tigerens hule

Nu er tiden kommet hvor I som team skal prøve kræfter med at pitche verdens bedste ide’. Overfor de nye tigere skal I være parate med svar på alverdens spørgsmål. Det gælder nemlig om at få den ene og alt afgørende investering med sig hjem. 

Tigeren hule er en af vores nye succesfulde teambuilding koncepter hos KbhTeambuilding. Dagen vil bestå af div. aktiviteter og teambuilding øvelser af forskellig sværhedsgrad og karakter. På alle aktiviterne kan hvert team skaffe sig dollers – mange dollers. Disse dollers skal bruges til at købe materialer for, og materialerne skal bruges til at udforme virksomhedens nye innovative og kreative ide. Materialerne der kan købes, hos den omrejsende grosserer, kan fx være rundstokke, limpistoler, perler, avispapir, karton, sakse, mm. Materialerne har forskellige priser, og teamet skal derfor samarbejde om at designe og planlægge udformningen af deres nye produkt, inden de køber materialerne. Når grosseren åbner sin enorme butik, må alle teams begynde at handle. Når hvert team har fået udarbejdet sit produkt, og er klar til deres unikke pitch bliver tigerne tilkaldt. Det er nogle af de største investorer og forretningsmænd som skal være med til at vurdere og til sidst finde den virksomhed som fortjener den store investering.
Vi sikrer jer en dag fyldt med innovative tanker, sammenhold og teamwork i særklasse.

Hele landet

3 timer

375 kr. pr. per.
+6000 kr. i opstartspris

Mange vælger fordi:

  • Aktiv teambuilding med fokus på vigtige virksomhedsaspekter.
  • Udfordrer gruppedynamik, holdånd, fælles forståelse og mål, tillid, kommunikation og anerkendelse.
  • Kreativt samarbejde i opbygningen af jeres nye logo.
  • Planlægning, ressourceforståelse og design spiller en afgørende rolle.
  • Skab et fysisk logo som et monument for jeres fælles bedrift.
  • Symbol på teamkompetencer og fælles styrker.
  • Logojagten afholdes året rundt og kan tilpasses efter jeres ønsker.
  • Fleksible lokationsmuligheder nær jeres arbejdsplads eller i bookede lokaler.
  • Mulighed for udendørs afholdelse på vores gode lokationer i hele Danmark.
  • Logojagten kan afvikles på dansk og engelsk.

For de nørdede

Oplev den spændende og kreative teambuilding aktivitet tigerens hule med vores teambuilding-event i København! Dagen er fyldt med aktiviteter, der udfordrer de vigtigste aspekter, som virksomheder står over for hver dag: gruppedynamik, holdånd, fælles mål, tillid, kommunikation og anerkendelse. I skal arbejde sammen og bruge jeres planlægningsevner, ressourceforståelse og designfærdigheder til at bygge jeres nye fremtidige ide. Det hele vil symbolisere jeres fælles bedrift og teamkompetencer. Tigerens hule kan arrangeres året rundt i København og tilpasses jeres behov. Skab et unikt teambuilding-øjeblik og styrk jeres team i hjertet af København!