Stormester challenge

Stormester challenge sætter deltagerne under tidspres, imens deres evner for nytænkning, kreativitet og logik sættes på prøve. Tag din kollega under armen og kæmp imod hinanden i en intens konkurrence med KbhTeambuilding som facilitator.

Stormester Challenge er en sjov og udfordrende teambuilding-aktivitet, der er inspireret af TV2’s underholdningsprogram.

Tag med KbhTeambuilding på en spændende og underholdende teambuilding-rejse med Stormester Challenge! Vores aktiviteter tilpasser vi både indendørs og udendørs. Vi skaber gode rammer for at styrke relationer, fremme samarbejde og skabe sjove øjeblikke for medarbejderne. Udfordringerne er designet til at bringe jer tættere sammen gennem problemløsning og kreativ tænkning.

Vi skaber professionelle arrangementer, der fremmer teamånden og relationerne i teamet. Gør jer klar til at skabe uforglemmelige minder og have det sjovt med Kbhteambuilding.

Hele landet

2-3 timer

375 kr. pr. per.
+6000 kr. i opstartspris

Mange vælger fordi:

 • Stormester er en alsidig opgavekonkurrence.
 • Fleksibelt koncept at opstille og nedpakke.
 • Inkluderende for alle aldre.
 • Sjov og konkurrencepræget aktivitet.
 • Engagerer medarbejdere socialt under møder og konferencer.
 • Anbefalet holdstørrelse: 4-6 deltagere, men fleksibelt.
 • Kan afholdes i hele landet
 • Tidsrammen kan tilpasses.
 • Et godt supplement til andre planlagte aktiviteter.

Kontakt os for spørgsmål og inspiration til jeres Stormester Challenge.

For de nørdede

Stormester, som er kendt fra TV2´s underholdningsprogram, er vi meget inspireret af, og har derfor udviklet vores egen forenklede udgave af Stormester Challenge teambuilding. Her sætter vi jer i problemløsende konstellationer hvor innovation, ressource brug, kreativitet og logik er i centrum.

Mod tiden, skal I fordelt på hold, forsøge at klare de kryptiske og sjove stormester opgaver. I har kun en begrænset tid til hver aktivitet, før uret stopper og vi beder alle om at stå klar til pointoptælling. Ved hver opgave får I udleveret en konvolut hvori jeres opgave står beskrevet. Undervejs bliver I på ægte stormester manér, sat op i en direkte duel imod de andre teams. I skal derfor fokusere på hvordan I vil bruge jeres ressourcer så I kan vinde over de andre hold, der står over for jer.

Om du er innovativ, kreativt- eller logisk tænkende, så har vi opgaver, der henvender sig til enhver type. Hvis dagen skal rundes af med en prik over i´et, så kan I jo vælge at booke Mark Le fêvre til en omgang standup efter stormester challenge!

Denne slags teambuilding arbejder især med stresshåndtering og tidspres, hvor medarbejderne hver især bliver sat i forskellige problemløsende situationer mod tiden. Stormester Challenge er derfor et glimrende koncept til at ryste nye medarbejdere sammen, specielt hvis tidspres er en del af det daglige arbejde.

Styrkede relationer i teamet

Opgaverne er designet til at arbejde med stresshåndtering og tidspres, og aktiviteten er velegnet til at styrke samarbejdet og relationerne i teamet.

Husk at snyd ikke er tilladt, men at det naturligvis er lovligt at fortolke på opgaverne!

Stormester challenge opgaver I kan komme til at møde

 • Tårnet – Byg det mest korrekte tårn af flyttekasser!
 • Boxen – Spis indholdet af den inderste box. Hvis I tør?
 • Andejagten – Find alle ænderne. De har gemt sig, så find flest ænder hurtigst!
 • Portrættet – Hvordan ser personen egentlig ud?
 • Gaven – Overbring en passende gave til stormester

Kontakt KbhTeambuilding for teambuilding i København og omegn.

Stormester lege og udfordringer

Få hjernen i gear med vores spændende Stormester Lege! Dette er en udfordrende og sjov aktivitet, der tager din tænkning til det næste niveau. Vær klar til at konkurrere mod dine kolleger og se, hvem der har den skarpeste hjerne. Book nu og oplev en anderledes form for teambuilding.

Er du klar til at tage imod Stormester Udfordringer? Disse udfordringer vil teste din evne til at tænke hurtigt og kreativt. Konkurrer mod dine kolleger og se, hvem der kan løse udfordringerne bedst. Book nu og vær klar til action!

Stormester opgave-idéer

Leder du efter nye og spændende teambuilding-aktiviteter? Vores Stormester Opgave Idéer vil inspirere dig til at skabe en unik oplevelse for dit team. Lad os hjælpe dig med at planlægge den perfekte begivenhed, der vil styrke båndene i dit team.

Stormester Opgaver er designet til at teste dine problemløsningsfærdigheder og kreativitet. Vores opgaver vil udfordre dig og dit hold til det yderste. Gå ikke glip af chancen for at deltage i denne spændende udfordring og styrke samarbejdet i dit team.

Stormester challenges og konkurrencer

Deltag i vores intense Stormester Challenges og lad dine evner blive sat på prøve. Disse udfordringer vil udfordre din kreativitet, logiske tænkning og samarbejdsevner. Tag udfordringen op og se, hvordan dit team klarer sig i konkurrencen.

Vores Stormester Konkurrencer er fyldt med spænding og sjov. Konkurrer mod andre hold og se, hvem der kan vinde titlen som stormester. Dette er den ultimative test af dit teams færdigheder. Book nu og vær med i konkurrencen.

Stormester opgaver og dyste

Klar, parat, dyst! Vores Stormester Dyste vil sætte dit team i en intens konkurrence mod andre hold. Det handler om at tænke strategisk, bruge ressourcerne klogt og vinde over dine modstandere.

Book nu og lad dysten begynde!

 

stormester challenge
Kbhteambuilding, teambuilding, teambuildingøvelser, teambuilding københavn
Teambuilding i København

Kontakt os og hør mere om vores teambuilding og de enkelte stormester-opgaver

Tag med KbhTeambuilding på en uforglemmelig rejse med vores Stormester Challenge. Vores aktiviteter er skræddersyet til at styrke teamet gennem problemløsning og kreativ tænkning. Uanset om I er indendørs eller udendørs, vil vi sørge for, at I har en fantastisk oplevelse. Gå ikke glip af chancen for at styrke relationerne i dit team og skabe sjove minder. Book nu og vær med i konkurrencen om at blive en ægte stormester!