Brain Booster

Quizzer, logisk tænkning og skæve opgaver er essensen af selve team time boxen – men hvem får løst flest opgaver inden tiden render ud?

Brain Booster

Nedtællings uret er sat til, boxene er sat på bordende og stemningen er sat. Et utal af skæve, sjove, logiske, underholdende og anderledes opgaver ligger klar til at blive løst. Hver team time box gemmer på en masse små remider som skal bruges til at løse forskellige opgaver. I nogle af opgaverne skal I bruge jeres kreativitet, imens andre skal I bruge jeres enorme viden. Der er altså med andre ord opgaver for, og til, alle. 

Tiden på uret, der tæller ned fra starten, kan sættes alt imellem 20 og 45 min. Det kommer selvfølgelig an på hvor lang tid I har i jeres konference program, kick off møde, seminar eller sommerfest. Opgaver bliver løst ved at aflevere dem til deres respektive instruktør. Alle teams kan hele tiden følge med i stillingen på storskærmen, da instruktøren noterer pointene på det respektive team ved hjælp af vores pointsystem. De får dog ikke af vide om det er korrekt, og man har altså kun 1 chance for at svare. Alle svar kan dog selvfølgelig blive offentliggjort efterfølgende. 

På et tidspunkt er tiden desværre gået, og et vinderteam vil blive fundet. Det er selvfølgelig det team med flest samlede point der vinder. 
Held og lykke til jer alle! 

 

Hvor som helst – indendørs

1 time

275 kr pr. per.
+ opstartspris på 6000.- 

Vælg fordi

  • I elsker konkurrence og gerne vil finde en ægte vinder!.
  • Dette underholdende indslag passer perfekt i et ellers presset konference program
  • Der er masser af spændende og anderledes opgaver, hvor I skal bruge hinandens viden og logik.

Praktisk info

I skal være sikre på, at alle er klar til at konkurrere.
Det skal foregå indendørs og der skal være adgang til projektor og internet.

Få 7 gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder og få tilsendt en printvenlig PDF!
Nej tak
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×