Byg Jeres Tidskapsel

Skab en sjov tradition til jeres teamdage. Design og fyld jeres egen tidskapsel i teamet, som vil blive et stående højdepunkt til jeres teamdage.

Byg jeres tidskapsel

Denne aktivitet går ud på, at I sammen skal bygge en tidskapsel, som åbnes hvert år ved jeres teamdage. I får selv lov til at sætte jeres præg på tidskapslen, med materialer som vi stiller til rådighed. Allerede det, at have en spøjs tidskapsel stående på kontoret resten af året, sætter fællesskabet og teamet i fokus.

Tidskapslen kan fyldes med hvad som helst, som er sjovt at følge op på et år senere. Prøv at fylde tidskapslen med en blanding af både sjove ting, såsom hvem I tror kommer til at score flest mål på firmafodboldsdagen, hvor mange nye ansatte I har til næste år, hvem der drikker mest gløgg til julefrokosten, men også faglige ting, så som langsigtede målsætninger, virksomhedskulturelle mål eller fremtidige rollefordelinger.

I får en dag fyldt med nye tanker, og åbnet øjnene for hvad kollegaerne går og tænker om fremtiden. Fremfor alt får I mulighed for, i fællesskab at øve på at prioritere hvad der er sjovt og vigtig for teamet, på en uformel og underholdende måde.

Ved at gøre denne aktivitet til et fast element i jeres teamdage hvert år, har I altid et fast moment at vende tilbage til på jeres teamdag, som også er en god måde at bryde isen på, og kickstarte jeres teambuilding. Vi deltager gerne når tidskapslen skal åbnes igen, og kan hjælpe med at lave en opfølgende teambuilding dag sammen med jer.

Hele Danmark
3 timer
475 kr pr. per.
+ opstartspris på 6000.-

Vælg fordi

  • Det er en skæg og anderledes måde at arbejde med fremtidsplaner og teamudvikling.
  • Ved at bygge jeres egen tidskapsel og fylde den med det, der er sjovt og vigtig for jeres team, får I noget, som alle har været en del af og kan tage ære i.
  • I vil med jeres flotte tidskapsel på kontoret, vække spørgsmål fra de andre afdelinger og blive kendt som den afdeling, der har det stærkeste sammenhold og de sjoveste teamdage..

Praktisk info

Byg jeres tidskapsel er en højst fleksibel aktivitet, som kan tilrettelægges og tilpasses i jeres øvrige teambuilding program. Vi har efterhånden fået en god idé om hvilke materialer, der er gode til at bygge en tidskapsel med, og ikke fylder alt for meget på kontoret – vi tager alt det materiale og værktøj med I skal bruge. Vi hjælper også med at brainstorme om hvad I kunne tænke jer at fokusere på at fylde i jeres tidskapsel, og tager også disse materialer med.

Kontakt os – så finder vi sammen ud af hvor og hvordan vi bedst kommer i gang med at bygge jeres tidskapsel.