Brain Booster

Quizzer, logisk tænkning og skæve opgaver er essensen af Brain Booster – men hvem får løst flest opgaver inden tiden render ud?

Brain Booster

Nedtællings uret er sat til, vores brain booster boxe er stillet på bordene og stemningen er høj. Et utal af skæve, sjove, logiske og underholdende opgaver ligger klar til at blive løst. Hver box gemmer på en masse små remedier som skal bruges til at løse de 50 opgaver opgaver. I nogle af opgaverne skal I bruge jeres kreativitet, i andre jeres fælles viden. Der er altså med andre ord opgaver for alle. 

Svarene på opgaverne afleveres løbene til instruktør fra KbhTeambuilding. Pointscoren opdateres hele tiden på storskærmen, så ingen er på noget tidspunkt i tvivl om hvem der fører konkurrencen. Deltagerne får dog ikke at vide om deres løsninger er korrekte, og man har kun 1 chance for at svare, på hver opgave. Alle svar bliver dog offentliggjort efter at tiden er gået. Nedtællingsuret kan sættes på alt imellem 20 og 45 min. Det afhænger naturligvis af hvor lang tid I har i jeres konference program, kick off møde, seminar eller sommerfest. 

På et tidspunkt er tiden desværre gået, og et vinderteam vil blive fundet. Det er selvfølgelig det team med flest samlede point der vinder. 
Held og lykke til jer alle! 

Hvor som helst – indendørs

1 time

2000 kr pr. boks 
Maks 7 personer pr. boks 

Vælg fordi

  • I elsker konkurrence og gerne vil finde en ægte vinder!
  • Dette underholdende indslag passer perfekt i et ellers presset konference program.
  • Der er masser af spændende og anderledes opgaver, hvor I skal bruge hinandens viden og logik.

Praktisk info

I skal være sikre på, at alle er klar til at konkurrere.
Det skal foregå indendørs og der skal være adgang til projektor og internet. Brain Booster kan afvikles på både dansk og engelsk.