Få mere overskud og energi i efteråret med indendørs teambuilding aktiviteter i København

Hvad er mere oplagt end indendørs aktiviteter, når efteråret og vinteren byder kulden velkommen? Efteråret kan bringe gråvejr og regn ind i hverdagen, og dette kan have en afgørende effekt for hvordan man følelsesmæssigt trives i hverdagen. Derfor er det også vigtigt, når man tilbringer størstedelen af sin tid på arbejdspladsen – at man arrangerer indendørs aktiviteter, der kan omdanne en ellers grå og regnfuld hverdag til et legeland for voksne. Det løfter ikke kun humøret og hæver motivationen i hverdagen, men relationen mellem kollegaerne styrkes også. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af oplevelser og indendørs teambuilding aktiviteter i København. Hvis du mangler ting at lave i København i de mørke og kolde måneder, så læs med nedenfor. Vi giver dig en “smag” på hvad sjove og hyggelige indendørs aktiviteter kan indebære.

Her er efterårets og vinterens mest populære indendørs aktiviteter i København

Flødebollekursus, Bagedyst og Kokkeskole er noget af det, der for alvor får bragt hygge og samvær i fokus. Teambuilding elementet i disse tre teambuilding aktiviteter, forholder sig en smule anderledes end vores traditionelle koncepter. Fælles for de tre forskellige typer af teambuilding aktiviteter er, at de har et fælles lærings- og udførelsesperspektiv i centrum. I lærer nemlig forskellige teknikker til at starte med, hvor I derefter skal bruge dem til at kokkerere. I skal endda kæmpe mod hinanden i enten bagedyst eller på kokkeskole.
Forlad de mørke og kolde kontorrammer og tag med på KbhTeambuildings flødebollekursus, bagedyst eller kokkeskole og oplev de hyggelige og varme rammer i selskab med jeres søde kollegaer.
Vi står altid klar til at være behjælpelig med alt det praktiske, det eneste I skal gøre er at vælge hvilken ydelse I kunne tænke jer nedenfor, kontakte os og så klarer vi resten!

Den Store Bagedyst byder jer velkommen til en teambuilding oplevelse, der kaster jer ind i en verden fyldt med fantastisk bagværk, smarte teknikker og spændende ingredienser. Vores konditor sørger for, at I bliver rustet til at lave de mest fantastiske kager. Til slut nydes kagerne i samvær med kollegaerne.
Pris: 510,- pr. person
Flødebollekursus

Flødebollekursus er til kontoret, der elsker at udforske den søde verden. I får rig mulighed for at eksperimentere med de mange forskellige muligheder at lave de lækreste flødeboller på, med vores flødebolle guru. Jeres mesterværker får I med hjem i flot emballage.
Pris: 510,- pr person

Madlavningskursus, Karoline Trier, Kokkeskole
Kokkeskole udfordrer jer til at arbejde sammen på en helt ny gastronomisk måde. At lave mad sammen med sine kollegaer, er især noget, der udfordrer teamudvikling og dets potentiale. Samtidig får I de lækreste råvarer til at sammensætte en smagfuld menu, der kun kan få tænderne til at løbe i vand. Tag med på en ægte teambuilding indendørs aktivitet i København.
Pris: 1195,- pr. person

Leder du efter inspiration til jeres julefrokost i København?

KbhTeambuilding har netop udviklet en helt ny teambuilding aktivitet i København til jeres næste julefrokost! Julejagten er en kombination af udendørs- og indendørs aktiviteter. I skal i teams optjene penge ved at udføre forskellige teambuilding aktiviteter. Hvor mange penge I optjener kommer an på hvor godt I klarer jer på de respektive teambuilding øvelser. Derefter går vi over til indendørs aktiviteter, hvor I skal spendere de optjente penge i vores auktionshus. Her kan købes alt fra spændende og smagfulde juleretter, til sjovt julepræget merchandise til jeres hold. Hvad I køber for jeres optjente penge, bestemmer holdet, men tænk jer godt om – det er nemlig jer, der skal lave jeres egen julefrokost på vores jule kokkeskole ved at samarbejde om at lave en ret pr. hold.
Med KbhTeambuildings jule kokkeskole er det slut med halvdårligt julemad fra forsinkede cateringbureauer. Grib chancen for at fostre jeres gastronomiske talent samt sætte jeres præg på julefrokosten i hyggelige, aktive og smagfulde rammer.

Få 7 gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder, tilbud og få tilsendt en printvenlig PDF med i alt 7 sjove teambuildingøvelser til kontoret med det samme!
Tak for din tilmelding.
Vi lover at ikke sende for mange mails eller at dele din e-mail med andre.
×