Time Track

Har I altid drømt om at bygge jeres egen lille time track forlystelse? Så er muligheden nu kommet. I skal designe, konstruere og selvfølgelig teste jeres unikke forlystelse som kun kan skabes i fællesskab.

Det gælder egentlig i al sin enkelthed om at få bygget den bane, hvorpå en glaskugle kan trille i længst tid. Det lyder dog nærmere end det faktisk er. 

Hvert team får en lille startpakke sammen med et sæt regler og et design papir. Nu går kreativiteten i gang, samtidig med der også skal tjenes dollars! 
Hurtigt finder I nemlig ud af, at startpakken ikke indeholder nok ressourcer til at få bygget noget overhoved. Derfor er der opstillet en kæmpe butik med alverdens mærkværdigt materiel.
Alt koster dog dollars, men for at gøre sig fortjent til disse, skal teamet løse logiske opgaver og kreative gåder. 

Hvilket team der i ægte teambuilding manér får løst opgaven bedst er ikke til at vide, men det er sten sikkert at kun 1 team til sidst løber med sejren og derved kan kalde sig the time keepers! 

Indendørs

2 timer

325 kr pr. pers.
+ opstartspris på 6000,-

Fungerer perfekt til næsten alle konferencelokaler og gruppestørrelser

Mange vælger fordi:

  • I elsker konkurrence og gerne vil finde en ægte vinder!
  • Dette underholdende indslag passer perfekt i et ellers presset konference program.
  • Der er masser af spændende og anderledes opgaver, hvor I skal bruge hinandens viden og logik.
  • Afvikles indendørs, så der er ingen bekymring om vejret holder
  • Kan afvikles på både dansk og engelsk

Kontakt os for spørgsmål og inspiration til jeres arrangement.

For de nørdede

Opgaven går ganske simpelt ud på, at få bygget den længste funktionelle kuglebane.
Men hvordan..?

Hvert team får udleveret en startpakke med det nødvendige for, at kunne starte på en kuglebane. Herefter går jagten i gang på dollars, som giver jer mulighed for at købe nye materialer.

Teamet skal hele tiden vurdere og planlægge sin tid effektivt, da de kun kan skaffe dollars ved at løse teamopgaver. Nogle af opgaverne er placeret specifikke steder, og udfordrer teamets samarbejdsevner, mens andre opgaver findes i kuverter med små logiske opgaver. Samarbejdsopgaverne, eller rettere teambuildingopgaverne, giver selvfølgelig flere dollars end kuvertopgaverne.
Hvem får til sidst konstrueret den længste kuglebane? Hvem har brugt sine penge og tid smartest?

3-2-1.. Sæt igang!

Til sidst lyder sirenen, og tiden er gået. Hver bane skal nu til eksamen, hvor kuglen for sidste gang bliver sendt afsted. Herefter bliver banerne målt op og vinderen findes.

Kuglebanen fungerer godt med både store og små hold, og kan udføres med lige så mange hold, som jeres virksomhed har brug for. Vi kommer gerne ud til jer (Kuglebanen kan både arrangeres udendørs og indendørs) eller kom ud til os hos KolleKolle Konferencecenter i naturskønne omgivelser i Værløse!