Teambuilding i Naturen

Kom på naturskøn teambuildingtur og maksimér udbyttet af jeres teambuilding ved at tilbringe den i smukke omgivelser. Undervejs er der fokus på samarbejde, opgaveløsning, hygge og aktiv teambuilding.

Teambuilding i naturen

Teambuilding i naturen er med bål, lejrliv, mad over åben ild er blot nogle af de ting vi skal ud at prøve kræfter med. I bliver kloge på hvordan man nemt tænder bål, hvilke spiselige sager man kan finde i skovbunden, samt at se naturen fra dens ressourcefyldte side. Dagen bliver fyldt med teambuilding med naturen som ramme og giver følelsen af, at være tilstede. Teambuildingøvelser indebærer både fysiske udfoldelser og tid til mental fordybelse. Det betyder både nye spændende oplevelser, mange underholdende opgaver og øvelser med naturen i fokus.

Vi tilpasser selvfølgelig dagen, så den stemmer overens med jeres forventninger og ønsker. Er i f.eks. interesseret i kano, kajak eller måske en mindre vandretur? Eller vil i måske vide mere om hvad et tættere forhold med naturen kan gøre ved os mennesker i et foredrag? Så er dette blot nogle af de muligheder, som vi kan arrangere og tilpasse til dagen. Vi lover jer en helt fantastisk dag med teambuilding i naturen, hvor der er plads til forskellighed og frirum til at få tænkt de tanker der normalt ikke er plads til i en ellers travl hverdag.
Vi sender vores friluftslivs vejleder og teambuilding instruktør med jer så I er sikret en inspirerende dag, fyldt med ny viden og fællesskab. 

Nybro skov eller Amgerfælled

Min. 2 timer

275 kr. pr per
+ opstartspris på 6000

Vælg fordi

  • Det er en aktiv måde at teambuilde og samarbejde på. Vi har erfaret os, at aktiv teambuilding udenfor vante rammer, er den bedste måde at skabe en god og anderledes teambuildingoplevelse på.
  • I vil se nye sider af hinanden, når i skal tilbringe en dag sammen i naturen i uvante omgivelser, hvor der sættes krav til jeres samarbejdsevner, kommunikation, udholdenhed og kreative brug af de ressourcer naturen kan give jer.
  • I spenderer dagen i smukke danske naturomgivelser og får masser af frisk luft.

Praktisk info

Teambuilding i naturen kan i princippet afholdes hele året rundt. Det er dog sjovest fra marts – november, alt efter hvad vejret byder på. Aktiviteten varierer i omfang efter jeres ønske, hvor det mest normale er mellem 3-6 timer. Lokationsmulighederne er mange og vi afholder det gerne i nærheden af jeres arbejdsplads under åben himmel. Ellers har vi gode erfaringer med Hareskoven, Nørreskov, Dyreskoven og Furesøområdet. Ønsker I at kombinere denne aktivitet med anden teambuilding – kontakt os endelig og så hjælper vi jer med at skræddersy det perfekte program til jeres team.