Vituel Teambuilding Aktivitet

Her finder du alle vores virtuelle teambuilding aktiviteter, hvor der er plads til, og fokus på, at lave en omgang anderledes og sjov teambuilding. Kbhteambuilding vil også være med på bølgen, og kunne tilbyde vores deltagere en oplevelse sammen, over et online eller virtuelt møde. Det er vigtigere end nogensinde før, at vi får grint og hygget sammen og det skaber vi rammerne for i vores virtuelle teambuilding aktiviteter.

Vi sætter et stort fokus på teambuilding, da det efter vores erfaring, skaber de bedste resultater for teamet når alle kender hinanden, og har det godt sammen i et socialt fællesskab.

Hvad:

Vi har ikke det største udvalg af virtuelt teambuilding, men det gør heller ikke noget. Der er nemlig nogle rigtig gode forskellige muligheder, som ikke minder om hinanden. På den måde er der ikke alt for meget at vælge imellem, men det hele er med sikkerhed noget der er sjovt at deltage i. 
Hvad I præcis skal vælge skal vi i fællesskab finde ud af. Vi har ekspertisen i at vide præcist hvad der virker i de forskellige rammer, og I er eksperter på hvad I tidligere har prøvet for noget teambuilding som virkede og ikke virkede. På den måde danner vi et fællesfundament, som skaber rammerne for et succesfuldt teambuilding arrangement, både virtuelt og live. 

Hvor:

Alt er blevet anderledes den dag idag, og vi skal da ikke længere tilbage end 1 år ca. hvor digitale møder og virtuelle samtaler, var noget man så en smule skævt til. Nu kan du holde møde hvor som helst, når som helst og overalt i hele verden! Virtuelle møder er en del anderledes end de fysiske. Vi har ikke mulighed for at mærker en stemning eller fornemme humøret hos alle kollegaerne, og den virtuelle teambuilding bliver heller ikke 100% optimal efter vores standard. Dog ser vi en kæmpe fordel, at vi kan have alle verdenskroge med, og se hinanden i andre uvante omgivelser. 

Hvorfor:

Når tiderne skifter, og det glæder vi os alle sammen til, og alle er omstillingsparate endnu engang, så er det bare med at gribe chancen for at kommer ud og være aktive sammen og styrke samarbejdet på en helt særlig måde. Vi elsker at udfordre jer, men i trygge og hyggelige rammer. Indtil det kan ske, så kan vi være sammen online og virtuelt. Vi har derfor samlet de aktiviteter som vi mener vil kunne passe ind til et virtuelt møde, hvor et ellers presset program er på dagsordnen.