Croquis

Kom med vennerne og veninderne og hver kreativ på vores Croquis kursus. Med kyndig vejledning fra en professionel billedkunstner, kommer i igennem alle grundteknikker og får en lærerig og sjov oplevelse.

Croquis

På vores Croquis kursus får i en hyggelig og lærerig dag, hvor i helt sikkert får noget at tale om bagefter. Croquis betyder skitse, og croquistegning består i at tegne hurtige skitser af et motiv, som ofte er nøgne modeller, der skifter positur med kort interval. Denne stil tvinger udøveren til at fokusere på det essentielle, da man ikke har tid til at få alle detaljer med. Kroki tegne stilen er noget som alle hurtigt kan lære, og rigtig sjovt også for dem der i forvejen er vant til at være kreative. Efter en ganske kort intro, lærer i jer at se på motivet på den rigtige måde, hvorefter det pludseligt bliver nemt at få noget der ser godt ud ned på papiret.

På dette Croquis kursus gennemgås croquisteknikker af en dygtig og ansvarlig Croquismodel, så alle deltagere lærer at fange det essentielle i de flygtige bevægelser og skabe smukke tegninger. Alle kan tegne, og derfor passer croquistegning til såvel firmaarrangementer og et hyggeligt polterabend. I får desuden jeres Croquis tegninger, og måske endda en ny hobby, med jer hjem.

Hele Danmark med lokation i København

Ca. 1,5 timer

Fra 1650 kr. + 35 kr. per person
Der kan forekomme lokale leje

Vælg fordi

  • Det er en sjov og interessant aktivitet, hvor i får en smag på kunstverden.
  • Kurset består både af undervisning i croquistegning, men også masser af tid til at give sig i kast med disciplinen selv.
  • Det er en god aktivitet til at ryste grupper sammen, til teamdage eller polterabender, men også til dem der vil lære og blive bedre til at tegne.

Praktisk info

Croquis kurset kan afholdes på enten 60 eller 90 minutter, og er tilegnet grupper på 8-10 personer. Kurset kan afholdes i hele Danmark, men vi har også lokaler i København. Alt materiale er inklusiv prisen. Alle materiale som i har brug for til aktiviteten vil blive forsynet af os.