Kuglebanen

Kan I slå banerekorden på 16 meter og 32 cm? Vores teambuilding aktivitet, kuglebanen, er spækket med både jagten på indtjening af dollars, kreativ udfoldelse og skarpe ingeniør teknikker. 

 

,,,Det gælder om at få bygget og konstrueret den absolut længste kuglebane, hvorpå en glaskugle kan trille. Det er dog slet ikke så nemt som det lyder.

Hvert team får udleveret en startpakke med regelsæt, designpapir, de første byggematerialer samt kuvert-opgaver – dem vender vi tilbage til. 
Nu går kreativiteten så i gang! Der skal udtænkes en genial plan for hvordan netop jeres kuglebane skal se ud, men hurtigt vil I finde ud af, at de ting I skal handle ind er ekstremt dyre. Derfor skal I i ægte teambuilding stil ud og løse samarbejdsopgaver for at tjene dollars. 
Nu til kuvert-opgaverne: Disse er nemlig fyldt med gåder og logiske opgaver, som også kan indbringe teamet deres hårdt optjente dollars. 

Undervejs skal banerne testes, hvis I har råd, men først til allersidst skal alle banerne testes en sidste gang og der skal findes en vinder. Det hold der har formået at bygge den længste funktionelle kuglebane kan kalde sig dagens teambuilding mestre!

 

 

Fungere bedst udendørs

2-3 timer

375 kr pr. pers.
+ opstartspris på 6000,-

Rigtig god til store hold og mange mennesker

Mange vælger fordi:

  • I elsker konkurrence og gerne vil finde en ægte vinder!
  • Dette underholdende indslag passer perfekt i et konference program, hvor I ønsker en aktiv pause.
  • Der er masser af spændende og anderledes opgaver, hvor I skal bygge, være kreative og bruge hinandens viden.
  • Afvikles både ude og indendørs, men helst i skønne grønne omgivelser.
  • Kan afvikles på både dansk og engelsk.

Kontakt os for spørgsmål og inspiration til jeres arrangement.

For de nørdede

Opgaven går ganske simpelt ud på, at få bygget den længste funktionelle kuglebane.
Men hvordan..?

Hvert team får udleveret en startpakke med det nødvendige for, at kunne starte på en kuglebane. Herefter går jagten i gang på dollars, som giver jer mulighed for at købe nye materialer.

Teamet skal hele tiden vurdere og planlægge sin tid effektivt, da de kun kan skaffe dollars ved at løse teamopgaver. Nogle af opgaverne er placeret specifikke steder, og udfordrer teamets samarbejdsevner, mens andre opgaver findes i kuverter med små logiske opgaver. Samarbejdsopgaverne, eller rettere teambuildingopgaverne, giver selvfølgelig flere dollars end kuvertopgaverne.
Hvem får til sidst konstrueret den længste kuglebane? Hvem har brugt sine penge og tid smartest?

3-2-1.. Sæt igang!

Til sidst lyder sirenen, og tiden er gået. Hver bane skal nu til eksamen, hvor kuglen for sidste gang bliver sendt afsted. Herefter bliver banerne målt op og vinderen findes.

Kuglebanen fungerer godt med både store og små hold, og kan udføres med lige så mange hold, som jeres virksomhed har brug for. Vi kommer gerne ud til jer (Kuglebanen kan både arrangeres udendørs og indendørs) eller kom ud til os hos KolleKolle Konferencecenter i naturskønne omgivelser i Værløse!