Hos KbhTeambuilding kommer vi naturligvis til at følge regeringens restriktioner og udviklingerne i den kommende genåbning, når vi skal afholde coronavenlige aktiviteter. Udover det, er vi også omstillingsparate i forhold til vores aktiviteter, og kan justere dem efter regeringens krav og jeres personlige ønsker.

Vi garanterer, at alle medarbejdere har coronapas, så I kan føle jer sikre.

Teambuilding

Teambuilding efter coronapandemien

Et år med restriktioner er gået, og kommer til at forsætte i fremtiden. Forsamlingsforbud og coronapas er det vi arbejder med lige nu, og dette kommer til at ændre sig mange gange de næste mange måneder. Derfor er det vigtigt, at vi fortsat er omstillingsparate, som vi har været i året, der er gået. Vi afviklet coronavenlige aktiviteter og haft succes med virtuelle teambuildingarrangementer via ZOOM og TEAMS.

Coronapasset

Coronapasset er nu en realitet og en aktiv del af regeringens genåbningsplan af Danmark. Hvilken betydning har denne genåbningsplan så for teambuildingaktiviteter og sociale fællesskaber?

Vi ved ikke med sikkerhed hvordan håndteringen og hverdagen med coronapasset kommer til at udspille sig i teambuildingregi, men noget vi ved er, at vi alle savner en god fest og sociale arrangementer – og det ser nu ud til, at det snart kan lade sig gøre!

Det er svært at lave teambuildingaktiviteter på afstand, og det er derfor coronapasset er vigtigt, for at vi netop kan omgås hinanden på en forsvarlig måde.

Nye coronavenlige aktiviteter

Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Vi har derfor været nødt til at tænke ud af boksen og komme med nogle coronavenlige aktiviteter, og deraf er der kommet nye virtuelle teambuildingaktiviteter. Vi har både haft succes med bingo banko og flødebollekursus, som både kan afholdes virtuelt men også et fysisk event eller konference. Vi ved ikke om det er kommet for at blive, men sjovt er det!

Spørgsmålet er nu også; hvordan kommer vores eksisterende aktiviteter til at finde sted?
Vi må være ærlige og sige, at der altså er nogle øvelser, som bare ikke kan lade sig gøre, når man tænker på social afstand og coronavenlig hygiejne. Med det sagt, har vi heldigvis en masse andre skønne og sjove teambuildingopgaver, som vi kan gøre brug af.

Dig som deltager

Vi kommer nok til at forvente en del mere af deltagerne, end vi tidligere har gjort, for at kunne afholde coronavenlige aktiviteter. Vi tvinger ingen deltagere til noget, men vil selvfølgelig altid opfordre til god håndhygiejne og afstand. Vi har også altid håndsprit med til vores arrangementer, ligesom mundbind også vil være tilgængelige, og nogen gange være en del af øvelsen.