Ofte stillede spørgsmål – FAQ

Arrangerer I kun aktiviteter og teambuilding i København?

Nej, bestemt ikke! Vi arrangerer aktiviteter og teambuilding i hele Danmark. Dog har nogle af vores samarbejdspartnere kun lokationer i København. Det fremgår under hver aktivitet, hvor i landet vi kan levere, og hvor vi har lokaler.

Arrangerer I også teambuilding og aktiviteter for private selskaber?

Selvfølgelig gør vi det! Det er slet ikke et krav, at I er fra en virksomhed. Vi arrangerer også polterabender, fødselsdage osv. Vær dog opmærksom på, at nogle af vores aktiviteter kun egner sig for større selskaber.

Kan I arrangere aktiviteter og teambuilding øvelser for os med et meget lille budget?

Ja, det kan vi! Vores billigeste aktiviter starter fra 199 kr per person. Dog skal I være opmærksom på, at på de fleste af vores ydelser vil der være en opstartspris, der er gældende uanset antal deltagere. Desuden har nogle af vores ydelser en fast pris, uden pris pr. deltager. Vi har desuden tips til teambuilding øvelser som I selv kan prøve på kontoret, under vores nyheder – ganske gratis!

Hvor mange skal vi minimum være?

Vi tager imod både store som små selskaber og virksomheder. Nogle af vores aktiviteter kræver et minimum antal deltagere, men mon ikke vi finder ud af noget alligevel!

Kan I også arrangere mad til vores arrangement?

Ja det kan vi godt! Vi har forskellige samarbejdsaftaler med restauranter og caféer i Storkøbenhavn og Sjælland. Vi kan også sagtens arrangere, at der kommer en madvogn ud til jeres arrangement, hvor der serveres crepes, hotdogs og/eller burgers. Så uanset om det er morgenmad, frokost eller aftensmad, kan vi altid gå i dialog omkring jeres setup.

Men I kan da ikke også fikse vores cykler, mens vi er til teambuilding?

Jo, det kan vi faktisk også godt. Vi har et godt samarbejde med et mobilt cykelværksted, som gerne vil give jer en god pris på at sætte jeres cykler i stand, mens I er til teambuilding. Kun i udbytte mod at få lov til at hilse på jer, og præsentere deres virksomhed.

Vi har sammen desuden udviklet en decideret cykelteambuilding – som I burde prøve!

Hvordan finder man de rigtige aktiviteter på jeres hjemmeside?

Vi har delt vores hjemmeside op i Aktiv Teambuilding, Teamudvikling og Smag & Behag, så du nemmere kan skabe dig et overblik over de mange forskellige måder at lave teambuilding på.
Blandt vores Aktiv Teambuilding finder I ydelser, som sætter fokus på samarbejde, gruppedynamik og aktiv teambuilding i en udendørs kontekst.
Under teamudvikling finder I fagligt inspirerede aktiviteter, hvor vi sætter fokus på specifikke problemområder eller udviklingsområder.
I Smag & Behag finder I alle de gastronomiske aktiviteter, som sørger for, at I får en helt ny mulighed for at lære hinanden at kende!

Vores forskellige former for ydelser passer ofte godt i forlængelse af hinanden, hvor I med fordel kan variere dagen og maksimere jeres udbytte.

Hvor meget tid har vi brug for mellem aktiviteter?

Det er godt du spørger, da man sagtens kan ødelægge en teambuilding dag, ved at lave et alt for pakket program. Vi ser hellere, at I har tid til at tale om hvad I har lavet på vej til næste aktivitet, end at haste fra sted til sted. Ofte har vi en evaluerende proces mellem aktiviteterne, så I får mest muligt ud af de øvelser vi gennemgår.
Den passende mængde tid mellem aktiviteter afhænger af hvilke typer af aktiviteter I skal prøve, og hvor de ligger henne. Vores dygtige teambuilding instruktører har masser af erfaring i at tilrettelægge et balanceret program – hiv fat i dem på chatten, e-mail eller telefon og få sparring!

Hvordan kan vi arbejde videre med det vi lært?

Det er vigtigt for os, at I får en rigtig god dag, men også, at det gør en forskel i det lange løb. Vi sørger for at give jer håndgribelige ting at arbejde videre på, i forbindelse med stort set alle vores ydelser. Har I været til et teambuilding arrangement, får I øvelser og ting at huske på, med jer hjem. Har I været til madlavning, bage- eller cocktailkursus, får I opskrifterne med hjem. Og har I været til feks. kano, den store sportsdag eller noget andet fysisk, får I en solid grund, som I på ethvert tidspunkt kan arbejde videre på. Derudover, arrangerer vi ofte længere teamudviklingsforløb for virksomheder, som sørger for, at I arbejder målrettet, og på sigt opnår det ønskede resultat.

Kan I hjælpe med at finde lokale?

Ja, det kan vi! Vi har adgang til flere lokaler rundt omkring i Storkøbenhavn, og på Sjælland.
Når vi sammen har planlagt det praktiske teambuilding arrangement, kan vi finde ud af hvor I skal være henne.