Cluedo – Mordmysteriet

De dygtigste detektiver er samlet, da et mord er blevet begået. Gennem teamwork, sjov gådeløsning og opklaring af spor, er det nu jeres opgave at afsløre morderen!

I kender sikkert det klassiske brætspil Cluedo. Men har I prøvet det i et real-life mysterie? KbhTeambuilding har taget udgangspunkt i Cluedo og bragt et helt nyt koncept til innovativ teambuilding.

Tag med på en oplevelse ind i specialdetektivernes univers. I selskab med de andre detektivteams handler det om at være dygtig til gådeløsning, og at vælge den optimale taktik. Det gælder om at arbejde sammen for at kunne løse gåderne og finde frem til morderen, gerningsvåbnet og gerningsstedet. Det kræver hjernegymnastik, indlevelse og nysgerrighed, hvis I skal finde frem til svaret.

Mordmysteriet minder meget om den moderne og populære teambuilding, Escape Room, som er blevet utroligt populært de seneste år. Til forskel fra Escape Room, er Mordmysteriet mere fleksibelt og kan afholdes i hele landet. Den er også nem at inkorporere i en større teambuilding dag, f.eks. til en middag eller som en overgang fra noget fagligt til fest.

Hele landet

2,5 time

375 kr. pr. pers.
+6000 kr. i opstartspris

Mange vælger fordi:

  • Ryst grupper sammen og skab en god icebreaker
  • Uformel måde at øve samarbejde og teambuilding på
  • God til at forbedre samarbejdsevner
  • Kan udføres hvor som helst
  • Fleksibel længde afhængig af antallet af deltagere
  • Velegnet til både små og store grupper
  • Mulighed for at kombinere med andre teambuilding elementer
  • Tilgængelig på både dansk og engelsk

For de nørdede

Tag med os på en rejse ind i detektivernes verden, hvor I bliver de dygtigste detektiver, der er samlet for at opklare et mysterium.

KbhTeambuilding har skabt en unik og innovativ teambuilding-oplevelse baseret på det klassiske brætspil Cluedo. Vi præsenterer jer for Mordmysteriet – et real-life mysterium, hvor teamwork, gådeløsning og opklaring af spor, er afgørende for at afsløre morderen!

Træd ind i dette spændende univers, hvor I sammen med andre detektivhold, skal vise jeres evner i gådeløsning og skabe den optimale taktik. Sammen skal I arbejde for at løse gåderne, finde frem til morderen, gerningsvåbnet og gerningsstedet. Det kræver hjernegymnastik, indlevelse og nysgerrighed for at finde svaret.

Mordmysteriet er en fleksibel teambuilding-aktivitet, der kan afholdes overalt i landet. Det er en perfekt tilføjelse til en større teambuildingdag, hvor I ønsker at skabe en overgang fra det faglige til festlige. Aktiviteten kan tilpasses jeres tidsramme og kan vare mellem 2 og 4 timer.

I kan booke nu og opleve den spændende og interaktive Cluedo-teambuilding med Mordmysteriet.

Grib chancen for at styrke jeres teamwork, løse gåder og afsløre morderen! Book jeres teambuilding Mordmysteriet hos KbhTeambuilding i København i dag og skab en mindeværdig og engagerende oplevelse for jeres team.