Cocktailkursus

Kunne du tænke dig at lære at lave de kendte cocktails som Dark ‘N Stormy, Old Fashioned, Cosmopolitan eller måske noget helt fjerde? Så kom med på vores cocktailkursus. I vil vende tilbage til kontoret og revolutionere jeres fredagsbar med helt ny smag og stil.

Cocktailkursus

Cocktailkursus som teambuilding er en aktivitet, der afviger fra den konventionelle teambuilding oplevelse. Det giver jeres team en anderledes og sjov måde at styrke sammenholdet på. Cocktailkurset bliver tilrettelagt efter jeres ønsker, således at I lærer at lave de cocktails I godt kan lide, eller har lyst til at prøve. Et klassisk cocktailkursus varer oftest omkring 2 timer og består bl.a. af en cocktailquiz, en grundig gennemgang i fremstillingen af udvalgte cocktails og til sidst en blindsmagningsquiz. Aktiviteterne under cocktailkurset er holdbaseret, så I kan få en fornemmelse af hvordan samarbejde kommer til udtryk i fremstillingen af cocktails. 
Efter et endt cocktailkursus kan I godt regne med at være kommet tættere på hinanden og have lært nye sider af hinanden at kende, som ofte ikke kommer til udtryk i hverdagen. Vi klarer selvfølgelig alt omkring ingredienser, flotte og forskellige cocktailglas og andre materialer vi skal bruge i løbet af arrangementet.

Vi har haft god erfaring med cocktailkursus både som primær event, men også som relationsskabende opvarmning til det primære event. Det betyder, at det fungerer godt med andre mere eller mindre traditionelle teambuilding koncepter.

Som noget helt nyt kan I også afvikle cocktailkursus virtuelt. En oplagt coronafredagsbar!  

Leverer i hele Danmark og har lokationer i København og Århus
2 timer

Pris eksempel ved 16-25 personer 332 kr per person

Vælg vores coktailkursus fordi:

  • Et cocktailkursus får de fleste ud af deres vante rammer, hvor kreativitet, finesse og sjov er i centrum. 
  • Cocktailkurset er en underholdende og sjov måde at ryste folk sammen på, og giver god anledning til snak og hygge bagefter.
  • Man kan bruge kursuset til at lære mere om hvordan man selv vil lave sine cocktails som vært derhjemme, videnskaben bag cocktails, samt blive udfordret på de mange måder man kan sammensætte ingredienser på. Du får tilmed muligheden for at tage opskrifterne med hjem!

Praktisk info

Cocktailkursus kan afholdes hele året rundt og passer til private såvel som til arbejdsselskaber. Det er muligt at få de dygtige bartendere ud til jeres lokaler eller hvor det passer jer bedst. Vi har også lokationer i København, Århus, Aalborg og Odense. Aktiviteten varer imellem 2 – 4 timer alt efter gruppestørrelse og jeres ønske til tid og omfang. Ønsker I at kombinere denne aktivitet med anden teambuilding – kontakt os og så hjælper vi jer med at finde et program der er godt skruet sammen til jer. Der er selvfølgelig mulighed for at lave alkoholfrie cocktails – mocktails .

Særdeles professionel eksekvering og service med smil! Dette var fjerde gang, at jeg har anvendt cocktailkursus til firmaarrangement. Vi har haft intim service til dette event på 30 mennesker, men tidligere har vi nydt deres hurtige bartendere og kvalitetsorienterede bagland til 330 styks. Kæmpe succes og jeg vil til hver en tid anbefale det til andre – store som små.

Deloitte

Perfekt firmafest – alle er glade! Det er anden gang firmaet arrangerer cocktail kursus i Rambøll (60 og 80pers) og hver gang har vi det meeeeget sjovt! Velsmagende cocktails, professionelle og super flinke bartendere, sjove konkurrencer og generelt fantastiske aftner. Perfekt kontakt før og efter kurserne. Vi skal helt sikker arrangere noget sammen igen.

Rambøll

Endnu et perfekt arrangement! Jobindex koncernen har endnu engang benyttet cocktailkursus til at arrangere vores sommerfest, og som altid blev det en stor succes. Holdet bag baren er med til at skabe den helt rigtige stemning, så 185 festglade kolleger går hjem med en god oplevelse, og en herlig fest i erindring.

Jobindex