Orienteringsløb

Kom med på et orienteringsløb i enten naturen eller midt i byen, og som er bygget op omkring jer. Uanset hvilket konditionsniveau I er på, sørger vi for, at alle kan være med. Vi sørger for at lave teambuilding øvelser på de forskellige poster, der afspejler alsidighed og sjovt samvær.  

Skræddersyet orienteringsløb med jer i centrum

Vores skræddersyede orienteringsløb for teams og virksomheder er til for jer som gerne vil kombinere hjernegymnastik med frisk luft og aktiv teambuilding. Vi har haft god erfaring med at bruge vores aktivitet til at kickstarte nye teams, strategier eller udviklingsprocesser i virksomheder. På baggrund af dialog med jer – eller på baggrund af teambuildingøvelser som hjælper jer med at definere behov, strategi, målsætninger eller lignende – sammensætter vi et orienteringsløb til jer. Ved at deltagerne, i fællesskab, skal navigere rundt samt bruge kernestenene for jeres team, strategi eller målsætninger, er det en super øvelse til at skabe fælles referencerammer og udgangspunkt.

Vores orienteringsløb for virksomheder er bygget op som et traditionelt orienteringsløb, men hvor vi tilpasser det fysiske niveau efter jeres ønsker. Vi kan sætte løbet op i enten skoven og naturen, tæt på jeres kontor, eller måske i byen – hvor i passende kan tage videre efter afsluttet teamdag.

Ønsker I undervisning i orienteringsløb, starter vores dygtige eksperter med at tage jer igennem det grundlæggende og giver jer deres bedste tips. Vil I hellere bare kaste jer ud i det, sørger vi for at I kommer i gang med det samme, og at I har det sjovt!

Orienteringsløbet kan foregå i hele DK, hvor der er mulighed for kort over området
2-4 timer
425 kr. pr per
+ opstartspris på 6000

Vælg fordi

  • Det er et unikt orienteringsløb med teambuilding aktiviteter, som er bygget op i fællesskab med, og omkring jeres behov
  • Det hjælper jer med at danne en fælles referenceramme for jeres team og virksomhed
  • Aktiviteten hjælper jer med at forankre det ønskede resultat for jeres team eller virksomhed samtidig med, at I får rørt jer i den friske luft

Praktisk info

Aktiviteten kan afholdes alle tidspunkter på året. Dog vil vi anbefale at afholde det i sommerhalvåret. I sommerhalvåret kan I med fordel runde dagen af med grill og hygge. Da løbet er skræddersyet efter jer foreslår vi, at I kontakter os, så kan vi sammen finde frem til omfanget. Vi står så vidt som muligt for det praktiske.