Referencer

Udtalelser og referencer

Super arrangement

Vi havde en fantastisk dejlig dag med KbhTeambuilding hvor de havde arrangeret alt ned til mindste detalje. Alle 70 deltagere var glade og havde kun ros. Vi bruger helt klart KbhTeambuilding igen!

JS Ventilation

Super professionelle og dygtige …

Super professionelle og dygtige instruktører!
Vi havde booket dem i forbindelse med introugen på CBS og hele vejen igennem var der en god stemning, der blev lyttet til vores ønsker og de var hele vejen igennem meget imødekommende.

Vi vil helt klart anbefale dem til enhver form for teambuilding og vi vil helt klart også benytte os af KBH teambuilding en anden gang!

Carina, Copenhagen Business School

Fantastisk dag med super professionelle instruktører

Vi havde fornøjelsen af KBHTeambuilding i forbindelse med et virksomhedsarrangement. Alt ligefra booking til selve arrangementet var helt igennem professionelt og de var meget behjælpelige med at sammensætte et program som passede til vores behov.
Det var en fantastisk dag, hvor alle medvirkende var begejstrede og hvor humøret var exceptionelt højt efter arrangementet.

Jeg kan helt klart anbefale dem!!

Franz Højgaard Schmidt, DONG Energy (Ørsted)

Vi var så heldige at have besøg af …

Vi var så heldige at have besøg af Chokoman og vi fik lavet nogle super fine flødeboller 🙂 Kan helt sikkert anbefales til andre.
Der var hurtig respons når man skrev til Kbh Teambuilding, så alt i alt en god oplevelse.

Vibe Weidich

Perfekt dag med resourceløbet !

Vi havde en gruppe på 25 ansatte ude og lave ressourceløbet med KbhTeambuilding. Det var super godt planlagt og forløb lige efter bogen. Ressourceløbet passede perfekt ind i programmet og KbhTeambuildings instruktører udførte det til perfektion.Jeg kan varmt anbefale KbhTeambuilding

Rikke Baun, Mærsk A/S

Supergod teambuilding i kajak.

Supergod dag i kajak med kompetente, venlige og udadvendte instruktører. Selvom det blot var to timers sejlads, og vi blot er en afdeling, kørte alt på skinner, og det var en perfekt start på en god dag/aften.

Kan varmt anbefale Kbh. teambuilding.

10/10 ville booke igen.

Christian Elbæk, J. Lauritzen

Jeg var med til en rigtig hyggelig …
Jeg var med til en rigtig hyggelig polterabend hvor KbhTeambuilding stod for flere aktiviteter. Vihavde egentlig kun booket bumperball, men endte med at få besøg af dem 2 gange i løbet af dagen.
En af vores eftermiddagsaktiviteter blev aflyst dagen før polterabenden, og det var rigtig fedt at de hurtigt kunne hjælpe med at finde en ledig aktivitet hos dem i stedet.

Daniel Mohr Essinger

Fremragende teambuilding dag !
Vi havde en hele vejen igennem virkelig inspirerende dag, dagen var tilrettelagt til mindste detalje og kørte på skinner, knivskarpt efter tidsplanen. Fremragende individuelle og anderledes events med stor adspredelse. Outcome fra dagen blev efterfølgende evalueret i teamet, der var konsensus mht. at dagen ikke blot havde været sjov, men også aldeles givende. Kan varmt anbefale Kbh Teambuilding !

Henrik Madsen

Hyggelig formiddag med aktiv teambuilding

Vi var rigtig glade for at KbhTeambuilding kunne arrangere teambuilding for os med så kort varsel. Alle hyggede sig og heldigvis med godt vejr. Alt i alt et super godt afbræk fra arbejdsdagen. Det er ikke sidste gang vi bruger KbhTeambuilding.

Bo Thustrup, Medtronic

Tv2Lorry med indslag om KbhTeambuilding´s sociale ansvar

I videoen til højre kan man se et kort indslag fra Tv2Lorry omkring KbhTeambuilding initiativer og fokus på socialt ansvar. Dette interview er et eksempel hvor vi sammen med fodboldfabrikken og Asylum United var med til at give kvinder og børn fra danske asylcentre en sjov dag med fysisk aktivitet og socialt samvær.

KbhTeambuilding har en stor lyst til at lave frivilligt arbejde der kan gavne alle sociale lag eller på anden måde være med til at gøre verden til et bedre sted. Alle er derfor altid velkomne til at kontakte os omkring et arrangement hvor i tænker vi kunne passe godt ind til at hjælpe med en god dag eller på anden vis yde støtte.

Sjov og givende aften.
Havde en rigtig sjov og givende aften sammen med KBH teambuilding. Vi skulle holde en “ryst sammen” aften for personalegruppen. Meget åbne og idefyldte instruktører, som hurtigt hjalp os med at finde opskriften til en aften der passede til vores personale gruppe. Skide sjov aften, med en instruktør som havde overskud og humor 🙂 .

Charlie Giordano Bjørklund

Dejligt arrangement med KBH Teambuilding
Skøn dag sammen med KBHteambuilding. Præcis som forventet og aftalt. Det er så dejligt at dele en skøn dag, med dygtige og inspirerende personer/instruktører.

Aktiv Outdoor

KbhTeambuilding´s 6 timer med Arbejdsglæde og Mindfulness  

Thomas Flindt er en person der kan sit håndværk, som vi siger i Tyskland. Han har den særlige egenskab at lade deltagerne erkende noget, uden at være overbevisende. Med humor men også med alvor henter han kursisterne der, hvor de befinder sig – hvert enkelt på sin måde. Med lethed og med visdom er han i stand til at åbne kursisternes øjne for en anden virkelighed. Han skaber tillid mellem ham selv og kursisterne, så man føler sig tryg og man bliver åben for løsninger. 

Dette kursus var et “wake up call” for mig. Jeg har fundet tilbage til det, som jeg egentlig vil. Jeg har set de ting, som jeg ønsker mig mest og har fundet ud af, hvor jeg står i vejen for mig selv. PÅ dette kursus har jeg lært at det er MIG, det drejer sig om, og ikke andre. Det er KUN MIG, som kan styre og ændre mit liv – ikke andre.TAK for dette kursus! Det var særklasse. Jeg har aldrig nogensinde set så klart…

Maya Fischer – Grundfos.com

KbhTeambuilding´s 2 timer med Arbejdsglæde og Mindfulness 

Thomas Flindt brænder 100% igennem, og det med en entusiasme og glæde, som på alle måder gav mig og mine kollegaer en positiv vitaminindsprøjtning.

Jens H. M. Blach – Novo Nordisk

KbhTeambuilding´s 2 timer med Arbejdsglæde og Mindfulness

Thomas Flindt leverer en meget tydeligt og klar oplevelse. Der veksles godt mellem slides, tale, eksempler, inddragelse af ”publikum” – hvilken variation opleves meget positivt. Herudover bruger Thomas sit kropssprog til at levendegøre og tydeliggøre pointerne. Hvilket tager oplevelsen fra god til meget god. Oplevelsen som helhed var RIGTIG god og vi vil bestemt varmt anbefale Thomas til andre. Særligt øvelsen med at kunne give og modtage ros med tak blev der talt meget om efterfølgende. Mange tak.. Det var skønt med et powerboost.

Trine Seiling Solgaard – Afdelingsleder Retten i Horsens

KbhTeambuilding´s Personlig Ledelse

Jeg havde høje forvetninger til kurset og jeg blev ikke skuffet. Tværtimod blev det rykket ved vaner og holdninger på en måde jeg ikke kunne forestille mig. Det er rigtig tilfredsstillende at vinde over sine “dårlige” vaner og se resultatet af ens arbejde og positive indstilling. Thomas Flindt er et vidunderligt positivt menneske, som brænder for det han laver. Han er den levende succeshistorie som viser hvordan den rigtige indstilling og måde at kommunikere på fungerer. Hans måde at engagere mennesker og få dem til at lave ting de ikke troede de kunne er imponerende. Thomas lærte mig rigtig meget på kort tid og det vil jeg altid være taknemmelig for.

Arnor Brynjar Torsteinsson, Arkitekt

KbhTeambuilding´s Personlig Ledelse

Jeg har endnu MEGET at lære. JCI er en af mine læringsplatforme.  I torsdags havde vi indlæg fra Thomas Flindt om “7 gode vaner” hvor vi kom forbi vane 1 og vane 2. Hold op hvor bliver mange ting simple når de forklares professionelt af en energisk oplægsholder… Er DU proaktiv eller reaktiv… En af mine største ønsker er alle personer får fede pitch af højt niveau, som de jeg løbende modtager feks dette i torsdags, det er svært ikke at være helt “HØJ” i tiden efter sådan et oplæg.

Jan Høilund Christensen, Selvstændig tømrer

KbhTeambuilding´s Personlig Ledelse

7 gode vaner er et rigtig godt kursus. Det giver værktøjer til en bedre hverdag både hjemme og på jobbet. Vi valgte at booke Thomas Flindt og arbejde med “7 gode vaner” over 3 onsdage. Kurset har givet mig klarhed over mange ting. Det har også givet mig et meget bedre kendskab til mine kollegaer. 5 ud af 5 stjerner fra mig.”

Karsten Lundsgaard, ingeniør Kamstrup Skanderborg

KbhTeambuilding´s Foredrag med Sofie Kempf

En af Sofies mange kompetencer, er at Sofie kan formidle, hvor vigtigt det er at have forbindelse mellem hovedet (det mentale) og kroppen, samt forstå balancen mellem kroppens for- og bag-side. Dette gør Sofie på en så klar og forståelig måde, at man bagefter kan gå ud og bruge det formidlede i sin hverdag, hvilket giver øget overskud og øget nærvær.

Sofie lærer enkle og brugbare øvelser fra sig, og forstår at fortælle om det teoretiske, så det virker logisk og forståeligt. Jeg har personligt lært at registrere, når jeg helt ubevidst spænder og derved afbryder forbindelsen mellem hovedet og kroppen. Denne bevidsthed og øvelserne gør, at jeg nu ikke længere får hovedpiner, ømhed og spændinger i nakke og skuldre og derfor kan være mere tilstede i nuet. En af mine kursister fik fjernet årelange smerter i skulderen, og har nu lært, hvordan hun skal undgå, at de kommer igen. Hun udbrød spontant: “Hvorfor er der ikke nogen, der har fortalt mig det?” Dette understreger for mig vigtigheden af det arbejde, Sofie udfører.

Det er min overbevisning, at vi alle har et  meget stort behov for at lære det, Sofie kan. Ofte er vi bare ikke klar over dette behov, fordi vi har vænnet os til spændinger, smerter og til en mindre grad af aktivt tilstedevær i samarbejdet med andre. Det er synd, for Sofie udretter små hverdags mirakler, jeg ikke ville have undværet.

Caroline Heerup – direktør O Sense

KbhTeambuilding´s Flødebollekursus

Jørgen leverede en super fed chokoladeoplevelse til vores afdeling på 36 pers.
Vi skulle lave flødeboller og havde på forhånd selv dannet nogle blandede grupper á 3-4 pers.
Jørgen gav først en rigtig god introduktion på en informativ, forståelig, varm og humoristisk måde.
Dernæst gav vi os i krig med opgaven og det var nemt at gå til i kasserne, som Jørgen på forhånd havde gjort klar til os med diverse grej, vejledninger, ingredienser mm.
Undervejs fik vi gode fif og lidt hjælp med på vejen, hvilket var rigtig rart, da det var lidt svært, men smadder sjovt.
Samarbejde og kommunikation i gruppen var vigtig, for et godt resultat, så derfor super godt til teambuilding.
Vi fik lavet de lækreste flødeboller med forskellige slags bunde, forskellige smagsvarianter både i skum og chokolade.
Flødebollerne kunne vi tage med hjem i nogle fine æsker, som vi fik udleveret. En stor succes på hjemmefronten.  Dette flødebolle kursus kan til en hver tid anbefales!!.

Lise Agerbo – Novo Nordisk

Tak for en sjov og lærerig aften i flødebollens tegn. Med Jørgens hjælp, blev vi vejledt sikkert igennem forløbet og fik, udover en rigtig god oplevelse, også de lækreste hjemmelavede flødeboller med hjem.

Jeanette Boesen – Nordea Finans

Det var en anderledes og meget underholdende måde at holde et arrangement på. Flødebollerne var helt utroligt lækre og man skal passe på ikke at blive afhængig.
Tilbagemeldingerne fra mine kollegaer har alle været positive og her er nogle eksempler: ”Ones in a lifetime experience”, ”meget professionelt og lærerigt”, ”fantastisk at se så meget chokolade på én gang.

Sandra Charlotte Kirkeskov Carlsen – Novozymes

Funktionærforeningen hos Kongskilde Industries A/S brugte i oktober en fredag eftermiddag på et flødebollekursus. Vi var 26 mennesker af begge køn, som havde nogle sjove timer, hvor vi både fik en introduktion til at temperering af chokolade samt selvfølgelig det vigtigste: vi fik lavet flødeboller. Alle gik derfra med min. 8 mesterværker samt en masse grin og sjove oplevelser rigere. Tilbagemeldinger fra alle deltagere har været, at det kan vi bestemt godt prøve igen – så med andre ord en stor succes.  

Lene Voigt Busch – Kongskilde Industries

KbhTeambuilding´s Chokoladesmagning

51 forventningsfulde mænd og kvinder var mødt op. Hen over et par timer fik Jørgen på rigtig fin vis fortalt os om Chokoladens oprindelse og historie med mange både gode og overraskende guldkorn. Efter ca. 1 times foredrag gik Jørgen videre med at fortælle om temperering af chokolade – hvordan den bliver flot blank – og hvordan man kan afhjælpe problemer, der måtte opstår under fremstillingen af overtrækschokolade. Undervejs var der smagsprøver og det var herefter muligt at købe både råvarer og redskaber.  Efter 1½ time var seancen slut og vi var alle meget mætte på både informationer og indtryk (smagsprøver…der var 12 i alt) og nu er der blot tilbage, at vi øver os på familie og venner til jul. TAK for virkelig god inspiration og fint afbalanceret foredrag!

Anne-Marie Reimer – Datea

Vi havde alle en rigtig god aften. Det var interessant at bevæge sig fra chokoladens ”rødder”, til tilblivelsen, for til sidst at ende ud med, at sidde med en fantastisk smagsoplevelse i munden.

  • Lærerigt
  • Underholdende
  • En smagsoplevelse

Tre ord, som vi i arrangementsudvalget, har fået tilbage som respons fra vores kollegaer.

Jørgen var god til at fange folk og tiden fløj af sted.

Der var tid til både spørgsmål, ekstra smagsprøver i ”den lille butik”, hvor man bagefter kunne købe lækker chokolade, marcipan og nougat – super godt 

Karoline Rahbek – Cowi

Du gav en god fortælling om chokoladens historie, som jeg oplevede alle syntes var hyggelig. Fint at lade os smage helt fra bønne til færdigt produkt – (ikke alt smagte lige godt)

Rækkefølgen i smagningen gjorde at forskellen på den ”gode” chokolade og den ”dårlige” blev meget tydelig og jeg synes du evnede at fortælle på en sjov og humoristisk måde.Du havde hyggelige og sjove kommentarer som går at stemningen blev god.Du kunne måske med fordel have lidt salgsprøver med – fornemmede at flere gerne ville købe.Vi er meget tilfredse og vender gerne tilbage til dig.

Nina Durafour – Nordea

KbhTeambuilding´s Fyldte Chokoladekursus

Jørgen formår gennem humor og stor viden om chokolade at skabe den rette stemning på hans chokoladekursus. Det var på samme tid hyggeligt og lærerigt og resultaterne talte for sig selv – super flotte og lækre fyldte chokolader. Jeg er sikker på, at mange af deltagerne inden længe igen vil forsøge at gøre kunsten efter i eget køkken.

Ruben Christensen – Undervisningsministeriet

Jeg og 9 andre fra vores netværksgruppe har haft fornøjelsen af at være på et VIP chokolade-kursus, hvor vi over ca. 2 timer blev lukket ind i chokoladens forunderlige fascinerende verden. 

Vi blev kort præsenteret for fakta omkring chokoladens tilblivelse og fik lov til at smage på herlighederne, inden vi fik lov til at prøve kræfter med selv at lave fyldte chokolader, marcipan-figurer og andet lækkert, som efterfølgende kom i små poser og med hjem. 

Et par super timer der bragte grin, sammenhold og helt igennem dejlige minder at tale videre om. 

En anderledes oplevelse der kan anbefales og som helt sikkert giver glæde og smil.

Tina Hansen – Go Dream

Vi havde fornøjelsen af at have besøg af Jørgen i Milestones personale forening. Vi startede med et lille foredrag om chokolade og undervejs var der smagsprøver af de velsmagende varer. Jørgen viste sin store viden om chokolade og krydrede det hele med en masse humor. Efter foredraget gik vi i gang med at producere fyldte chokolader og trøfler. Igen var der god vejledning hele vejen igennem og vi fik produceret en masse flotte og velsmagende chokolade trods vi ingen erfaring havde. Deltagerne var alle rigtigt glade for arrangementet, og jeg kan varmt anbefale Jørgen og hans kurser. Mon ikke vi også sender bud efter ham igen?

Morten Boysen – Milestone

Arrangementet var vellykket og kvaliteten af råvarerne fantastisk. Det var super fedt at du kunne strikke et arrangement sammen der passede til vores efterspørgsel på de få timer, men hvor vi alligevel prøvede både at fylde chokolade og lave konfekt.

Melissa Dam Larsen – Deloitte

Vores chokoladeoplevelse: Et helt igennem et fantastisk kursus. Jørgen formår at gøre chokolade spændende og ”levende” med sine historier og ikke mindst med alle smagsprøverne…Vi var 30 personer på kurset og alle var meget begejstret over udbyttet….Alle ,børn som voksne, fik stort udbytte af kurset.Vi kan alle lave flot fyldt chokolade derhjemme nu.

Mette Racher – Bosch

KbhTeambuilding´s Latterkursus

Vi havde forleden fornøjelsen af at grine sammen med Ejvind. Afdelingen var på seminar, og vi havde i ledergruppen diskuteret hvilket indslag/foredrag vi skulle vælge som adspredelse midt på dagen. Jeg kan virkelig anbefale latterkursus. Kombinationen af teori omkring latterens historie og positive effekt, blandet med masser af gode grin fungerede rigtig godt. Vi griner stadig sammen og nyder at tænke tilbage på det ’skæve’ indslag. Det er ikke sidste gang vi har brugt KbhTeambuilding og Ejvind til latterkursus! 

Dorte Nygaard – Sektionsleder, Københavns Lufthavne A/S

Tak for et godt latterkursus til vores temadag, som du gennemførte professionelt, med stor entusiasme og ikke mindst med en smittende latter. Klart anbefalelsesværdigt.

Helle Gudiksen – NKT Holding A/S

Latterkurset/eventen var en rigtig god måde at komme ind under huden på hinanden på, og jeg kunne mærke en klar ændring af stemningen i gruppen.
Før eventen havde vi mest diskuteret, hvordan vi kunne få gruppen i gang med et godt samarbejde og hvor meget, eller snarere hvor lidt, man kunne tillade sig at lægge ind i gruppearbejdet, hvis man har en forventning om at få noget med hjem.

Samværet og stemningen var præget af den splid, der havde delt de tidligere grupper, og jeg tænkte at det ikke ville blive en let opgave at få os rystet sammen. Efter du var gået kom vi til at tale om det gode afbræk med latter i dagligdagen, det gjorde det hele lidt sjovere. Stemningen var pludseligt meget bedre – og der var ingen der lurepassede med input… det var fedt – tak for det! klap,klap – klap,klap,klap. klap,klap – klap,klap,klap!

Thomas – KAB

KbhTeambuilding´s Cocktailkursus

Særdeles professionel eksekvering og service med smil! Dette var fjerde gang, at jeg har anvendt cocktailkursus til firmaarrangement. Vi har haft intim service til dette event på 30 mennesker, men tidligere har vi nydt deres hurtige bartendere og kvalitetsorienterede bagland til 330 styks. Kæmpe succes og jeg vil til hver en tid anbefale det til andre – store som små.

Deloitte

Perfekt firmafest – alle er glade! Det er anden gang firmaet arrangerer cocktail kursus i Rambøll (60 og 80pers) og hver gang har vi det meeeeget sjovt! Velsmagende cocktails, professionelle og super flinke bartendere, sjove konkurrencer og generelt fantastiske aftner. Perfekt kontakt før og efter kurserne. Vi skal helt sikker arrangere noget sammen igen.

Rambøll

Endnu et perfekt arrangement! Jobindex koncernen har endnu engang benyttet cocktailkursus til at arrangere vores sommerfest, og som altid blev det en stor succes. Holdet bag baren er med til at skabe den helt rigtige stemning, så 185 festglade kolleger går hjem med en god oplevelse, og en herlig fest i erindring.

Jobindex

KbhTeambuilding´s Vinsmagning

Altid høflig og kvalificeret betjening, fremragende udvalg af vine, hyggelig og charmerende vinbar i historiske rammer og med rig mulighed for at nyde et super glas vin

Mette Morthorst

Altid perfekt service, fornuftige priser og hver gang får man øjnene op for noget nyt. Københavns hyggeligste vinbar uden sammenligning.

Lasse Elikofer

Fantastisk butik, fantastisk personale og ikke mindst fantastiske vine. En absolut perle i hjertet af København som skal besøges og opleves

Michael Kløcker

Utrolig hyggeligt og chamerende historisk sted, med fantastisk service

Camilla Juhl

KbhTeambuilding´s Store Bagedyst og Cupcake Event

Super sød bager! Kan varmt anbefale hende. Kagen levede op til alle forventninger og mere til

Pernille Nielsen

Super lækker og smukkeste kage til min Isabella;-) Bedste kage i kbh Det blir ikke sidste gang;) mange hilsner

Wenita Ralph

Fantastisk flot og lækker kage, som gik rent ind hos både børn og voksne.

Christina Elisabeth Grønbech

Fantastisk aften i KbhTeambuilding´s hænder
Vi har kun fået lutter gode tilbagemeldinger fra vores medarbejdere på denne hyggelige, sjove optakt til vores julefrokost.
KbhTeambuilding havde pyntet og gjort vores lokaler hyggelige og julet. Gården har aldrig taget sig bedre ud med bål, juletræ og sjove opgaver. 1886 var temaet som gik igen fra indlægget om Københavns indre by til de opgaver vi blev stillet. Det var bare så hyggeligt og alle har nydt det. De fem søde instruktører gjorde det virkelig godt. Tusind tak for en dejlig oplevelse det er en af dem, som vil blive husket.
Det er ikke sidste gang vi vil benytte os af KbhTeambuilding
Hilsen fra os alle i Forbrugsforeningen

7 gode grunde til at vælge KbhTeambuilding

1. Vi kender  industrien og vi garanterer at i ikke finder nogle andre der sætter lige så stor en ære i at have 100% tilfredse kunder hver gang, uanset opgaven.

 

2. Vi har kompetencerne og netværket til at gøre selv de største efterspørgsler mulige, samt at skræddersy dem efter jeres behov.

 

3. Vi kan tilpasse mange af vores løsninger så de kan fås som et kort afbræk til hverdagen på en time og helt op til længere forløb, hvor vi er en del af hele processen.

 

4. Vi tilbyder stærkt konkurrencedygtige priser og har markedets billigste teambuilding løsninger på de fleste af vores tilbud. Hvis I finder det billigere et andet sted, så kontakt os, så ser vi om vi ikke kan gøre det endnu billigere, og endnu bedre.

 

5. Vi har specifikt sammensatte pakker, til dem der ikke selv ønsker at planlægge så meget, men bare vil nyde en god oplevelse og lade os gøre arbejdet.

 

6. Vi gør det nemt for jer at skabe glade medarbejdere der giver bedre resultater.

 

7. Fik vi nævnt at vi er klar til at gøre præcist det der skal til og mere til for at I har en succes hver gang? Det mener vi er præcist den service der skal til, når I har behov for at slappe af og nyde en dag uden for arbejdets normale rammer.

 

Tidligere Samarbejdspartnere:

Få gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder, tilbud og få tilsendt 5 sjove teambuilding øvelser til kontoret med det samme!
Nej tak!
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×