Basis Teambuilding – Standard Pakke

Et to timers basis teambuilding forløb, som passer perfekt til at afrunde en arbejdsdag med. Vores udvalg af aktiviter sikrer, at I får det meste ud af jeres teambuilding.

Basis Teambuilding – Standard Pakke

Med KbhTeambuildings basis teambuilding, får du dækket jeres væsentligeste teambuilding behov. Det er ofte svært at finde tid til teambuilding i en travl hverdag, hvorfor denne teambuilding løsning er særligt udviklet til, at I får mest muligt ud af jeres tid. Afhængig af om I er et helt nyt team, som skal lære hinanden at kende, et etableret team, som har brug for at udvikles eller hvis I bare har brug for et sjovt eller fagligt indspark i hverdagen, sammensætter vi vores basis teambuilding derefter.

Vores basis teambuilding findes som standard pakke og udvidet pakke. Standardpakken består af tre aktiviteter, som udvælges efter jeres behov og varer i ca. 2 timer. Blandt vores populære aktiviteter finder du f.eks: Byg-jeres-monument: en sjov leg hvor I skaber et artefakt til jeres team med forskellige materialer og roller. Minevandring: en udfordrende kommunikation- og samarbejdsleg hvor I er brikkerne i en 5×5 spilleplan. Go-play-dot: et udendørs augmentet reality fangelegs-spil. Vi har desuden et flertal af kommunikations- og rolleøvelser samt diverse quizzer specialsyet til teamudvikling.

Hele Danmark

2-4 timer

275 kr pr. per.
+ opstartspris på 6000 kr

Vælg fordi

  • Vi tilpasser aktiviteterne til jeres team og hvad I ønsker af udbytte af jeres teambuilding.
  • Vi kan tilpasse tidspunkt og lokation således, at teambuildingen kan afholdes direkte og i forlængelse af en arbejdsdag eller virksomhedsdag.
  • Det er vores mest solgte pakkeløsning!

Praktisk info

Vores Basis teambuilding-pakker kan afholdes året rundt, enten udendørs, eller på jeres arbejdsplads. Der er ingen begrænsninger for hvor mange, der kan deltage i aktiviteterne. Er I mange, danner vi hold og roterer mellem stationer. Aktiviteten varer som udgangspunkt 2 timer. Ønsker I at kombinere denne pakkeløsning med en anden mere omfattende teambuildingaktivitet, eller vil I have hjælp til at planlægge resten af aftenen, så kontakt os, vi hjælper jer gerne med at finde det rigtige program.
Vi havde en hele vejen igennem virkelig inspirerende dag. Dagen var tilrettelagt til mindste detalje og kørte på skinner, knivskarpt efter tidsplanen. Fremragende individuelle og anderledes events med stor adspredelse. Outcome fra dagen blev efterfølgende evalueret i teamet. Der var konsensus mht. at dagen ikke blot havde været sjov, men også aldeles givende. Kan varmt anbefale KbhTeambuilding! Henrik Madsen – Trust pilot
Havde en rigtig sjov og givende aften sammen med KbhTeambuilding. Vi skulle holde en “ryst sammen” aften for personalegruppen. Meget åbne og idéfyldte instruktører, som hurtigt hjalp os med at finde opskriften til en aften der passede til vores personalegruppe. Skide sjov aften, med en instruktør som havde overskud og humor 🙂 . Charlie Bjørklund – Trust pilot
Perfekt setup – Det var f*ndme sjovt! Helt perfekt setup lavet specielt til os Mathias Laugesen – Novozymes