Ressourceløbet

Ressourceløbet er aktivt, underholdende og et godt værktøj til at synliggøre teamets forskellige kompetencer og deres samspil. Blandt en bred vifte af opgaver og poster, skal teamet finde ud af hvordan de skal dele sig op og fordele sine ressourcer, for at indsamle så mange point som muligt.

Ressourceløbet

Ressourceløbet består af forskellige poster med aktiviteter af forskellig sværhedsgrad og karakter, som er lokaliseret i et areal rundt om basen. På alle poster får man point for at løse opgaverne. Da der er flere poster end man kan nå under arrangementet, som også er af forskellige sværhedsgrad og karakter, bliver teamet nødt til at lægge en strategi, planlægge og fordele ressourcer, for at opnå så mange point som muligt. Posterne varierer mellem at stille krav til f.eks. hukommelse, styrke, finurlighed, samarbejde, logik og hjernegymnastik.

Ressourceløbet starter med, at teamet får gjort kort bekendtskab med hvilke øvelser der er, og hvor de befinder sig, via et kort. Derefter starter uret og teamet får lov til at gå i gang. Ressourceløbet kan både sættes op som en konkurrence mellem to hold, eller som en fast teambuilding øvelse, hvor man kan se teamets udvikling over tid.

Hele Danmark
2-4 timer

425 kr. pr per
+ opstartspris på 6000

Vælg fordi

  • Dagen består af en masse aktiv teambuilding med elementer af mange vigtige aspekter, som udfordrer flere virksomheder dagligt, såsom gruppedynamik, holdånd, fælles forståelse og mål, tillid, kommunikation og anerkendelse.
  • Det er et stærkt værktøj til at synliggøre teamets styrker og svagheder. Hvilke ressourcer som er til rådighed og hvordan disse bedst kan udnyttes.
  • At der er noget for alle i de forskellige poster, sådan at alle involveres.

Praktisk info

Ressourceløbet kan afholdes året rundt og kan variere i omfang efter jeres ønske. Lokationsmulighederne er mange og vi afholder det gerne i nærheden af jeres arbejdsplads.

Ønsker I at kombinere ressourceløbet med andre aktiviteter eller forplejning – kontakt os endelig og så hjælper vi jer med at skræddersy det perfekte program til jeres team.