Basis Teambuilding – Mellem Pakke

4 timers teambuilding forløb med underholdende, fysiske og anderledes team øvelser. På 4 timer er der tid til større og mere inspirerende øvelser.

Basis Teambuilding – Udvidet Pakke

Det kan være svært at finde tid til teambuilding i en travl hverdag, men med KbhTeambuildings basis teambuilding, får I det mest mulige ud af jeres tid. Vores basis teambuilding sammensættes efter hvorvidt I er et nyt team, som skal rystes sammen eller et mere etableret team, som har brug for udvikling eller bare mangler et sjovt eller fagligt indslag i hverdagen. Vores basis teambuilding findes som standard pakke og udvidet pakke. Den udvidet pakke varer i ca. 4 timer, og vi når at komme igennem flere forskellige aktiviteter, med god tid til fordybelse. Vi oplever, at den længere tid til teambuildingøvelserne er særdeles givende for teamet, ikke mindst fordi der er tid til evaluering og reflektion over resultatet af øvelserne.

Øvelser, der fungerer godt til et teambuildingforløb på 4 timer, kan både være fysiske aktiviteter f.eks.

Pointjagten: Pointjagten er et sammenhængende forløb over hele dagen, som ender med, at der bygges et artefakt. Teamet skal igennem dagen optjene point gennem forskellige aktiviteter, som til sidst skal bruges på at købe materialer til at bygge med. Aktiviteterne vil have forskellig karakter så teamets forskellighed vil komme i spil. I løbet af dagen skal I igennem 5 opgaver, hvoraf den sidste og 5. opgave går ud på at fremstille artefaktet. Opgaverne som giver point består af vandaktiviteter, fysisk bevægelse, logik og hukommelse og hjernegymnastik. Opgaverne er udformet for at styrke gruppedynamik, fælles målsætninger, rollefordelning, kommunikation og konstruktiv feedback.

Sjælland
4 timer

425 kr pr. per.
+ opstartspris på 6000 kr

Vælg fordi

  • Der er tid til en række forskellige teambuildingøvelser – tilpasset med aktiviteter, der passer jeres interesser.
  • I får en grundig teambuilding, med tid til fordybelse og reflektion efterfølgende, hvilket sikrer maksimalt udbytte af teambuildingen både for den enkelte deltager, men også hele teamet.
  • Det er én af vores mest solgte pakkeløsninger og er derfor afprøvet og vellidt!

Praktisk info

Basis teambuilding pakkerne kan afholdes på jeres arbejdsplads, men også udendøres – og kan afholdes året rundt. Basis teambuilding kan prøves af både små som store teams, og der er ingen begrænsinger i deltagerantal, da der ved mange deltagere dannes hold og roteres mellem stationer. Basis teambuilding mellemn pakke varer som udgangspunkt 4 timer. Ønsker I at kombinere denne pakkeløsning med flere teambuildingaktiviteter, eller skal I have hjælp til at planlægge resten af dagen og aftenen, så kontakt os endelig – så hjælper vi jer med at finde et program, der fungerer for jer.

Vi havde en hele vejen igennem virkelig inspirerende dag, dagen var tilrettelagt til mindste detalje og kørte på skinner, knivskarpt efter tidsplanen. Fremragende individuelle og anderledes events med stor adspredelse. Outcome fra dagen blev efterfølgende evalueret i teamet, der var konsensus mht. at dagen ikke blot havde været sjov, men også aldeles givende. Kan varmt anbefale KbhTeambuilding!

Henrik Madsen – Trust pilot

Havde en rigtig sjov og givende aften sammen med KbhTeambuilding. Vi skulle holde en “ryst sammen” aften for personalegruppen. Meget åbne og idefyldte instruktører, som hurtigt hjalp os med at finde opskriften til en aften der passede til vores personale gruppe. Skide sjov aften, med en instruktør som havde overskud og humor 🙂

Charlie Bjørklund – Trust pilot

Perfekt setup – Det var f*ndme sjovt! Helt perfekt setup lavet specielt til os

Mathias Laugesen – Novozymes