Gratis teambuilding øvelse med stormester tema

En øvelse som I selv, nemt, billigt og helt gratis kan sætte i gang på kontoret.

Nu er stormester, sæson 6, snart i alles fjernsyn igen, og vi glæder os helt vildt til at se hvilke sjove og underholdende øvelser de har fundet på denne gang. Vi har også designet en ny stormester teambuilding øvelse, som I selv kan prøve kræfter med helt gratis. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, da vi ikke kan tilbyde kamerahold og klipning som de gør på TV2, men til gengæld kan vi love skæve, sjove og underholdende elementer. 

Det der er fantastisk ved øvelsen er, at den er forholdsvis hurtig at sætte i gang, og så er den virkelig miljøvenlig. I skal nemlig bruge en hulens masse brugt papir. Det kan være kontorets brugte notes papirer, flip-over papir, forkert print osv. Derudover skal der bruges tape, og så nogle spande, kurve eller hvad I lige har der kan “fange” papirsflyvere. Den gratis teambuilding øvelse går nemlig ud på at lave alverdens papirs flyvere, og derved skabe dit eget flyselskab. 

Vi kan, som nævnt, på ingen måde eksekvere eller tilbyde samme niveau som de gør på TV2’s program stormester, men vi kan tilbyde samme sjove, underholdende og kreative øvelser i vores stormester teambuilding challenge. Det vi syntes er det geniale ved stormester teambuilding, er at tænke enormt kreativt og innovativt, og på den måde “vinde” over de andre, ved at lurer øvelsens smuthuller. På den måde kan der skaffes flere point end de andre teams og derved vinde. 

Lige herunder kan du downloade PDF’en med vores gratis teambuilding øvelse, Skab dit eget flyselskab.

flysselskabet til gratis stormester aktivitet

 

Når du går i gang med planlægningen af teambuilding øvelsen, så vær bevidst om hvem der er jeres stormester. Det behøver ikke nødvendigvis at være en’ i selskabet. Det kan sagtens, i denne digitale verden, være en person der er med på et teams opkald, eller måske de sociale medier såsom facebook, tik-tok, linkedin eller noget helt tredje. 

Hvis det er en af jer, så sørg for ikke selv at være med til teambuilding øvelsen. Til gengæld får stormesteren æren i at vurdere hvilket flyselskab der er det bedst præsenterede, hvem der har det flotteste logo og så videre. 
Er pladsen trang, eller ønsker I at bruge længere tid end det vi noteret i beskrivelsen, så kan hvert teams sendes ind individuelt. På den måde kommer der en smule mere stormester over det. 

 

Skab dit eget flyselskab

En ekstremt billig, hurtig og hylende morsom øvelse, som både er miljøvenlig og utrolig nem at sætte op.

Formål: At udfordre alles kreative og innovative sind, og så selvfølgelig at have det skide skægt!

Hvad skal I bruge: Tape, farver og en hulens masse genbrugspapir. Der kan også bruge minestrimmel, eller spande som indikerer de lufthavne som flyene kan lande i. 

Instruktioner: Lav 5 lufthavne i forskellige størrelser. Hamborg, Paris, Rom, Skiatos og Innsbruck (evt. mars hvis I har et rigtig svært område.) Inddel dem i de point satser du syntes. 
Herefter skal hvert team have 10 min til at planlægge et logo, en elevatortale samt en kort vision og mission om flyselskabet. Herefter skal denne præsenteres og vurderes. Vinderteamet får 3 ekstra bygge minutter. 

Nu starter krigen! Alle skal bygge og flyve i vildskab så der kommer fly afsted hele tiden. Hvor lang tid I skal spille kan I selv vurdere, og evt. gøre som i pakkeleg (uvished om afslutningen), men vi anbefaler ca. 10 min. 

Du tænker måske hvad er der stormester agtig over denne her aktivitet? Det kan vi egentlig godt forstå, men måske er det der at kreativiteten skal spille ind. Vi har selvfølgelig et par forslag, men sandsynligvis finder du selv endnu flere.

Det som gør det stormester agtigt, er at tænke ekstra kreativt uden at bryde reglerne. Vores nuværende udtænkte geniale smuthuller er:

  •  Lav nogle gigantiske fly der kan skubbe de andre holds fly ud fra lufthavnen
  • Tape flere stykker papir sammen så du får det perfekte størrelse på det fly du vil sende afsted

Rigtig god fornøjelse med denne gratis teambuilding øvelse! 🙂  

Er du blevet nysgerrig på mere? 

Med denne korte gratis teambuilding øvelse, kan der sættes gang i løjerne på kontoret. Det kræver selvfølgelig lidt forberedelse, men husk at de bedste regler er dem som I selv opfinder.
For at kunne komme i gang skal du bruge en masse papir, og her er det en fordel, hvis du allerede nu kan begynde at samle “affalds”/genbrugs papir sammen – på den måde bliver papiret brugt endnu flere gange end en’.

Udbytterigt

Vi tilbyder teambuilding med fokus på at aktivere og involvere deltagerne, kombineret med et specifikt læringsfokus.

Skræddersyet

Vi tilpasser indhold, fokus og varighed, så vores kunder får mest muligt ud af deres arrangementer.

Klar kommunikation

For at sikre, at alt forløber som det skal, sørger vi for, at alle forløbets detaljer står helt klart, og i god tid.

God service

Vi bestræber os på at levere et højt og gnidningsfrit serviceniveau. Det gør vi ved at lytte til vores kunders behov samt imødekomme de eventuelle problemer, der skulle opstå.