Escape game

Escape Rooms og Escape Games er den perfekte alternative samarbejdsøvelse, hvor teamwork og gådeløsning går hånd i hånd og skaber en underholdende leg, der inkluderer alle og opbygger en solid holdånd

Escape game

Er du klar på at løse udfordrende gåder i fællesskab for at komme frem til løsningen? Kan i tænke i lige, skæve, cirkulære og decideret underlige baner? Og er i friske på at blive tvunget til at arbejde sammen for at komme endegyldigt i mål? Så er vores Escape game lige noget for jer. 

I vores Escape game (vores version af escape room) lukkes I ikke ind i et mystisk rum. Her bliver det leveret til jer! Kun via tæt samarbejde og logisk tænkning kan man løse mysterierne og åbne kassen inden timen er omme. I Escape game er der ingen lette sejre, og det er ikke alle grupper der formår at knække koderne inden tiden er gået. Man skal derfor være forberedt på at stole på sine holdkammerater og vægte holdånd fremfor ego, hvis man vil opleve succes. Spillets gåder kræver logisk tænkning og underholder derfor ikke bare, men udfordrer også hjernen. Tiden flyver afsted, og når tiden er omme, vil man opleve at man ikke bare har haft en sjov oplevelse som skærper ens tankegang, men at man har fået tættere bånd med ens samarbejdspartnere. Her er vores escape game historie: 

Historien

Mit navn er Palle Topgaard, og jeg er Administrerende Direktør og ejer af “Topgaard helt uden grænser A/S”. Læser du dette, er jeg for nyligt afgået ved døden, og har ikke nogen i pipeline til at overtage firmaet. For at firmaet kan overleve skal de bruge “Topgaard A/S Ny Nordisk Vision 2.0” som er i min aflåste dokument kasse. I tilfældet af at jeg skulle havne i denne situation har jeg givet en masse ledetråde til hvordan man kommer ind i min kasse, men ingen af mine afdelinger er istand til at løse det. Den opgave kræver nemlig samarbejde og nytænkning, det eneste der ikke er lykkedes mig at inkorporere i min medarbejderstab. Men måske kan i være behjælpelige og redde min virksomhed?

 

Hvor som helst

1,5 time

180 kr. pr. per.
+ 2000 kr. i opstartsgebyr

8-20 personer

Vælg Escape Game fordi:

  • Det kræver sammenhold og udvikler derfor holdånd.
  • Udover at underholde, kræves der også hjerneaktivitet og ens sans for logisk tænkning skærpes.
  • Det er ikke givet at man formår at løse alle rummets gåder, og dermed får man med Escape Game en mulighed for at opleve en alternativ form for udfordring

Praktisk info

Escape Game afholdes året rundt og varer ca. 1 time. Ønsker I at kombinere denne aktivitet med anden teambuilding – kontakt os endelig og så hjælper vi jer med at skræddersy det perfekte program til jeres team. Book allerede i dag og kom tættere på hinanden på en sjov, aktiv og anderledes måde. Dagen tilrettelægges selvfølgelig efter jeres behov, herunder varighed, omfang og niveau. Escape Game afvikles kun indendørs.