Basis Teambuilding – Standard Pakke

Et to timers basis teambuilding forløb, som passer perfekt til at afrunde en arbejdsdag med. Vores udvalg af aktiviter sikrer, at I får det meste ud af jeres teambuilding.

Teambuilding i København

Med KbhTeambuildings basis teambuilding, får du dækket jeres væsentligeste teambuilding behov. Det er ofte svært at finde tid til teambuilding i en travl hverdag, hvorfor denne teambuilding løsning er særligt udviklet til, at I får mest muligt ud af jeres tid. Afhængig af om I er et helt nyt team, som skal lære hinanden at kende, et etableret team, som har brug for at udvikles eller hvis I bare har brug for et sjovt eller fagligt indspark i hverdagen, sammensætter vi vores basis teambuilding derefter.

Vores basis teambuilding findes som standard pakke og udvidet pakke. Standardpakken består af tre aktiviteter, som udvælges efter jeres behov og varer i ca. 2 timer. Blandt vores populære aktiviteter finder du f.eks: Byg-jeres-monument: en sjov leg hvor I skaber et artefakt til jeres team med forskellige materialer og roller. Minevandring: en udfordrende kommunikation- og samarbejdsleg hvor I er brikkerne i en 5×5 spilleplan. Go-play-dot: et udendørs augmentet reality fangelegs-spil. Vi har desuden et flertal af kommunikations- og rolleøvelser samt diverse quizzer specialsyet til teamudvikling.

Hele landet

2 timer

295 kr. pr. per.
+6000 kr. i opstartspris

Mange vælger fordi:

  • Vælg vores teambuildingaktiviteter, da vi tilpasser dem til jeres team og ønskede udbytte
  • Fleksibilitet med hensyn til tidspunkt og lokation for at kunne afholde teambuilding direkte efter arbejds- eller virksomhedsdagen
  • Basis teambuilding-pakker er vores mest solgte løsning
  • Basis teambuilding-pakker kan afholdes året rundt, enten udendørs eller på jeres arbejdsplads
  • Ingen begrænsninger for antallet af deltagere; vi danner hold og roterer mellem stationer, hvis I er mange
  • Varighed på 2 timer som udgangspunkt
  • Mulighed for at kombinere denne pakkeløsning med en anden mere omfattende teambuildingaktivitet eller få hjælp til at planlægge resten af aftenen – kontakt os, så hjælper vi gerne med at finde det rigtige program.

Kontakt os for spørgsmål og inspiration til Basis Teambuilding – Standard Pakke.

For de nørdede

Basis Teambuilding i København: Skræddersyet til dit teams behov!

Vores Basis teambuilding er den perfekte løsning, når det kommer til at styrke dit teams samarbejde og skabe en positiv og engagerende oplevelse i København. Vi tilpasser aktiviteterne til netop dit teams behov og ønsker, så I får det maksimale udbytte af jeres teambuilding.

Vi forstår, at tiden er værdifuld, og derfor kan vi tilpasse tidspunktet og lokationen, så I kan afholde teambuildingen direkte og i forlængelse af en arbejdsdag eller virksomhedsdag. Dette sikrer en sømløs overgang og maksimerer deltagernes engagement.

Basis teambuilding er vores mest solgte pakkeløsning, da den kombinerer en række sjove og interaktive aktiviteter, der er designet til at fremme samarbejde, kommunikation og problemløsning i dit team. Vores erfarne instruktører vil guide jer igennem øvelserne og skabe en dynamisk og engagerende atmosfære.

Kontakt os for teambuilding i København og omegn

Vælg Basis teambuilding i København, og skab en unik og styrkende oplevelse for dit team. Kontakt os i dag, så vi kan skræddersy et program, der passer perfekt til jeres behov og mål.