Tracking teambuilding

Tracking teambuilding er et GPS teambuilding spil der er designet til at træne fællesskabet og samarbejdet i et hvert team. Stemningen er intens, basen syder og tiden flyver afsted alt imens agenterne i marken jagter poster.

Tracking teambuilding

Når vores tracking teambuilding er i gang bliver teamet udfordret på kommunikative, logiske og navigationsmæssige evner.

Hvert team består af fire personer. To er ansvarlig på basen, mens de andre er agenter i marken. Holdet i marken er udstyret med en GPS tracker, så basen kan følge sine agenter på computeren. Undervejs skal basen og agenterne konstant være i kontakt for at løse opgaver. De to hold i teamet har hver en del af de oplysninger der skal bruges for at løse opgaverne. Basen har yderligere ansvaret for at guide sine agenter hen til præcise lokationer for at opgaver kan afleveres og nye udløses.  

På basen er der en storskærm hvor alle konkurrerende teams kan følge med via GPS i hinandens pointscore. Energien er høj og der bliver diskuteret strategi og løsningsmuligheder. Der spilles to halvlege, så alle vil komme til at prøve kræfter som både agent og baseansvarlig.

For at score flest point, skal der tænkes hurtigt, prioriteres i opgaveløsning, navigation og tid! Kom aldrig for sent tilbage til basen……..!
Hvem udnytter ressourcerne bedst, samler flest point og vinder over de andre?

Tracking teambuilding kræver at hvert team har en computer, og at alle deltager har en smartphone, der bruges som GPS. Headset er en god ide, men absolut ikke en nødvendighed:o)  

Alle kan være med i Tracking teambuilding, og deltagerantallet spænder fra 2 – 200 teams. 

Spillet tracking teambuilding er produceret og udviklet af Djeeo. 

 

Hele landet

Variere alt efter ønsker 2 timer

625 kr pr. per.