Samarbejdspartnere

CocktailKursus.dk

Cocktailkursus.dk er Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser. Prøv et sjovt og underholdende cocktailkursus, hvor du kan gå på opdagelse i cocktailens verden og lære at shake en perfekt cocktail. Skal du holde fest? Cocktailkursus.dk kan også skræddersy en lækker og gennemført barløsning til dit næste arrangement.

 

https://cocktailkursus.dk/

Karoline Trier

Karoline Trier har siden 2014, drevet sin egen kokkeskole og afholdt madlavningskurser for både nybegyndere og mere erfarne kokke. Siden Karolines sejr i MasterChef 2016, har hun virkelig fået fart på sin forretning i København, hvor hun åbner dørene op for en fantastisk verden af gastronomi. Sammen med KbhTeambuilding, har Karoline Trier udviklet gastronomisk teambuilding, som er særlig tilpasset virksomheder med både fokus på lækker madlavning og teambuilding.

https://karolinetrier.dk

Is Til Fest

Skal du holde fest? Husk isterningerne til drinksene. Is Til Fest leverer is når du har brug for det! Med centrale placeringer i både Aarhus og København kan du også selv nemt hente is og knust is til din fest.

https://istilfest.dk

Buddhabikes

Buddha Bikes gør det, navnet lover: De sælger og reparerer cykler med god karma. De arbejder aktivt på at modarbejde den uholdbare brug-og-smid-væk-kultur, der præger vores forhold til både materialer og mennesker. Alle cykler i butikken er istandsatte brugte cykler – og så bygger de selv en række cykler, der er bedre end nye! Derudover har de udsatte unge i lære i værkstedet, for hos Buddha Bikes får både mennesker og gammelt jern en chance til.

https://buddhabikes.dk

Simply Cooking

Simply Cooking blev etableret i 2000 af Martin Haugaard Zielke, uddannet kok fra Kong Hans Kælder. I dag sidder han som kreativ direktør og videreudvikler Simply Cookings kerneområder, som er kantinedrift, frokostordning, catering og kokkeskoler. Martins store passion for sund mad, har drevet Simply Cooking frem til hvad det er i dag. Kompromisløst køkken, hvor der arbejder rigtig mange dygtige kokke. Simply Cooking driver i dag 10 kantiner i København, hvor vi bespiser over 5.500 gæster hver dag.

 

http://simplycooking.dk

Touchésport

Touchésport har som de første, siden 1998, udbudt Danmarks mest spændende fægtearrangementer. Deres sjove specialdesignet prisbelønnede fægteevents er for alle som har interesse i at prøve sporten eller en kamp på “liv eller død” med sine venner.

 

http://touchesport.dk

Chokoman.dk

Chokoman er startet af Jørgen Gornitzka, med en dyb passion for god chokolade.
Med formålet at bringe chokoladeglæde ud til danskerne. Specielt igennem kurser og en Webshop med alt til fremstilling af fyldt chokolade og flødeboller.
Som danmarks eneste fuldtids underviser i chokolade, har jeg fornøjelsen af over 100 kurser hvert år, så det er gennemprøvede populære og produkter der tilbydes.

http://chokoman.dk

Pole Republic

Pole Republic har fokus på poledance som en sportsgren og derfor bruger vi polestangen som et alsidigt fitnessredskab.

https://polerepublic.dk/teambuilding-for-virksomheder/

 

Få 12 gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder og få tilsendt to printvenlige PDF'er!
Nej tak
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×