Escape game

Escape Games er den perfekte alternative samarbejdsøvelse, hvor teamwork og gådeløsning går hånd i hånd og skaber en underholdende leg, der inkluderer alle og opbygger en solid holdånd

Teambuilding i København

Er du klar på at løse udfordrende gåder i fællesskab for at komme frem til løsningen? Kan i tænke i lige, skæve, cirkulære og decideret underlige baner? Og er i friske på at blive tvunget til at arbejde sammen for at komme endegyldigt i mål? Så er vores Escape game lige noget for jer.

I vores Escape game lukkes I ikke ind i et mystisk rum. Her bliver det leveret til jer! Kun via tæt samarbejde og logisk tænkning kan man løse mysterierne og åbne kassen inden timen er omme. I Escape game er der ingen lette sejre, og det er ikke alle grupper der formår at knække koderne inden tiden er gået. Man skal derfor være forberedt på at stole på sine holdkammerater og vægte holdånd fremfor ego, hvis man vil opleve succes. Spillets gåder kræver logisk tænkning og underholder derfor ikke bare, men udfordrer også hjernen. Tiden flyver afsted, og når tiden er omme, vil man opleve at man ikke bare har haft en sjov oplevelse som skærper ens tankegang, men at man har fået tættere bånd med ens samarbejdspartnere. Her er vores escape game historie:

Hele landet
Maks 20 personer

1,5 time

195 kr. pr. per.
+2500 kr. i opstartspris

Mange vælger fordi:

  • Styrker sammenholdet og holdånden gennem samarbejde.
  • Udfordrer logisk tænkning og stimulerer hjerneaktiviteten.
  • Oplev alternative udfordringer ved at løse gåder i Escape Game.
  • Året rundt arrangement, varighed ca. 1 time.
  • Mulighed for at kombinere med andre teambuilding-aktiviteter.
  • Book i dag og få en sjov, aktiv og anderledes oplevelse.
  • Tilpasset efter jeres behov, herunder varighed og niveau.
  • Escape Game afvikles kun indendørs.
  • Afvikles på dansk.

For de nørdede

Historien

Mit navn er Palle Topgaard, og jeg er Administrerende Direktør og ejer af “Topgaard helt uden grænser A/S”. Læser du dette, er jeg for nyligt afgået ved døden, og har ikke nogen i pipeline til at overtage firmaet. For at firmaet kan overleve skal de bruge “Topgaard A/S Ny Nordisk Vision 2.0” som er i min aflåste dokument kasse. I tilfældet af at jeg skulle havne i denne situation har jeg givet en masse ledetråde til hvordan man kommer ind i min kasse, men ingen af mine afdelinger er istand til at løse det. Den opgave kræver nemlig samarbejde og nytænkning, det eneste der ikke er lykkedes mig at inkorporere i min medarbejderstab. Men måske kan i være behjælpelige og redde min virksomhed?

Oplev spændingen

Oplev spændingen ved et Escape Game med KBH Teambuilding i København! Vores unikke teambuilding-aktivitet kombinerer spil, samarbejde og strategisk tænkning for at styrke jeres team. I bliver udfordret til at løse gåder, finde ledetråde og undslippe inden tiden løber ud. Med forskellige temaer og sværhedsgrader tilpasses Escape Game til jeres behov. Uanset om I er et lille eller stort hold, vil I blive engageret og have en uforglemmelig oplevelse i hjertet af København. Tag det næste skridt i jeres teambuilding-rejse og kontakt os for at planlægge jeres spændende Escape Game-event i dag!