Ressourceløbet

Ressourceløbet er aktivt, underholdende og et godt værktøj til at synliggøre teamets forskellige kompetencer og deres samspil. Blandt en bred vifte af opgaver og poster, skal teamet finde ud af hvordan de skal dele sig op og fordele sine ressourcer, for at indsamle så mange point som muligt.

Ressourceløbet

Ressourceløbet består af forskellige poster med aktiviteter af forskellig sværhedsgrad og karakter, som er lokaliseret i et areal rundt om basen. På alle poster får man point for at løse opgaverne. Da der er flere poster end man kan nå under arrangementet, som også er af forskellige sværhedsgrad og karakter, bliver teamet nødt til at lægge en strategi, planlægge og fordele ressourcer, for at opnå så mange point som muligt. Posterne varierer mellem at stille krav til f.eks. hukommelse, styrke, finurlighed, samarbejde, logik og hjernegymnastik.

Ressourceløbet starter med, at teamet får gjort kort bekendtskab med hvilke øvelser der er, og hvor de befinder sig, via et kort. Derefter starter uret og teamet får lov til at gå i gang. Ressourceløbet kan både sættes op som en konkurrence mellem to hold, eller som en fast teambuilding øvelse, hvor man kan se teamets udvikling over tid.

Hele Danmark
2-4 timer

425 kr. pr per
+ opstartspris på 6000