Masterchef

Tiden er inde til at finde ud af hvem af jer der er den ægte masterchef på jeres kontor. I skal selvfølgelig prøve jeres grænser af med kreativiteten og det man ellers ikke lige ville gøre derhjemme. Firmaturen får ikke en bedre afslutning. 

Masterchef

Masterchef er en perfekt måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed, mens I dyster om titlen som virksomhedens Masterchef. I får øvet jeres samarbejdsevner, og I bliver udfordret på både smag og kreativitet, når der skal vælges smage, råvarer og tilberedningsmetoder. I vil med garanti få en lærerig og anderledes oplevelse sammen!

I hold konkurrerer I om, hvem der kan lave de to mest velsmagende, kreative og smukke anretninger – og vinderne kåres selvfølgelig til sidst.

Ved ankomst vil i modtage en velkomstdrink, og der vil under forberedelserne blive serveret snacks, vin og vand. Det er også muligt at tilkøbe professionel vinsmagning, såfremt dette ønskes. 

Undervejs deler vi ud af vores gastronomiske kundskaber, så I kommer godt i mål med jeres retter. I vil selvfølgelig blive udfordret på både indholdet og samarbejdet, men der bliver også god tid til snak og et glas vin undervejs mens jeres retter tilberedes.

Dagen afsluttes med en dejlig middag i hyggelige omgivelser.
Denne kokkeskole kan afholdes alle tidspunkter på året, og passer store såvel som små grupper. Vi har dejlige lokaler i København, hvor madlavningskursuset kan afholdes.

 

PROGRAMEKSEMPEL

16.00 Velkomstbobler og introduktion til Masterchef

16.15  I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave de to smukkeste, mest velsmagende og kreative retter. I skal arbejde med sæsonens bedste råvarer og vi guider og vejleder undervejs, så I kommer godt i mål.

17.45 Præsentation af jeres retter for dommerne. 

18.00 Tid til at nyde jeres retter og et dejligt glas vin. (øl, vin og økologisk saft er inkluderet i prisen)

18.50 Dagens Masterchef-vindere kåres, og vinderne får et Karoline Trier forklæde med hjem.

19.00 Tak for i dag.

Frederikssundsvej 274D
2700 Brønshøj

ca. 3 timer

995kr pr. person
minimum 10 personer

 

Vælg fordi

  • Kokkeskolen med KbhTeambuilding er altid en sikker vinder, når middag og teambuilding skal kombineres.
  • Det sociale klima i dit team eller virksomhed vil forbedres når medarbejderne får se hinanden i nye sammenhænge udenfor det daglige kontormiljø
  • I behøver ikke tænke over hvad i skal have at spise til jeres teamdag!

Praktisk info

Ved ankomst vil i modtage en velkomstdrink, og der vil under forberedelserne blive serveret snacks, vin og vand. Det er også muligt at tilkøbe professionel vinsmagning, såfremt dette ønskes. Denne kokkeskole kan afholdes alle tidspunkter på året, og passer store såvel som små grupper. Vi har dejlige lokaler i København, hvor madlavningskursuset kan afholdes.