SAMARBEJDSPARTNERE

CocktailCompany.dk

CocktailCompany.dk er Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser. Prøv et sjovt og underholdende cocktailkursus, hvor du kan gå på opdagelse i cocktailens verden og lære at shake en perfekt cocktail. Skal du holde fest? CocktailCompany.dk kan også skræddersy en lækker og gennemført barløsning til dit næste arrangement.

 

https://cocktailcompany.dk/

Karoline Trier

Karoline Trier har siden 2014, drevet sin egen kokkeskole og afholdt madlavningskurser for både nybegyndere og mere erfarne kokke. Siden Karolines sejr i MasterChef 2016, har hun virkelig fået fart på sin forretning i København, hvor hun åbner dørene op for en fantastisk verden af gastronomi. Sammen med KbhTeambuilding, har Karoline Trier udviklet gastronomisk teambuilding, som er særlig tilpasset virksomheder med både fokus på lækker madlavning og teambuilding.

https://karolinetrier.dk

Is Til Fest

Skal du holde fest? Husk isterningerne til drinksene. Is Til Fest leverer is når du har brug for det! Med centrale placeringer i både Aarhus og København kan du også selv nemt hente is og knust is til din fest.

https://istilfest.dk

Buddhabikes

Buddha Bikes gør det, navnet lover: De sælger og reparerer cykler med god karma. De arbejder aktivt på at modarbejde den uholdbare brug-og-smid-væk-kultur, der præger vores forhold til både materialer og mennesker. Alle cykler i butikken er istandsatte brugte cykler – og så bygger de selv en række cykler, der er bedre end nye! Derudover har de udsatte unge i lære i værkstedet, for hos Buddha Bikes får både mennesker og gammelt jern en chance til.

https://buddhabikes.dk

Pole Republic

Pole Republic har fokus på poledance som en sportsgren og derfor bruger vi polestangen som et alsidigt fitnessredskab.

https://polerepublic.dk/

 

Storekugler

Storekugler leverer en lang række fartfulde og populære spil så som, bumperball, fodbolddart, bowcombat og laser games. De leverer i hele landet og tilbyder sjove add ons som for eksempel stødbånd og promillebriller. Skal ud på en polterabend eller skal have arrangeret eksempelvis en fodboldafslutning, kan storekugler være med til at gøre jeres dag fantastisk sjov.

https://storekugler.dk