Undersøgelser viser, at et motiveret team er 53-127% mere effektivt, sammenlignet med et umotiveret team. Blandt de faktorer som øger motivationen er:

  • Følelsen af at bidrage
  • Gode relationer til kollegaerne
  • God stemning på kontoret

Omvendt er dårlige relationer til kollegaerne det næst mest skadelige for motivationen på arbejdet.

Derfor ser vi det hos KbhTeambuilding som vores vigtigste opgave, at ryste teamet godt sammen, sætte fokus på samarbejde, designe aktiviteter hvor alle kan bidrage med netop deres kompetencer, og sidst, men ikke mindst, sikre at I får en rigtig sjov dag sammen, udenfor de vante rammer på kontoret!

Hvordan arrangerer man udbytterig teambuilding?

Hvad

Sørg for at alle føler, at de har det sjovt og er tilpas med de planlagte aktiviteter. Brug lidt ekstra tid på at finde ud af, hvad jeres behov er, og hvad I er til. 

Hvor

Tag gerne ud i naturskønne områder, hvor I kan nyde jeres teambuildingforløb og komme væk fra arbejdspladsen. Vi kender til rigtig mange forskellige skjulte perler rundt omkring på Sjælland, som vi gerne vil vise jer. Tænk gerne resten af dagen ind, når I afgør, hvor I vil være, så I bruger så lidt tid og energi på transport som muligt.

Hvorfor

Overvej, hvorfor det er I skal ud på teambuilding. Afhængigt af om I er en ny gruppe som skal rystes sammen, er en garvet gruppe som har brug for et frisk pust eller om I bare vil ud og have en rigtig sjov dag sammen, er det en god ide at tilpasse aktiviteterne og dagen derefter. Spørg os gerne, hvis I ikke er sikre på, hvad jeres behov er. Vi er her for at hjælpe!

Er du til stormester opgaver, så tag et kig på denne fantastiske teambuildingleg fra KbhTeambuilding.