Gourmet Hotdog

Prøv noget nyt, men gammeldags. Lær at stoppe pølser på gammeldags manér, så du kan blære dig overfor alle med din smagfulde hjemmelavede gourmet hotdog!

VI FLYTTER TIL NYE LÆKRE LOKALER!

Glæd jer, det bliver intet mindre end fantastisk.

Det betyder desværre også, at vi i perioden 1. november 2020 til 31. januar 2021 ikke kan tilbyde jer vores lækre gourmet hotdog på vores adresse.

MEN HELDIGVIS er det muligt at afvikle hos jer -blot I har en ovn og en stikkontakt! Resten kommer vi med.! 

I mellem tiden kan I glæde jer til vores nye lokaler der er fleksible og kan rumme op til 80 personer. Det vil ydermere være muligt at at kombinere kurset med et møde, hvor vi står for forplejning. Lokalerne ligger i Brønshøj lige op til naturskønne Utterslev mose. Så trænger I til at strække benen eller få lidt frisk luft i en pause, anbefaler vi at I smutter en tur der ned.

Gourmet Hotdogs

I bliver assisteret af Danmarks absolut sejeste kok og pølsemager i, hvordan I laver den perfekte pølse. Dette er et meget praksisnært kursus, som går helt i dybden med læring omkring kødet, udskæringerne, smagskombinationer, ælte fars og stoppe pølserne perfekt.

Du er altså med fra starten og kan præge din kreation med et personligt touch. Også tilbehøret har du indflydelse på, så du har mulighed for at lave de lækreste gourmet-hotdog. Til sidst, nyder vi alle sammen hinandens produkter med dertilhørende kolde øl. Kurset er oplagt både til polterabender, en sjov dag med vennerne og firmaarrangementer. Vi ses til pølsefest!

Raffinaderivej 20 Bygning E

3 timer inkl. spisning

995kr

Vælg fordi

  • På dette kursus får du ny viden, som du kan anvende hjemme i køkkenet.
  • Opskriften på udsøgt gourmetfastfood bliver gennemgået og eksekveret af dig og dine kollegaer eller venner.
  • Kolde øl bliver serveret mens I kokkererer jer igennem sjove og spændende teknikker
  • Det er ganske enkelt rigtigt sjovt at lave mad sammen – især når man selv skal spise det sammen bagefter!

Praktisk info

Vores kursus i gourmet hotdog afvikles på vores adresse Raffinaderivej 20. Vi har desværre ikke mulighed for at lave denne type af arrangement ude af huset, da vi ganske enkelt vil sikre kvaliteten af maden med vores eget køkken og udstyr. De råvarer og teknikker vi arbejder med på et sådan gastronomisk kursus er følsomme, og kvalitetsrigt udstyr er derfor en nødvendighed for at levere det bedste resultat til jer.