Samarbejdspartnere

Fodboldsfabrikken

Danmarks første fodboldkæde, Fodboldfabrikken, er i fuld sving med top-fodboldstemning og lækre detaljer på alle baner. På nuværende tidspunkt er Fodboldfabrikken beliggende på Odense Havn på “Byens Ø” og i Aarhus ligge de i de gamle trykkerihaller i Viby J. København har 8 fede baner på Kløvermarksvej 70. 

http://fodboldfabrikken.dk

CocktailKursus.dk

Cocktailkursus.dk er Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser. Prøv et sjovt og underholdende cocktailkursus, hvor du kan gå på opdagelse i cocktailens verden og lære at shake en perfekt cocktail. Skal du holde fest? Cocktailkursus.dk kan også skræddersy en lækker og gennemført barløsning til dit næste arrangement.

https://cocktailkursus.dk/

Buddhabikes

Buddha Bikes gør det, navnet lover: De sælger og reparerer cykler med god karma. De arbejder aktivt på at modarbejde den uholdbare brug-og-smid-væk-kultur, der præger vores forhold til både materialer og mennesker. Alle cykler i butikken er istandsatte brugte cykler – og så bygger de selv en række cykler, der er bedre end nye! Derudover har de udsatte unge i lære i værkstedet, for hos Buddha Bikes får både mennesker og gammelt jern en chance til.

https://buddhabikes.dk

Simply Cooking

Simply Cooking blev etableret i 2000 af Martin Haugaard Zielke, uddannet kok fra Kong Hans Kælder. I dag sidder han som kreativ direktør og videreudvikler Simply Cookings kerneområder, som er kantinedrift, frokostordning, catering og kokkeskoler. Martins store passion for sund mad, har drevet Simply Cooking frem til hvad det er i dag. Kompromisløst køkken, hvor der arbejder rigtig mange dygtige kokke. Simply Cooking driver i dag 10 kantiner i København, hvor vi bespiser over 5.500 gæster hver dag.

http://simplycooking.dk

Touchésport

Touchésport har som de første, siden 1998, udbudt Danmarks mest spændende fægtearrangementer. Deres sjove specialdesignet prisbelønnede fægteevents er for alle som har interesse i at prøve sporten eller en kamp på “liv eller død” med sine venner.

http://touchesport.dk

Chokoman.dk

Chokoman er startet af Jørgen Gornitzka, med en dyb passion for god chokolade.
Med formålet at bringe chokoladeglæde ud til danskerne. Specielt igennem kurser og en Webshop med alt til fremstilling af fyldt chokolade og flødeboller.
Som danmarks eneste fuldtids underviser i chokolade, har jeg fornøjelsen af over 100 kurser hvert år, så det er gennemprøvede populære og produkter der tilbydes.

http://chokoman.dk

GoPlayDot

DOT is not played as any other video game, but is played in real life! The game technology is based on GPS information from your mobile phone and as a DOT player, you have to move around physically to be part of the game. DOT resembles the classic game of tag, but combines the well-known game mechanics with elements of geocaching, live-action-gaming and urban exploration. DOT can be played in familiar surroundings by a small group, or on a massive scale encompassing your whole city.

http://goplaydot.com

Pole Republic

Pole Republic har fokus på poledance som en sportsgren og derfor bruger vi polestangen som et alsidigt fitnessredskab.

https://polerepublic.dk

Is Til Fest

Skal du holde fest? Husk isterningerne til drinksene. Is Til Fest leverer is når du har brug for det! Med centrale placeringer i både Aarhus og København kan du også selv nemt hente is og knust is til din fest.

https://istilfest.dk

Få gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder, tilbud og få tilsendt 5 sjove teambuilding øvelser til kontoret med det samme!
Nej tak!
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×