Gourmet Hotdog

Prøv noget nyt, men gammeldags. Lær at stoppe pølser på gammeldags manér, så du kan blære dig overfor alle med din smagfulde hjemmelavede gourmet hotdog!

Gourmet Hotdogs

I bliver assisteret af Danmarks absolut sejeste kok og pølsemager i, hvordan I laver den perfekte pølse. Dette er et meget praksisnært kursus, som går helt i dybden med læring omkring kødet, udskæringerne, smagskombinationer, ælte fars og stoppe pølserne perfekt.

Du er altså med fra starten og kan præge din kreation med et personligt touch. Også tilbehøret har du indflydelse på, så du har mulighed for at lave de lækreste gourmet-hotdog. Til sidst, nyder vi alle sammen hinandens produkter med dertilhørende kolde øl. Kurset er oplagt både til polterabender, en sjov dag med vennerne og firmaarrangementer. Vi ses til pølsefest!

Frederikssundsvej 274D
2700 Brønshøj

3 timer inkl. spisning

995kr pr person
Minimum 10 personer

Vælg fordi

  • På dette kursus får du ny viden, som du kan anvende hjemme i køkkenet.
  • Opskriften på udsøgt gourmetfastfood bliver gennemgået og eksekveret af dig og dine kollegaer eller venner.
  • Kolde øl bliver serveret mens I kokkererer jer igennem sjove og spændende teknikker
  • Det er ganske enkelt rigtigt sjovt at lave mad sammen – især når man selv skal spise det sammen bagefter!

Praktisk info

Vores kursus i gourmet hotdog afvikles i vores nye lækre lokaler i Brønshøj. Vi har desværre ikke mulighed for at lave denne type af arrangement ude af huset, da vi ganske enkelt vil sikre kvaliteten af maden med vores eget køkken og udstyr. De råvarer og teknikker vi arbejder med på et sådan gastronomisk kursus er følsomme, og kvalitetsrigt udstyr er derfor en nødvendighed for at levere det bedste resultat til jer.