Virtuel cocktailkursus

I har stadigvæk muligheden for at blive knald gode bartendere med vores virtuelle cocktailkursus. Eller i hvert fald teste jeres evner af som bartender, og så endda på kontoret eller derhjemme!

Virtuel cocktailkursus

 

Jeps; den er god nok! Vi tilbyder nu også virtuel cocktailkursus. I skal mixe 3 forskellige lækre og velsmagende cocktails. Alt hvad I skal bruge bliver leveret i et særligt cocktailkit med råvarer og skønne væsker – lettere bliver det ikke.  

Vores dygtige bartender guider jer, via virtuel interaktion, trygt og roligt igennem alle processer. Det kan ikke gå galt, med mindre du selv tømmer dit barskab og folder dig ud i kreative afkroge. Ud over selve cocktailkurset vil der også være blindsmagning, quiz, masser af værdifulde tips og tricks samt kåring af et vinderteam. I får intet mindre end masser af  hygge og underholdning på et socialt plan, i en virtuel verden.

 

Virtuel cocktailkursus indeholder følgende plan

  • Onboarding & velkomst. Vores instruktør byder velkommen og sikrer teknikken virker og at alle er klar.
  • Den første cocktail tilberedes. Opskriften er hemmelig og I skal nu i mindre teams forsøge at finde frem til det præcise indhold. Hvem har de bedste smagsløg? 
  • Instruktøren præsenterer den anden valgte cocktail. I bliver guidet gennem fremgangsmåden og kan herefter nyde den samtidig med, at I løser den legendariske cocktailquiz.
  • Den sidste cocktail præsenteres og gennem kyndig vejledning tilbereder i den sammen. Herefter introduceres I til særlige teknikker, der er afgørende for, at I også fremover kan serverer enestående cocktails for jeres gæster. 
  • Sidst med ikke mindst skal viderholdet kåres. Svar på blindsmagning og quiz afsløres naturligvis. Er der spørgsmål der endnu ikke er blevet besvaret, vil der være tid til dette.  

Vi anvender TEAMS, ZOOM og Meetbutler.io til at faciliterer vores virtuelle cocktailkursus. Cocktailkit kan leveres samlet til én adresse for et ekstra leveringsgebyr. For 80 kr. ekstra pr person, kan I hver især få jeres pakke leveret direkte til jeres hjemmeadresse.

 

 

Hvor som helst

1,5 time

320 kr pr. per.
Min. betaling på 10 deltagere. 

Vælg fordi

  • I elsker at få lækre cocktails!
  • Det er nemt, virtuelt og ligetil. Ingen transport eller ventetid. 
  • En lærerig og udfordrende social dag, til trods for et virtuelt møde. 

Praktisk info

I skal sikre at nettet fungere godt hvor I er placeret. Det vil være ærgerligt hvis vi skulle miste jer undervejs. Hvis I skal have det leveret hjem til jeres privat adresse koster det 80 dkk pr. levering. Det er samtidig muligt at bestille et bartender kit, så man er klædt 100% professionelt på til dagen.