Guidede ture

Firmaudflugt i Naturpark Amager.
Kom ud og oplev historien gemt bag naturen i de smukkeste rammer på kalvebod fælled.

Teambuilding i København

På vores guidede ture lægger vi ud med en tår kaffe eller te ved Naturcenter Vestamager. Herefter vil I med jeres friluftsvejleder til fods blive rundvist i den nordlige ende af Kalvebod Fælled. Turen er bygget op som en tidsrejse, der startede i 1938, hvor det indledende dæmningsarbejde startede og slutter i nutiden, hvor her summer af mennesker, der på hver sin måde føler sig tiltrukket af naturen.

Kalvebod Fælled, København S

2 timer

2500 kr. pr. gruppe/guide
Gruppe str. op til 20 per.

 Mange vælger fordi:

 • København er den eneste storby i Verden, med en fredet naturpark i dens kerne.
 • Man kan se, hvad klokken er på Rådhustårnet fra Store Høj
 • Man kan træffe 300 eller flere fuglearter i den varierede natur.
 • Der er mange hundrede kilometer vandre- og cykelstier.
 • Området har aldrig været dyrket eller gødsket, hvilket giver plads til over 450 plantearter.
 • Tilvælg løbe- eller cykeltur – i stedet for at gå
 • Du kan også tilvælge mad over bål, picnic i skoven, frokost på Traktørstedet eller kage, snacks og frugt

Kontakt os for spørgsmål og inspiration til jeres guidede ture.

For de nørdede

Undervejs i fortællingen vil I gøre en række stop og blive involveret i historien. På et tidspunkt får I udleveret kasteskyts og skal skyde til måls, ligesom dengang Forsvarets kanoner blæste derudaf. Der vil også være rum til personlig refleksion og tid til at lade alle indtrykkene synke ind.
Jeres professionelle friluftsvejleder vil medbringe alle remedier til turen, således at I blot skal møde op, praktisk påklædt og klar til en frisk tur på Kalvebod Fælled.

Det er muligt at tilkøbe ekstra ydelser, samt få skræddersyet jeres tur, således at den passer perfekt til jeres program.

 

Historien kort fortalt

For 85 år siden lå 1/3 af det nuværende Amager på havets bund. Det er det vi i dag kender som Ørestaden, Copenhagen Golf, Skydebanen, Kalvebod Fælled og halvdelen af Øresundsmotorvejen.

Kort tid efter inddæmningen overtog Forsvaret området og anvendte det som skydeterræn i 4 årtier. I 80’erne blev kanoner upopulære og området blev overtaget af Danmarks Naturfredningsforening. De efterfølgende 20 år blev brugt med planlægning, samt oprydning af de mange tons u eksploderet ammunition, således man kunne anvende det rekreativt.

Naturpark Amager er et område på 3500 ha, der emmer af fuglekvidder, åbne vidder og højt til loftet. Området er fredet under Natura2000 lovgivningen, hvilket giver ro til de flere hundredetusinde trækfugle, der hvert halve år holder hvil i den sydligste ende af Fælleden.

  Skal vi arrangere en udflugt for dit firma og dine medarbejdere?

  Arranger en uforglemmelig firmaudflugt. Vores firmaudflugt kombinerer spændende aktiviteter og smukke omgivelser, der giver dine medarbejdere en meningsfuld og sjov oplevelse, der bidrager til et stærkere sammenhold. Gør din næste firmatur mindeværdig sammen med KbhTeambuilding, og styrk samarbejdet i en naturskøn ramme. Opnå en unik oplevelse, der samtidig øger motivationen og engagementet i dit firma.

  Book jeres tur i dag og se, hvordan dette arrangement kan bringe merværdi til dit firma og dine medarbejdere.

  firma udflugt