virtuel flødebolle kursus

Nu er det tid til at kræse om de lækre små brune sager, men hver for sig. Når tiden er inde, så gør det ikke noget hvis du spiser en´ ekstra af dine egne flødeboller!
Som flødebollegiganten Spangsberg siger; “Du må godt!”

Virtuelt flødebolle kursus

 

Virtuel flødebolle kursus er fyldt med slik, guf, knas, negerbolle, konfekture, godte, sukkergodt, snold – de er dog bare nogle af de synonymer en flødebolle har. I må selvfølgelig kalde jeres, lige hvad I vil. Ikke desto mindre, så er I sikre på at få et resultat med “hjem”

Deltagerne til kurset får tilsendt opskrifter, indkøbsseddel samt udstyrsliste som skal bruges. Det er helt normale råvare der skal handles, og fås i alle dagligvarebutikker, og udstyret er noget alle har. Det vigtigste er selvfølgelig, at alle er i et køkken med ovn og kogeblus. 
Bare rolig, vores underviser er med hele vejen og guider jer igennem hele tiden. Desværre kan alle ikke få hjælp på samme tid, men måske udfordre det kun den enkelte på en positiv måde? Der er dog stadigvæk mulighed for at gøre det sammen, læs mere her.

Virtuel teambuilding er måske kommet for at blive. Derfor skal vi gøre alt for at vi stadigvæk kan nyde en fantastisk, lækker og sprød hjemmelavet flødebolle! Fordelen er jo at du kan lave så mange du vil! 

Vores virtuelle flødebolle kursus starter med, at vores underviser byder velkommen og fortæller en masse praktiske detaljer, alle de grundlæggende principper samt råvarerne. Herefter går vi i gang! 
Først skal vi bage nogle bunde til flødebollerne, og så skal der piskes en lækker og luftig skum. Denne skal selvfølgelig sprøjtes ud på de bagte bunde og så skal vi til det vigtigste af det hele! Temperering af chokoladen. 

Til sidst skal vi smage løs og hygge os. Det vil være svært at vurdere smagen, men mon ikke der komme en lille udfordring eller konkurrence? Hvis I selvfølgelig er til det. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en omgang virtuel teambuilding i form af et flødebolle kursus. 

 

Online – hjemme i eget køkken

Ca. 2 timer

295 kr. pr. pers.
+ opstartspris på 2000.-
Minimum 10 deltagere

Vælg fordi

  • I elsker sødt og lækkert.
  • Det er yderst corona venligt.
  • I mangler at lave noget sammen til jeres online møde, og gider ikke flere quizzer.  
  • Man kan rode så meget man vil! Det hele er virtuelt. 

Praktisk info

Det vare ca. 2 timer og er et skønt og anderledes indslag. Det kræver selvfølgelig at du booker køkkenet derhjemme, men heldigvis kan flødeboller laves på alle tider af døgnet, og ikke kun i ulvetimen. 
Du kan laves så MANGE flødeboller som du vil, så kan hele familien få. (mere end 1 hver)