Basis Teambuilding – Store Pakke

Med Basis Teambuilding – Stor Pakke får I et heldagsarrangement med alt det I har brug for, til at kickstarte et nyt team, et projekt eller et nyt kalenderår! Vi giver jer en fantastisk dag, hvor I bliver rystet godt sammen og får de rette værktøjer til at arbejde videre med på lang sigt.

Basis Teambuilding – Stor Pakke

Med KbhTeambuildings basis teambuilding, får I dækket alle jeres teambuildingbehov. Afhængig af om I er et helt nyt team, som skal lære hinanden at kende, et etableret team som har brug for at udvikles eller hvis I bare har brug for et sjovt eller fagligt indspark i hverdagen, sammensætter vi vores basis teambuilding derefter. Vores basis teambuilding findes som standard pakke, mellem pakke og stor pakke. Vores store pakke består af fire aktiviteter, som udvælges i samspil med jer, for at kunne gå i dybden med det I ønsker. Til forskel fra vores standard- og mellem pakke, har vi i den store pakke mulighed for at udnytte tiden til at udforske jeres team, hvem I er og hvor I vil hen. Vi hjælper jer med at lære hinandens personligheder at kende og derved også hvordan I kan arbejde bedre sammen og motivere hinanden.

Blandt vores populære aktiviteter finder man f.eks: Byg-jeres-monument: en sjov leg hvor I skaber artefakt til jeres team med forskellige materialer og roller. Minevandring: en udfordrende kommunikations- og samarbejdsleg, hvor I er brikkerne i en 5×5 spilleplan. Go-play-dot: et udendørs augmentet reality fangelegs-spil. Tidskapsel – øv jer på langsigtedede mål. Vi har desuden et flertal af kommunikations- og rolleøvelser samt diverse quizzer.

Sjælland

6-8 timer

425 kr pr. per.
+ opstartspris på 6000.-

Vælg fordi

  • Vi tilpasser aktiviteterne til jeres team, hvem I er og hvad I ønsker af udbytte af jeres teambuilding.
  • Med et heldags teambuilding arrangement bliver udbyttet enormt stort, da deltagerne får mere tid til at lære hinanden at kende udenfor arbejdspladsen, og fordi vi har muligheden for at udføre dybdegående teambuilding.
  • Vi sørger for, at I får en koordineret, skæg og udbytterig dag – og vi hjælper også gerne med at arrangere en sjov afslutning om aftenen!

Praktisk info

Vores Basis teambuilding pakker kan afholdes året rundt, enten udendørs, eller på jeres arbejdsplads. Der er ingen begrænsninger for hvor mange, der kan deltage i aktiviteterne. Er I mange, så tilpasser vi programmet med stationer og fællesøvelser. Aktiviteten varer som udgangspunkt hele dagen, men har I brug for at starte dagen sammen på kontoret, kan vi sagtens afholde arrangementet på 6 timer. Ønsker I at afslutte dagen med mad og drikke, måske en stor grillaften, så hjælper vi jer med at arrangere det også. Vores mål er, at I som kunde, slet ikke skal behøve at tænke på at koordinere og have ansvar i løbet af dagen således, at I får mest muligt ud af dagen.

Vi havde en hele vejen igennem virkelig inspirerende dag. Dagen var tilrettelagt til mindste detalje og kørte på skinner, knivskarpt efter tidsplanen. Fremragende individuelle og anderledes events med stor adspredelse. Outcome fra dagen blev efterfølgende evalueret i teamet, der var konsensus mht. at dagen ikke blot havde været sjov, men også aldeles givende. Kan varmt anbefale KbhTeambuilding!

Henrik Madsen – Trust pilot

Havde en rigtig sjov og givende aften sammen med KbhTeambuilding. Vi skulle holde en “ryst sammen” aften for personalegruppen. Meget åbne og idéfyldte instruktører, som hurtigt hjalp os med at finde opskriften til en aften der passede til vores personale gruppe. Skide sjov aften, med en instruktør som havde overskud og humor 🙂

Charlie Bjørklund – Trust pilot

Perfekt setup – Det var f*ndme sjovt! Helt perfekt setup lavet specielt til os

Mathias Laugesen – Novozymes