Stormester challenge

Stormester challenge sætter deltagerne under tidspres, imens deres evner på nytænkning, kreativitet og logik sættes på prøve. Tag din kollega under armen og kæmp imod hinanden i en intens konkurrence. Husk at snyd ikke er tilladt, men at fortolkning på opgaverne er! 

Stormester Challenge

Stormester, som er kendt fra tv’et, er vi meget inspireret af, og har derfor udviklet vores egen Stormester Challenge. Her sætter vi jer i problemløsende konstellationer hvor innovation, ressourcebrug og logik er i centrum. Mod tiden, skal I fordelt på hold, selv koordinere hvilke og hvor mange stormester opgaver ad gangen I vil løse. I har kun en begrænset tid mængde tid, før uret stopper og vi beder alle om at stå klar til pointoptælling. Undervejs bliver I udfordret på ægte stormester manér, og skal dyste i en direkte duel imod de andre teams. Hvert team modtager en konvolut med opgaven, og skal løse denne på bedst mulig måde. 
I skal derfor fokusere på hvordan I vil bruge jeres ressourcer så I kan vinde over de andre hold, der står over for jer.
Om du er innovatør, kreativt- eller logisk tænkende, har vi opgaver, der henvender sig til enhver type. 

Denne slags teambuilding arbejder især med stresshåndtering og tidspres, hvor medarbejderne hver især bliver sat i forskellige problemløsende situationer mod tiden. Stormester Challenge er derfor et glimrende koncept til at ryste nye medarbejdere sammen, specielt hvis tidspres er en del af det daglige arbejde. 

Hele landet

2-3 timer

350.- pr. per. 
+6000.- i opstartgebyr

Vælg fordi

  • Det er en alsidig opgavekonkurrence.
  • Det er et fleksibelt koncept, som kan stilles frem og pakkes ned på få minutter.
  • Det er en sjov og hæsblæsende aktivitet, der især appellerer til jeres vilde konkurrence-gen.
  • Det er et glimrende supplement til andre planlagte aktiviteter.
  • Det er et koncept, der er kan udfordre medarbejdere til eksempelvis møder, konference og andre faglige oplæg, hvor man søger at aktivere og motivere sine medarbejdere i pausen.

Praktisk info

Vi anbefaler, at man vælger en holdstørrelse på mellem 4-6 deltagere, da vi søger at inkludere alle teammedlemmer i opgaveløsningen. Man kan dog sagtens være hold på mindre eller større antal deltagere, såfremt det foretrækkes.
Stormester Challenge er et fleksibelt koncept, der kan afholdes i hele landet og bruges som pauseaktivitet til jeres faglige møde eller i forlængelse af en anden teambuilding aktivitet.
Stormester Challenge kan skræddersyes så det passer til den tidsramme I har sat for dagen.
Har I spørgsmål eller søger inspiration til hvordan vi kan afvikle en Stormester Challenge for jer, er I velkommen til at kontakte os.