Basis Teambuilding – Store Pakke

Med Basis Teambuilding – Stor Pakke får I et heldagsarrangement med alt det I har brug for, til at kickstarte et nyt team, et projekt eller et nyt kalenderår! Vi giver jer en fantastisk dag, hvor I bliver rystet godt sammen og får de rette værktøjer til at arbejde videre med på lang sigt.

Teambuilding i København

Med KbhTeambuildings basis teambuilding, får I dækket alle jeres teambuildingbehov. Afhængig af om I er et helt nyt team, som skal lære hinanden at kende, et etableret team som har brug for at udvikles eller hvis I bare har brug for et sjovt eller fagligt indspark i hverdagen, sammensætter vi vores basis teambuilding derefter. Vores basis teambuilding findes som standard pakke, mellem pakke og stor pakke. Vores store pakke består af fire aktiviteter, som udvælges i samspil med jer, for at kunne gå i dybden med det I ønsker. Til forskel fra vores standard- og mellem pakke, har vi i den store pakke mulighed for at udnytte tiden til at udforske jeres team, hvem I er og hvor I vil hen. Vi hjælper jer med at lære hinandens personligheder at kende og derved også hvordan I kan arbejde bedre sammen og motivere hinanden.

Sjælland

6-8 timer

425 kr. pr. per. 
+ opstartspris på 6000.-

Mange vælger fordi:

  • Vi tilpasser aktiviteterne til jeres team, hvem I er og hvad I ønsker af udbytte af jeres teambuilding.
  • Med et heldags teambuilding arrangement bliver udbyttet enormt stort, da deltagerne får mere tid til at lære hinanden at kende udenfor arbejdspladsen, og fordi vi har muligheden for at udføre dybdegående teambuilding.
  • Vi sørger for, at I får en koordineret, skæg og udbytterig dag – og vi hjælper også gerne med at arrangere en sjov afslutning om aftenen!

Kontakt os for spørgsmål og inspiration til jeres basis teambuilding – store pakke

For de nørdede

Vores Basis teambuilding pakker kan afholdes året rundt, enten udendørs, eller på jeres arbejdsplads. Der er ingen begrænsninger for hvor mange, der kan deltage i aktiviteterne. Er I mange, så tilpasser vi programmet med stationer og fællesøvelser. Aktiviteten varer som udgangspunkt hele dagen, men har I brug for at starte dagen sammen på kontoret, kan vi sagtens afholde arrangementet på 6 timer. Ønsker I at afslutte dagen med mad og drikke, måske en stor grillaften, så hjælper vi jer med at arrangere det også. Vores mål er, at I som kunde, slet ikke skal behøve at tænke på at koordinere og have ansvar i løbet af dagen således, at I får mest muligt ud af dagen.