Macaronkursus

Nu er muligheden kommet for at lære hemmeligheden bag de små skønne herligheder! I fællesskab skal I finde jeres helt egen smag og se om I kan skabe “den helt perfekte” macaron. 

Macaronkursus

Tag dine kollegaer med i køkkenet og lær at lave de drilske macarons. Et macaronkursus er en perfekt måde at styrke sammenholdet og teamånden i en virksomhed, og på macaronkurset får I en lærerig og anderledes oplevelse sammen.

Vi tager jer i hånden og guider jer gennem alle steps til at kunne lave de lækre små maracons. I bliver introduceret til alle grundteknikkerne, og lærer hvordan I kan lave den perfekte macaron med de velkendte “fødder” og med et dejligt fyld.

Vi starter med en introduktion til teknikkerne og grundprincipperne for kagen samt gennemgang af råvarer og udstyr. Herefter går vi i køkkenet, og I får selv lov til at røre dejen, sprøjte de små fine macarons og bage dem. I lærer, hvordan fyldet laves så det smager himmelsk og får den rette konsistens, så samlingerne af kagerne bliver perfekte.

Der bliver også tid til en kop kaffe og hyggelig snak mellem kagerne og selvfølgelig smagsprøver på de mange forskellige macarons. Mesterværkerne får I med hjem til sidst.

 

PROGRAMEKSEMPEL

Kl. 14.00 Introduktion til Karoline Triers Macaronkursus

Kl. 14.15  I bliver inddelt i hold og skal samarbejde om at lave de drilske macarons. Vi lærer jer, hvordan I laver de fine, glatte og runde macarons med de velkendte “fødder”, og I får selv lov til at lave fyldet, samle dem og smage dem til. 

Kl. 16.00 Tid til at smage på jeres macarons og pakke dem i æsker.

Kl. 16.30 Tak for i dag.

Frederikssundsvej 274D
2700 Brønshøj

2,5 timer

595kr pr. person
minimum 10 personer

 

Vælg fordi

  • Macaronkurset med KbhTeambuilding er en sikker vinder, når forkælelse og teambuilding skal kombineres.
  • Det sociale klima i dit team eller virksomhed vil forbedres når medarbejderne får se hinanden i nye sammenhænge udenfor det daglige kontormiljø
  • I behøver ikke tænke over hvilken kage der skal handles ind til jeres teamdag!

Praktisk info

Macaronkurset kan med fordel kombineres med et møde i skønne lokaler, hvor I før, under eller efter kurset kan afholde et møde, og på den måde kombinere den faglige snak med en gastronomisk oplevelse. Vi har de dejligste rammer til at holde møde i, og undervejs sørger vi selvfølgelig for forfriskninger.