Kagedysten

Kagedysten byder på en hyggelig dyst mod kollegaerne hvor I samtidigt lærer at fremtrylle de lækreste kager. Når vinderen af Kagedysten er fundet, skal vi smage på mesterværkerne!

Kagedysten

Er I også en arbejdsplads, der ikke behøver den store anledning før der gives kage på kontoret, så er dette lige noget for jer. Aktiviteten handler i al sin enkelthed om, at bage den bedste og flotteste kage. Vælg selv om I vil konkurrere mod hinanden og finde kontorets bedste konditor, eller om I vil lave en dessert i fællesskab, der ville gøre selv Mette Blomsterberg misundelig! Uanset hvad, bliver det nogle gode timer i glasuren og kagecremens tegn – Både begyndere og mere erfarne mad-entusiaster får en sjov og lærerig dag.

Prisen er inklusiv kaffe, te og økologisk saft samt et forklæde til dagens vinder.

Frederikssundsvej 274D
2700 Brønshøj

3 timer

645 kr pr. per – min. 10 personer

Vælg fordi

    Dette er en teambuilding øvelse hvor alle kan være med, og hvor kreativitet og hygge er vigtige elementer. I får også øvet jeres samarbejdsevner og styrket den generelle holdånd i jeres team. Vi kan sagtens skræddersy dagen til at passe til jeres team og virksomhed, f.eks. ved at kombinere Kagedysten med et fagligt element i løbet af dagen. Vi ved fra erfaring, at dette er en populær teambuildingøvelse, som vækker glæde blandt kollegaerne – dette gælder ikke mindst resten af arbejdspladen, som også kan få glæde af jeres kager

Praktisk info

Kagedysten kan afholdes året rundt, i de hyggelige og flotte lokaler i Brønshøj! Kagedysten passer såvel til små som større grupper, da vi kan inddele i holdstørrelser, der passer lige til jer.  Ønsker I at kombinere denne aktivitet med anden teambuilding – kontakt os og så hjælper vi jer med at finde et program, der passer netop jer.