Teambuilding i Naturen

Kom på naturskøn teambuildingtur og maksimér udbyttet af jeres teambuilding ved at tilbringe den i smukke omgivelser. Undervejs er der fokus på samarbejde, opgaveløsning, hygge og aktiv teambuilding.

Teambuilding i naturen kan noget helt særligt, da træerne, luften og lydende giver følelsen af, at være tilstede på en helt anden måde end I er vant til. Teambuildingøvelserne indebærer både fysiske udfoldelser og tid til mental fordybelse. Det betyder både nye spændende oplevelser, mange underholdende opgaver og øvelser med naturen i fokus.

Nybro skov eller Amgerfælled

Min. 2 timer 

295 kr. pr. per.
+ opstartspris på 6000

Mange vælger fordi:

  • Det er en aktiv måde at teambuilde og samarbejde på. Vi har erfaret os, at aktiv teambuilding udenfor vante rammer, er den bedste måde at skabe en god og anderledes teambuildingoplevelse på.
  • I vil se nye sider af hinanden, når i skal tilbringe en dag sammen i naturen i uvante omgivelser, hvor der sættes krav til jeres samarbejdsevner, kommunikation, udholdenhed og kreative brug af de ressourcer naturen kan give jer.
  • I spenderer dagen i smukke danske naturomgivelser og får masser af frisk luft.

Kontakt os for spørgsmål og inspiration til jeres teambuilding i naturen.

For de nørdede

Vi tilpasser selvfølgelig dagen, så den stemmer overens med jeres forventninger og ønsker. Er i f.eks. interesseret i kano, kajak kan dette tilkøbes, eller hvad med en mindre vandretur? Eller vil i måske vide mere om hvad et tættere forhold med naturen kan gøre ved os mennesker i et foredrag? Så er dette blot nogle af de muligheder, som vi kan arrangere og tilpasse til dagen. Vi lover jer en helt fantastisk dag med teambuilding i naturen, hvor der er plads til forskellighed og frirum til at få tænkt de tanker der normalt ikke er plads til i en ellers travl hverdag.
Vi sender vores friluftslivs vejleder og teambuilding instruktør med jer så I er sikret en inspirerende dag, fyldt med ny viden og fællesskab. 

Teambuilding i naturen kan i princippet afholdes hele året rundt. Det er dog sjovest fra marts – november, alt efter hvad vejret byder på. Aktiviteten varierer i omfang efter jeres ønske, hvor det mest normale er mellem 3-6 timer. Lokationsmulighederne er mange og vi afholder det gerne i nærheden af jeres arbejdsplads under åben himmel. Ellers har vi gode erfaringer med Hareskoven, Nørreskov, Dyreskoven og Furesøområdet. Ønsker I at kombinere denne aktivitet med anden teambuilding – kontakt os endelig og så hjælper vi jer med at skræddersy det perfekte program til jeres team.