Kokkeskole

Kom på kokkeskole med dine venner og kollegaer. Vores dygtige kokke og undervisere hjælper jer med at lave en udsøgt 3-retters menu som i runder aftenen af med at spise! Undervejs får i vores kokkes bedste tips og tricks til hvordan man laver mad af høj kvalitet.

Kokkeskole

Madlavning er noget der samler folk og som vi alle elsker. I en travl hverdag kan det dog være svært at nå at lave ordentlig mad, og forny sig selv i køkkenet. Tag dit team eller din virksomhed med ud på kokkeskole, hvor i både får ny inspiration i køkkenet, samtidig med at i bliver rystet godt sammen og får et indblik i den kulinariske verden.

Kokkeskolen indledes med et glas velkomstbobler, samtidig med at kokken gennemgår god køkkenskik, aftenens forløb og den menu som skal laves. Der vil naturligvis under forberedelserne blive serveret snacks, vin og vand. Det er også muligt at tilkøbe professionel vinsmagning, såfremt dette ønskes.

I bliver delt op i hold, hvor hvert hold har ansvar for en enkelt ret. Efter afholdt madlavningskursus, bliver der stillet op til en dejlig middag, hvor i spiser jeres tilberedte mad og med vin, selvfølgelig! Alle drikkevare er inkluderet i arrangementet, men der er mulighed for både at tilkøbe appetizers og to timers ekstra hygge og drikkevarer ad libitum.

Denne kokkeskole kan afholdes alle tidspunkter på året, og passer store såvel som små grupper. Vi har dejlige lokaler i København, hvor madlavningskursuset kan afholdes.

Menueksempel:
Vores menuer tager udgangspunkt i årstidens bedste råvarer, og varierer derfor efter sæson. 

Asparges 
Dampet asparges, pocheret æg, syrnet fløde med citrus og dildolie samt sprøde brød med citronsmør
Tilkøb af fisk: 75 kr. ex moms pr. person

Kartofler
Farserede kartofler, kartoffelkompot, brunet smør med ramsløg og frisk urtesalat 
Tilkøb af kød: 95 kr. ex moms pr. person

Rabarber 
Kage med karamelliserede jordskokker, rabarberskum, råsyltede rabarber, boghvedeflager og karamelganache

Frederikssundsvej 274D
2700 Brønshøj

ca. 4 timer

1195kr pr. person
minimum 10 personer

 

Vælg fordi

  • Kokkeskolen med KbhTeambuilding er altid en sikker vinder, når middag og teambuilding skal kombineres.
  • Det sociale klima i dit team eller virksomhed vil forbedres når medarbejderne får se hinanden i nye sammenhænge udenfor det daglige kontormiljø
  • I behøver ikke tænke over hvad i skal have at spise til jeres teamdag!

Praktisk info

Ved ankomst vil i modtage en velkomstdrink, og der vil under forberedelserne blive serveret snacks, vin og vand. Det er også muligt at tilkøbe professionel vinsmagning, såfremt dette ønskes. Denne kokkeskole kan afholdes alle tidspunkter på året, og passer store såvel som små grupper. Vi har dejlige lokaler i København, hvor madlavningskursuset kan afholdes.