser, sammen med de tre, fra Kbh teambuilding. En lille hilsen fra 12 medarbejdere, som alle nød det gode vejr, og blev udfordret på komunikationen, lederskab, det kreative og samarbejdet i 2 timer.

David Lyng

Københavns Kommune

Med simple teambuilding øvelser formåede KbhTeambuilding at skabe en sjov, lærerig og udfordrende eftermiddag for vores afdeling. Instruktørerne var kompetente og deres gode humør smittede af på deltagerne. Alt I alt, en rigtig god oplevelse.

Peter Albers

Novo Nordisk

Vi er en ungdomsafdeling i kundeservice som fik tilbud om at få lavet noget teambuilding hos Kbhteambuilding som en del af vores temaaften. Kbhteambulding leverede fra start til slut en meget fleksibel samt serviceminded indsats, som gjorde at vi i hele forløbet kunne tilpasse vores arrangement, stor kadou for det. Derudover på selve dagen var de klar til tiden, med alt sat op og tog imod os med et smil, på trods af vi havde et par stykker der var forsinkede. Et arrangement hos Kbh teambuilding kan klart anbefales, hvis man leder efter sjovt alternativ til de gængse arbejdsarrangementer som bowling eller lign. Tak for jer 🙂

Martin Schultz

CBB Mobil A/S

Vælg fordi

  • I vil få engageret alle deltagere
  • I synes, at det er sjovt at konkurrere
  • I vil kunne huske denne teambuilding dag og glæde jer til den næste

Praktisk info

Da dette arrangement kan afholdes hele året rundt, på enten jeres eller en af vores lokationer, tilrettelægger vi gerne dagen efter jeres behov og foreslår, at vi tager en snak sammen. Der er desuden masser af gode muligheder for at kombinere firma femkampen med et af vores dybdegående og faglige elementer. Vi kan også godt hjælpe med mad og drikke i løbet af dagen, så folk kan holde gejsten oppe gennem den sjove konkurrence.