Cluedo – Mordmysteriet

De dygtigste detektiver er samlet, da et mord er blevet begået. Gennem teamwork, sjov gådeløsning og opklaring af spor, er det nu jeres opgave at afsløre morderen!

Mordmysteriet

I kender sikkert det klassiske brætspil Cluedo. Men har I prøvet det i et real-life mysterie? KbhTeambuilding har taget udgangspunkt i Cluedo og bragt et helt nyt koncept til innovativ teambuilding.

Tag med på en oplevelse ind i specialdetektivernes univers. I selskab med de andre detektivteams handler det om at være dygtig til gådeløsning, og at forme den optimale taktik. Det gælder om at arbejde sammen for at kunne løse gåderne og finde frem til morderen, gerningsvåbnet og gerningsstedet. Det kræver hjernegymnastik, indlevelse og nysgerrighed, hvis I skal finde frem til svaret.

Mordmysteriet minder meget om den moderne og populære teambuilding, Escape Room, som er blevet utroligt populært de seneste år. Til forskel fra Escape Room, er Mordmysteriet mere fleksibelt og kan afholdes i hele landet. Den er også nem at inkorporere i en større teambuilding dag, f.eks. til en middag eller som en overgang fra noget fagligt til fest.

Hele Danmark
2 – 4 timer

350 kr. pr. per.
+ opstarts pris på  6000 kr.

Vælg fordi

  • Spillet er en god øvelse til at ryste grupper sammen og fungerer som en god icebreaker.
  • Det er en uformel måde at øve samarbejde og teambuilding på.
  • Deltagerne får øvet vigtige elementer af teambuilding, som senere øger deltagernes samarbejdsevne på arbejdspladsen.

Praktisk info

Mordmysteriet kan udføres hvor som helst og varer i to timer. Spillet kan gøres længere afhængig af hvor mange deltagere I er. Eventet passer godt til såvel små som store grupper. Ønsker I at kombinere dette event med et andet teambuilding element, kan vi hjælpe jer med at vælge og organisere. Kan afvikles på både dansk og engelsk.