Kajak Teambuilding

Oplev sammenhold på en anderledes og spændende måde, når I tager ud på vandet side om side.

Med afgang fra enten, Nybro Skov eller Kajakhotellet, tager vi afsted ud på vandet i vores kajakker, alt imens vi oplever den smukke danske natur. På turen imødegår I en masse forskellige teambuilding øvelser både i kajakken, men også på land. At sejle kajak er dog ikke så nemt som man skulle tro, derfor vil I have stor gavn af vores certificeret intstruktør. Vedkommende viser jer de vigtige teknikker for at kunne betjene kajakken. Hvis I er et konkurrenceminded hold, kan vi sagtens arrangere en afsluttende konkurrence.
Vi har oplevet, at måden teambuilding arrangeres på i kraft af at være ude på vandet, har en helt speciel effekt på hvordan teambuilding modtages. Faktum at skulle mestre en teknik til et fartøj inden selve aktiviteterne kan udføres, har en tendens til at give folk en vinderfølelse samtidig med, at man deler en succes i at lære nye og spændende ting med sine kollegaer.

Storkøbenhavn

Min. 2 timer

375 kr. pr. per.
+ opstartspris på 6000.-

Mange vælger fordi:

  • Dette er en spændene og aktiv teambuilding øvelse,  med en masse hygge og lidt spænding, blandet godt sammen.
  • Det er en anderledes måde at udføre teambuilding på
  • Det er en sjov og udfordrende aktivitet, hvor de fleste kan være med, så længe man ikke er bange for at blive våd.

Kontakt os for spørgsmål og inspiration til jeres kajak teambuilding.

For de nørdede


Som udgangspunkt kan man tage en kajaktur ved de to steder: Furesøen og Københavns Kanaler. Dog skal man være opmærksom på, at vejret kan spille en mere afgørende rolle ift. muligheden. Vi foreslår, at man hovedsagligt booker denne fra maj til september, da vandet ellers kan være for koldt for de fleste. Man skal ikke være bange for regn og andet, da dette faktisk ikke har den store indflydelse, selvom det selvfølgelig vil være hyggeligst på en solrig dag. Aktiviteten kan variere i tid, alt efter jeres behov. Men en normal tur varer omkring 1,5 – 2 timer. Dertil skal det også nævnes, at hvis der er et andet sted I ønsker at sejle i kajak, så kan vi også dette. Ønsker I at kombinere denne aktivitet med anden teambuilding – kontakt os, så hjælper vi jer med at finde et program, der passer netop jer.