Gastronomisk Teambuilding

Blandt vores gastronomiske teambuilding aktiviteter finder I aktiviteter, som sætter mad og drikke i centrum, for at give jer en fantastisk smagfuld og sjov oplevelse. Vores aktiviteter består af kulinariske oplevelser, hvor I selv er i centrum og lærer at lave mad fra forskellige steder i verden. Gastromi og madlavningskurser er oplagte til at træne samarbejdsevner i et team, eller til at konkurrere imod hinanden.

Hvad:

Det er fuldstændig op til jer at vælge det i er mest begejstrede ved eller nysgerrige på i forbindelse med jeres madlavningskursus. Tøv dog ikke med at kaste jer ud i noget helt nyt! Vores instruktører og kokke er uddannede i madlavning og til at sørge for, at alle kan være med og finde et niveau, som passer netop jer. Hiv gerne fat på os i chatten eller pr. mail, for at høre hvilke madlavnings aktiviteter for virksomheder, der har været mest successfulde den seneste tid.

Hvor:

Når det kommer til gastronomi og madlavning, spiller lokationen faktisk en stor rolle. Mad og drikke handler lige så meget om omgivelserne og konteksten, som det man rent faktisk skal skal spise eller drikke. Husk, at hvis I planlægger nogle af disse aktiviteter I forlængelse af andre aktiviteter eller jeres arbejdsplads, at I nemt og bekvemt skal kunne komme dertil.

Hvorfor:

Gastronomisk teambuilding eller madlavning for virksomheder på godt dansk, er til jer, der godt kan lide mad og drikke, og enten vil lave mere af det i holder af, blive bedre til det, eller prøve noget helt nyt. Madlavningskursus er super til teams og grupper, der har lyst til at lave noget indendørs. Ofte bringer det folk tættere på hinanden. Mange af de ting, som skal til for at gøre en madret god, er faktisk også nogle af de ting, som gør et team godt. Timing, planlægning, forståelse for hvad der passer godt sammen og passion for det man laver, er ting, som kan få ethvert projekt eller madret, til at flyve!