Bingo Banko Match

Bingo Banko Match er næsten som du kender det – og så alligevel ikke! Vi har nemlig skiftet tallene ud med 8 forskellige temaer, og nu er det op til jer at matche oplysningerne med svarene på spillepladen.

Bingo Banko Match-spillet

 

Bingo banko match er Danmarks sjoveste banko spil! Det mener vi i hvert fald selv.
Mindes du også forsamlingshuset eller den gamle gymnastiksals ’duft’, hvor banko-Bodil begejstret råbte det ene tal op efter det andet, og kampen om julekurven og den halve gris var sat i gang!

Måske – Måske ikke? Uanset hvad, så har vi i hvert fald det rigtige til jer. Vi har sat det “gode gamle banko” sammen med det nye moderne. Pladen er stadigvæk den samme, men vi har skiftet alle tallene ud med forskellige informationer. Infoen er inddelt i 8 forskellige temaer, som er: sange, logoer, citater, urter, begivenheder, flag, steder og regnestykker. 

Det gode ved bingo banko match er, at det både kan spilles som online teambuilding bag hver sin skærm, eller fysisk sammen, hvor corona restriktionerne nemt kan overholdes.

Derudover kan det sammensættes med et virtuelt cocktialkursus, så I får endnu mere ud af tiden sammen. Vi spiller selvfølgelig 1 og 2 rækker og naturligvis hele pladen fuld. Skulle to få Banko på samme tid, skal disse ud i en dyst, og konkurrere i fx en stormester opgave.

Så tilføj konferencen, julefrokosten eller julen på kontoret en sjov og hyggeligt aktivitet. Det er nemt – til gengæld er det sjovt! 

I må hjertens gerne “låne” ideen og lave det selv, så kan I afvikle gratis teambuilding hvor og hvornår I vil.  

 

Hvor som helst.
Online eller siddende på fx. konference

1 time

75 kr. pr. per.
+ opstartspris på 2000.- 

Vælg fordi

  • I elsker konkurrence og bingo banko
  • Det er yderst corona venligt.
  • Dette underholdende indslag passer perfekt i et ellers presset konference program. 
  • Man kan spille virtuelt, live, alene og i teams. 

Praktisk info

Det kan sammensættes til alle tænkelige begivenheder. Årets julefrokost på kontoret, seminaret på konference centeret eller privat til en fødselsdag.  

Det tager ca. 1 time, og der er selvfølgelig forskellige præmier på højkant. 
Det gode ved bingo banko ultimatch er at det kan spilles online og live, hvor som helst, når som helst.