Ressourceløbet

Ressourceløbet er aktivt, underholdende og et godt værktøj til at synliggøre teamets forskellige kompetencer og deres samspil. Blandt en bred vifte af opgaver og poster, skal teamet finde ud af hvordan de skal dele sig op og fordele sine ressourcer, for at indsamle så mange point som muligt.

Ressourceløbet

Ressourceløbet består af mange forskellige poster med aktiviteter af forskellig sværhedsgrad og karakter. Posterne er lokaliseret i et areal rundt om basen og der er langt flere end holdet kan nå at løse under arrangementet. Antallet af point der kan tjenes ved hver post varierer alt efter placering og svarhedsgrad. Så hvilke ressourcer har holdet, og hvilken strategi vælger de får at samle flest point sammen? Ressourceløbet er en populær aktivitet da opgaverne er meget alsidige og spænder over hukommelse, styrke, finurlighed, samarbejde, logik og hjernegymnastik.

Ressourceløbet starter med fælles introduktion til dagens indhold, tips og tricks til strategi, samt kortet de skal navigere efter. Derefter starter uret og holdene bliver sluppet fri. I ressourceløbet har hver hold deres egen instruktør med rundt, så intet kan gå galt.  

Hele Danmark
2-4 timer

425 kr. pr per
+ opstartspris på 6000

Vælg fordi

  • Dagen består af en masse aktiv teambuilding med elementer af mange vigtige aspekter, som udfordrer flere virksomheder dagligt, såsom gruppedynamik, holdånd, fælles forståelse og mål, tillid, kommunikation og anerkendelse.
  • Det er et stærkt værktøj til at synliggøre teamets styrker og svagheder. Hvilke ressourcer som er til rådighed og hvordan disse bedst kan udnyttes.
  • At der er noget for alle i de forskellige poster, sådan at alle involveres.

Praktisk info

Ressourceløbet kan afholdes året rundt og kan variere i omfang efter jeres ønske. Lokationsmulighederne er mange og vi afholder det gerne i nærheden af jeres arbejdsplads.

Ønsker I at kombinere ressourceløbet med andre aktiviteter eller forplejning – kontakt os endelig og så hjælper vi jer med at skræddersy det perfekte program til jeres team.