Basis Teambuilding – Standard Pakke

Et to timers basis teambuilding forløb, som passer perfekt til at afrunde en arbejdsdag med. Vores udvalg af aktiviter sikrer, at I får det meste ud af jeres teambuilding.

Basis Teambuilding – Standard Pakke

Med KbhTeambuildings basis teambuilding, får du dækket jeres væsentligeste teambuilding behov. Det er ofte svært at finde tid til teambuilding i en travl hverdag, hvorfor denne teambuilding løsning er særligt udviklet til, at I får mest muligt ud af jeres tid. Afhængig af om I er et helt nyt team, som skal lære hinanden at kende, et etableret team, som har brug for at udvikles eller hvis I bare har brug for et sjovt eller fagligt indspark i hverdagen, sammensætter vi vores basis teambuilding derefter.

Vores basis teambuilding findes som standard pakke og udvidet pakke. Standardpakken består af tre aktiviteter, som udvælges efter jeres behov og varer i ca. 2 timer. Blandt vores populære aktiviteter finder du f.eks: Byg-jeres-monument: en sjov leg hvor I skaber et artefakt til jeres team med forskellige materialer og roller. Minevandring: en udfordrende kommunikation- og samarbejdsleg hvor I er brikkerne i en 5×5 spilleplan. Go-play-dot: et udendørs augmentet reality fangelegs-spil. Vi har desuden et flertal af kommunikations- og rolleøvelser samt diverse quizzer specialsyet til teamudvikling.

Hele Danmark

2-4 timer

275 kr pr. per.
+ opstartspris på 6000 kr