Bingo Banko Match

Bingo Banko Match er næsten som du kender det – og så alligevel ikke! Vi har nemlig skiftet tallene ud med 8 forskellige temaer, og nu er det op til jer at matche oplysningerne med svarene på spillepladen.

Bingo-Banko-ultimatch - online teambuilding for virksomheder

Bingo banko match er Danmarks sjoveste banko spil! Det mener vi i hvert fald selv.
Mindes du også forsamlingshuset eller den gamle gymnastiksals ’duft’, hvor banko-Bodil begejstret råbte det ene tal op efter det andet, og kampen om julekurven og den halve gris var sat i gang!

Måske – Måske ikke? Uanset hvad, så har vi i hvert fald det rigtige til jer. Vi har sat det “gode gamle banko” sammen med det nye moderne. Pladen er stadigvæk den samme, men vi har skiftet alle tallene ud med forskellige informationer. Infoen er inddelt i 8 forskellige temaer, som er: sange, logoer, citater, urter, begivenheder, flag, steder og regnestykker. 

Det gode ved bingo banko match er, at det både kan spilles som online teambuilding bag hver sin skærm, eller fysisk sammen, hvilket giver gode muligheder for at afholdelse.

Derudover kan det sammensættes med et virtuelt cocktailkursus, så I får endnu mere ud af tiden sammen. Vi spiller selvfølgelig 1 og 2 rækker og naturligvis hele pladen fuld. Skulle to få Banko på samme tid, skal disse ud i en dyst, og konkurrere i fx en stormester opgave.

Så tilføj konferencen, julefrokosten eller julen på kontoret en sjov og hyggeligt aktivitet. Det er nemt – til gengæld er det sjovt! 

I må hjertens gerne “låne” ideen og lave det selv, så kan I afvikle gratis teambuilding hvor og hvornår I vil.  

Hele landet

1,5 time

95 kr. pr. per.
+2500 kr. i opstartspris

Mange vælger fordi:

  • Vælg bingo banko ultimatch, hvis I elsker konkurrence og sjov
  • Aktiviteten er yderst corona-venlig og kan tilpasses forskellige scenarier
  • Perfekt underholdende indslag til et presset konferenceprogram
  • Mulighed for at spille virtuelt, live, alene eller i teams
  • Velegnet til alle tænkelige begivenheder som årets julefrokost, seminarer eller fødselsdage
  • Varighed på cirka 1 time med forskellige præmier på højkant
  • Kan spilles online og live, uanset hvor og når det passer jer

For de nørdede

Bingo Banko Match er Danmarks sjoveste bankospil, og vi er sikre på, at I vil elske det! Tag med os på en nostalgisk rejse tilbage til forsamlingshuset eller den gamle gymnastiksal, hvor banko-Bodil begejstret råbte tal op, og kampen om julekurven og den halve gris var i fuld gang!

Bestil teambuilding i København eller virtuel teambuilding.

Teambuilding i København og virtuelt: Bingo Banko Match – Sjov og hyggelig aktivitet til firmaeventet!

Vi har kombineret det “gode gamle banko” med det moderne, og skabt Bingo Banko Match. Pladen er stadig den samme, men vi har udskiftet tallene med forskellige informationer opdelt i 8 temaer: sange, logoer, citater, urter, begivenheder, flag, steder og regnestykker. Det er en sjov og anderledes måde at spille banko på, der vil bringe smil og begejstring til jeres team.

Det gode ved Bingo Banko Match er, at det kan spilles både som online teambuilding, hvor I er bag hver jeres skærm, eller fysisk sammen, hvilket giver jer forskellige afholdelsesmuligheder. I kan endda kombinere det med et virtuelt cocktailkursus og få endnu mere ud af jeres tid sammen. Vi spiller naturligvis både for 1 og 2 rækker og hele pladen fuld. Hvis der skulle opstå to vindere samtidig, vil de gå ud i en dyst og konkurrere i en stormesteropgave.

Så tilføj en sjov og hyggelig aktivitet til jeres konference, julefrokost eller jul på kontoret. Det er nemt at arrangere, og til gengæld er det fyldt med sjov og glæde!

I er også mere end velkomne til at “låne” ideen og arrangere Bingo Banko Match selv, så I kan afvikle gratis teambuilding, hvor og hvornår I vil. Vi ønsker bare, at I får en fantastisk oplevelse og styrker jeres teamsamarbejde på den sjoveste måde muligt!