Stormester challenge

Stormester challenge sætter deltagerne under tidspres, imens deres evner for nytænkning, kreativitet og logik sættes på prøve. Tag din kollega under armen og kæmp imod hinanden i en intens konkurrence. Husk at snyd ikke er tilladt, men at det naturligvis er lovligt at fortolke på opgaverne! 

Stormester Challenge

Stormester, som er kendt fra TV2´s underholdningsprogram, er vi meget inspireret af, og har derfor udviklet vores egen Stormester Challenge teambuilding. Her sætter vi jer i problemløsende konstellationer hvor innovation, ressource brug, kreativitet og logik er i centrum. Mod tiden, skal I fordelt på hold, forsøge at klare de kryptiske og sjove stormester opgaver. I har kun en begrænset tid til hver aktivitet, før uret stopper og vi beder alle om at stå klar til pointoptælling. Ved hver opgave får I udleveret en konvolut hvori jeres udfordring står beskrevet. Undervejs bliver I på ægte stormester manér, sat op i en dyst, i direkte duel imod de andre teams. Hvert team modtager igen en konvolut med opgaven, og skal løse denne på bedst mulig måde.
I skal derfor fokusere på hvordan I vil bruge jeres ressourcer så I kan vinde over de andre hold, der står over for jer.
Om du er innovativ, kreativt- eller logisk tænkende, så har vi opgaver, der henvender sig til enhver type. Hvis dagen skal rundes af med en prik over i´et, så kan I jo vælge at booke Mark Le fêvre til en omgang standup efter stormester challenge!

Denne slags teambuilding arbejder især med stresshåndtering og tidspres, hvor medarbejderne hver især bliver sat i forskellige problemløsende situationer mod tiden. Stormester Challenge er derfor et glimrende koncept til at ryste nye medarbejdere sammen, specielt hvis tidspres er en del af det daglige arbejde.

 

Stormester challenge opgaver I kan komme til at møde

 • Kastemaskinen – Byg en kastemaskine der kan skyde boldene afsted. Grib boldene i spanden
 • Kassen – Hvad er der I kassen? 
 • Andejagten – Find alle ænderne. De har gemt sig, så find flest ænder hurtigst. 
 • Kartoffeltårnet – Byg det højeste kartoffeltårn
 • Gaven – Overbring en passende gave til stormester

Hele landet

2-3 timer

350 kr. pr. per. 
+6000 kr. i opstartgebyr

Vælg fordi

 • Det er en alsidig opgavekonkurrence.
 • Det er et fleksibelt koncept, som kan stilles frem og pakkes ned på få minutter.
 • Alle kan være med, uanset hvor ung eller gammel man er. 
 • Det er en sjov og hæsblæsende aktivitet, der især appellerer til jeres vilde konkurrenceånd.
 • Det er et glimrende supplement til andre planlagte aktiviteter.
 • Det er et koncept, der er kan udfordre medarbejdere til eksempelvis møder, konference og andre faglige oplæg, hvor man søger at aktivere og motivere sine medarbejdere i pausen.

Praktisk info

Vi anbefaler, at man vælger en holdstørrelse på mellem 4-6 deltagere, da vi søger at inkludere alle teammedlemmer i opgaveløsningen. Man kan dog sagtens være hold på mindre eller større antal deltagere, såfremt det foretrækkes.
Stormester Challenge er et fleksibelt koncept, der kan afholdes i hele landet og bruges som pauseaktivitet til jeres faglige møde eller i forlængelse af en anden teambuilding aktivitet. Ydermere kan det både afvikles inden- og udendørs.
Stormester Challenge kan skræddersyes så det passer til den tidsramme I har sat for dagen.
Har I spørgsmål eller søger inspiration til hvordan vi kan afvikle en Stormester Challenge for jer, er I velkommen til at kontakte os.