Stormester challenge afholdes på engelsk

Er I på udkig efter spændende teambuilding-aktiviteter? Så er det godt, at du er landet hos KbhTeambuilding, hvor vi specialiserer os i at tilbyde skræddersyede og engagerende teambuilding-oplevelser i København. Vores mål er at styrke jeres team gennem sjove og meningsfulde aktiviteter, der fremmer samarbejde, kommunikation og et stærkere arbejdsmiljø.
KbhTeambuilding tilbyder assistance til at arrangere den ideelle teamdag. I det følgende præsenterer vi et bredt udvalg af forslag til teambuilding-aktiviteter og rådgiver om, hvordan vi hjælper med at skabe den ideelle teamdag. Vi står for koordinering, planlægning og alle de praktiske detaljer, så I kan optimere jeres professionelle udbytte og have tid til sjov og læring. Mens vores base er i København, strækker vores tjenester og teambuilding-kurser sig ud over hele landet.
Hele landet
2-3 timer
375 kr. pr. per. +6000 kr. i opstartgebyr

Forslag til teambuilding i hele landet 

Vores teambuilding-kurser kan tilpasses til dine behov og ønsker. Vi tilbyder alt fra stormester dyste, kuglebanen, escape game, brain booster, timetrack og firma femkamp. Vores aktiviteter er ikke kun sjove og udfordrende, men de er også skræddersyet til at give dine medarbejdere en større sammenholdsfølelse. 

Se alle mulighederne for teambuilding i København med KbhTeambuilding.

For de nørdede

Vi er meget inspireret af Stormester, som er kendt fra TV2´s underholdningsprogram, og har derfor udviklet vores egen forenklede udgave af Stormester Challenge som teambuilding. Her sætter vi jer i problemløsende konstellationer, hvor innovation, ressource brug, kreativitet og logik er i centrum.

Mod tiden, skal I fordelt på hold, forsøge at klare de kryptiske og sjove stormester opgaver. I har kun begrænset tid til hver aktivitet, før uret stopper og vi beder alle om at stå klar til pointoptælling. Ved hver opgave får I udleveret en konvolut, hvori jeres opgave står beskrevet. Undervejs bliver I på ægte stormester manér, sat op i en direkte duel imod de andre teams. I skal derfor fokusere på, hvordan I vil bruge jeres ressourcer, så I kan vinde over de andre hold.

Om du er innovativ, kreativt eller logisk tænkende, så har vi opgaver, der henvender sig til dig. Hvis dagen skal rundes af med en prik over i´et, så kan I jo vælge at booke Mark Le fêvre til en omgang standup efter Stormester Challenge som nu tilbydes på engelsk for vores engelsktalende deltagere.

 

Styrker relationer i teamet

Denne slags teambuilding arbejder især med stresshåndtering og tidspres, hvor medarbejderne bliver sat i forskellige problemløsende situationer mod tiden. Stormester Challenge er derfor et glimrende koncept til at styrke relationerne i teamet eller ryste nye medarbejdere sammen, specielt, hvis tidspres er en del af det daglige arbejde.

Husk at snyd ikke er tilladt, men at det naturligvis er lovligt at fortolke opgaverne!

 

Stormester Challenge opgaver I kan komme til at møde

  • Tårnet – Byg det mest korrekte tårn af flyttekasser!
  • Boxen – Spis indholdet af den inderste box. Hvis I tør?
  • Andejagten – Find alle ænderne. De har gemt sig, så find flest ænder hurtigst!
  • Portrættet – Hvordan ser personen egentlig ud?
  • Gaven – Overbring en passende gave til stormester

Kontakt KbhTeambuilding for teambuilding i København og omegn.

 

Kontakt os og hør mere om vores teambuilding og de enkelte stormesteropgaver

Gå med KbhTeambuilding på en uforglemmelig rejse med vores Stormester Challenge på engelsk . Vores aktiviteter er skræddersyet til at styrke teamet gennem problemløsning og kreativ tænkning. Uanset om I foretrækker indendørs eller udendørs aktiviteter, vil vi sikre, at I får en fantastisk oplevelse. Grib muligheden for at styrke relationerne i dit team og skabe sjove minder.
Book nu og deltag i konkurrencen om at blive en ægte stormester!