+45 44 66 74 47 info@kbhteambuilding.dk

Betingelser

Disse betingelser er skrevet for at beskytte begge parter, når der indgås en handel. Dette regelsæt er lavet for at danne et fælles fundament for en god oplevelse.

Nedenstående vilkår er gældende for alle aftaler indgået med KbhTeambuilding.

Priser Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser på hjemmesiden. Alle de oplyste priser er eksklusiv moms, medmindre andet er angivet. KbhTeambuilding kan til enhver tid ændre de angivne priser som fremgår på hjemmesiden, hvis dette bliver nødvendigt.

Antal deltagere KbhTeambuilding skal senest vide antallet af deltagere 72 timer før arrangementets start. Hvis gæsteantallet falder indenfor denne tidsramme, betales det fulde beløb.

Materialer Der påkræves erstatning ved ødelæggelse eller misligholdelse af udstyr, som har formål i arrangementet. Prisen vurderes efter indkøb af nyt udstyr jf. dagspris. Dette beløb vil blive efterfaktureret, såfremt uheldet skulle være ude.

Afbestilling eller flytning af arrangement Der betales 1000 DKK ved aflysning af et hvilket som helst arrangement, hvis aflysningen sker mere end 14 dage forinden. Vi forbeholder vores ret til at indkræve et depositum inden arrangement start på op til 80 % af ordrestørrelsen. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelse, betales 50 % af ordrens pålydende pris. Sker afbestillingen mindre end 48 timer før arrangement start, betales ordrens fulde beløb. Afbestilling skal ske via en e-mail til Info@kbhteambuilding.dk samt et telefonopkald til 44667447. En telefonisk afbestilling alene er ikke gældende.

Referencer Hos KbhTeambuilding elsker vi at vise os frem. Det gør vi ved at have et website http://kbhteambuilding.dk/referencer/ hvor udvalgte kunder og arrangementer bliver fremvist. Dette gør, at vores kunder kan se, hvem vi har handlet med. Hvis du som kunde ikke ønsker at blive skrevet på denne referenceliste, skal du frasige dig dette i en e-mail til os.

Betaling Ved booking af et arrangement faktureres 80 % af den aftalte pris på aftaletidspunktet. Dette dog kun hvis beløbet er over 10.000 DKK ex moms. eller hvis andet aftales skriftligt. Ellers sker den fulde betaling efter endt arrangement. Når beløbet er os i hænde, vil vi sætte vores produktion i gang, og bookingen vil blive bekræftet. Restbeløbet faktureres efter arrangementets afslutning, som betales inden 8 dage, hvis dette ikke betales kontant på dagen. Ved forsinket betaling af faktura vil kunden få fremsendt en betalingspåmindelse, som udløser et ekstra gebyr på 100 DKK samt en rente på 0,7 % pr påbegyndt måned. Ved udeblivelse af betaling, vil fordringen blive sendt videre til inkasso, og der vil yderligere blive pålagt udgifter. Forfaldsdato på fakturaen er baseret på arrangementets dato og kan udløbe på en hvilken som helst dato i måneden.

Tilfredshedsgaranti Hos KbhTeambuilding har vi tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med ydelsen, så lad os endelig høre fra dig, så vi kan finde en passende kompensation.

Personoplysninger KbhTeambuilding er ansvarlig for håndteringen af de personoplysninger, der oplyses af vores kunder. Vi behandler alle kundens personoplysninger strengt fortroligt. Oplysningerne opbevares i op til 5 år i henhold til lovgivningen. Vi følger persondataloven, hvilket betyder, at du til enhver tid har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig som kunde. Du kan få adgang til oplysningerne ved at sende en e-mail til os via kontaktsiden. Det er udelukkende personer, der er tilknyttet KbhTeambuilding der har adgang til disse data. Læs mere her

E-mail Vi kan til enhver tid kontakte dig på e-mail i forbindelse med ordren.

Chat KbhTeambuilding tilbyder kontakt og kundeservice via chat. Chathistorik slettes automatisk efter 30 dage, eller efter afholdt arrangement. Læs mere om cores chat betingelser her.

Log og cookies Log statistik bruges på KbhTeambuilding.dk, vi bruger Google Analytics til at indsamle information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter og meget andet. På KbhTeambuilding.dk anvendes statistikken alene med det formål at optimere websitet, dets funktionaliteter og remarketing. Log statistik bruges også til at skabe øget brugervenlighed. KbhTeambuilding benytter også Google AdWords Conversion til at se, hvor høj en værdi vores betalte reklamer har for os. Cookies kan blive anvendt, når du besøger www.kbhteambuilding.dk

Betalingsbetingelser til samarbejdspartnere KbhTeambuilding forbeholder sig retten til 30 dages betalingsbetingelser til vores samarbejdspartnere. Dette gør vi for, at kunne opretholde en bæredygtig økonomisk model for vores forretning.

Få 12 gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder og få tilsendt to printvenlige PDF'er!
Nej tak
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×