+45 44 66 74 47 info@kbhteambuilding.dk

Teambuilding aktiviteter

God, fokuseret og sjov teambuilding – her finder du Danmarks bedste og sjoveste teambuilding aktiviteter, til en billig pris. Med vores aktiviteter, kan du skabe rammerne for en god dag sammen med dine kollegaer eller venner. Med vores fem kategorier af aktiviteter – Aktiv Teambuilding, Den Gode Dag, Samarbejde, Smag og Behag og Work-Life Balance, tilbyder vi en bred vifte af aktiviteter til enhver smag. Lad os hjælpe med at sammensætte den perfekte dag for jer.

Hvad:

Denne kategori indeholder alle vores teambuilding aktiviteter, på tværs af vores fem kategorier, så i kan vurdere, hvad det er i har brug for i jeres team. Skal i rystes sammen? Bare have det godt? Opleve noget nyt sammen? Lære noget? Eller vil i bare prøve lidt af det hele?

Hvor:

Når i vælger hvor i skal være, er det en rigtig god ide at overveje hvor meget tid i har til rådighed og hvordan resten af jeres dag ser ud.

Hvorfor:

De fleste arbejdspladser og virksomheder har i et eller andet omfang brug for teambuilding. På enhver arbejdsplads er der personale af forskellige aldre, erfaring og baggrund. Et mangfoldigt team, kan hvis de arbejder sammen, virkelig blive et stærkt team. Men i et mangfoldigt team er der også risici for der også opstår konflikter. Ved at pleje teamet og fokusere på at lære hinanden at kende, skabe forståelse for hinanden og lære hvordan i kompletterer og støtter hinanden, kommer i rigtig langt!

Få 12 gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder, tilbud og få tilsendt to printvenlige PDF'er med i alt 12 sjove teambuildingøvelser til kontoret med det samme!
Nej tak
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×