“Rejseplanen” til firmaeventet

At transportere sig fra punkt A til punkt B bliver lige pludselig ikke bare tidsfordriv, men derimod en intens og sjov konkurrence, hvor byen og området ses på en helt ny måde, og selve “rejsen” opleves som en leg.

Opgaven går i sin enkelhed ud på, at komme først fra punkt A til punkt B. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvilken rejse, eller rute man planlægger. På ruten er der nemlig forskellige check points, som giver pauseminutter, og derved øger chancerne for at vinde årets teambuildingtur! 

I skal bruge rejseplanen som teambuilding aktivitet, da det giver jer en ny, sjov og anderledes måde at invitere deltagerne med på. Rejseplanen giver mulighed for at lave teambuilding i København uden at skulle booke et dyrt mødelokale, hotel eller en konferencesal. I kan altså bruge pengene på lækkert mad og drikke i stedet for, og samtidig have råd til teambuilding og det sociale fællesskab!
Vi mødes ved BLOX, DAC i København, og ender på Scandic Copenhagen. Herfra kan I nemt tage videre til jeres firmaevent. 

Hvad går det så egentlig ud på? Ved mødestedet får alle deltagerne en detaljeret breifing, og bliver udstyret med kort over København, opgavetaske samt selvfølgelig et rejsekort. Hvert team skal nu finde den “hurtigste rute” fra A til B, men bliver udfordret og inspireret af de opgaver som findes I opgavetasken. 

Hvem kommer først, eller hvem er de smarteste? Lad rejsen begynde!

Hele landet

2-3 timer

295 kr. pr. pers.
+6000 kr. i opstartspris

Mange vælger fordi:

  • Elsker konkurrence og vil finde en ægte vinder!
  • Spændende og anderledes opgaver, der kræver brug af hinandens viden og logik.
  • Aktiviteten er inkluderende, og hvert team kan styre sin egen tid.
  • Perfekt som invitationer til årets små julefrokoster.
  • Aktiviteten foregår udendørs, hvor deltagerne selv skal transportere sig.
  • Godt fodtøj er vigtigt, da der kan være en del kilometer at gå.
  • Fleksibel tidsplan anbefales på grund af mulige forsinkelser blandt deltagerne.
  • Kan afholdes på dansk og på engelsk.

For de nørdede

Forestil jer en spændende opgave, hvor det handler om at komme først fra punkt A til punkt B. Men det er ikke ligegyldigt, hvilken rejse eller rute I planlægger. Undervejs er der forskellige checkpoints, der giver jer værdifulde pauseminutter og øger jeres chancer for at vinde årets teambuildingtur!

Rejseplanen er den perfekte teambuildingaktivitet, der giver jer en ny, sjov og anderledes måde at invitere deltagerne med på. Med Rejseplanen kan I skabe en spændende teambuildingoplevelse i København uden at skulle booke dyre mødelokaler, hoteller eller konferencecentre. I kan bruge pengene på lækker mad og drikkevarer i stedet og samtidig have råd til både teambuilding og det sociale fællesskab!

Vi mødes ved BLOX, DAC i København og slutter ved Scandic Copenhagen, hvorfra I nemt kan fortsætte til jeres firmaevent. Men hvad går det egentlig ud på? Ved mødestedet får alle deltagerne en detaljeret briefing og bliver udstyret med kort over København, en opgavetaske og selvfølgelig et rejsekort. Hvert team skal nu finde den “hurtigste rute” fra A til B, men undervejs udfordres og inspireres I af opgaverne i opgavetasken.

Hvem kommer først? Hvem er de smarteste? Lad rejsen begynde, og se hvilket team, der mestrer kunsten at finde den optimale rute i København. Rejseplanen fra KbhTeambuilding skaber en dynamisk og konkurrencepræget atmosfære, der vil styrke jeres teamånd og samarbejdsevner.

Så tag med os på en uforglemmelig teambuilding i København, hvor teamwork og kreativitet er nøglen til succes.

Book jeres “Rejseplanen” firmaevent hos KbhTeambuilding i dag og oplev en unik og spændende måde at styrke jeres team på. Lad rejsen begynde, og lad vinderne af Rejseplanen kåres!