Arbejdsglæde og Motivation

Det er tid til at udnytte det potentiale, der ligger i arbejdsglæde og motivation. Når vi er glade på jobbet, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden og vi begynder at fokusere på hinandens styrker og kompetencer.

Arbejdsglæde og Motivation

Når du møder opgaver og relationer med en god energi, er du klar til at bruge din kreativitet og fantasi på en ny og bedre måde. Med god energi og en veludviklet kreativitet kan du sætte nye mål og nye standarder for samarbejde og kommunikation på din arbejdsplads.

Arbejdsglæde og motivation er et 2-timers foredrag med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har levet af at holde foredrag siden 2003, og er forfatteren bag bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde”

Dette foredrag indeholder inspiration og værktøjer til at tænke og tale i et produktivt og opløftende sprog. Du vil blive inspireret til at stole på nuet og de arbejdsprocesser du indgår i, og få inspiration til at bryde de mange simple vaner der “forstyrrer” vores intention og vores fælles vision. Foredraget har givet mange arbejdspladser motivationen til at indgå i nye omgangsvaner og skabe en god energi for kollegaerne på arbejdspladsen. Der vil i foredraget være fokus på det praktiske, hvorfor der indgår flere øvelser undervejs. Her omsættes ord til praksis, og fokus bliver sat på jer, til størst mulig gavn for jeres arbejdsglæde og motivation.

Hele Danmark
2 timer
Pakkeløsningspriser fra 12.500kr
<iframe src="https://player.vimeo.com/video/272632559" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vælg fordi

  • I vil få konkrete værktøjer som gør jer målrettede og fokuserede på at skabe arbejdsglæde og motivation blandt jeres kollegaer og medarbejdere.
  • I vil få en ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation, som skaber et højere niveau af tillid og selvtillid i jeres organisation.
  • I vil få værdifuld viden om værdien i at møde kollegaer og forandringer med nysgerrighed og et positivt sind.

Praktisk info

Foredraget ”Arbejdsglæde og motivation” kan afholdes hele året rundt og har en varighed på ca. 2 timer. Ønsker I at kombinere Arbejdsglæde og motivation med andre aktiviteter, eller planlægning af jeres arrangement eller teambuilding dag – kontakt os endelig og så hjælper vi jer med at skræddersy det perfekte program.