Fyldt Chokoladekursus

Er i lige så vilde med chokolade som vi er? Så er dette den helt rigtige oplevelse for jer. Med et kursus i at lave fyldte chokolade, får I ikke bare jeres hjemmelavede godter med hjem, men også redskaberne til at skabe de små vidundere derhjemme!

Fyldt Chokoladekursus

Lad os lære jer alt om fyldte chokolader, på underholdende og let forståelig vis! Efter en lærerig introduktion, hvor der både smages og lyttes, kan i vælge mellem en overflod af spændende chokoladeprojekter, som 2-3 persons teams hygger sig med at fremstille.

Fyldt chokolade kan være mange ting, og vi har både nougat, krokant, karamel, trøffel og en masse andet lækkert fyld, I kan arbejde med. Efter I har smeltet og formet, fyldt og dekoreret, samler vi alle de lækre chokolader og fordeler dem, så alle får en æske hjem. Opskrifterne får I naturligvis også, så I kan gentage succesen i jeres eget køkken. 

Hos jer!

2,5 timer

595 kr pr. per – min 10 personer

Vælg fordi

  • Deltagerne får lejlighed til at prøve deres samarbejdsevner ved temperering af chokolade og præcisionsarbejde med kagesprøjten
  • Lær hinanden at kende i nye sammenhænge, mens i nyder en masse god chokolade
  • De færdige chokolader kan deles ud og nydes med kollegaer eller venner efterfølgende

Praktisk info

Kurset består både af en introduktion om chokolade, samt en tid til at tilberede de fyldte chokolader, og kan varieres i sværhedsgrad efter jeres ønske. Kurset passer godt til både små og store grupper, da der kan inddeles i hold efter antal. Kurset varer 3 timer.

Jeg og 9 andre fra vores netværksgruppe har haft fornøjelsen af at være på et VIP chokolade-kursus, hvor vi over ca. 2 timer blev lukket ind i chokoladens forunderlige fascinerende verden. 

Vi blev kort præsenteret for fakta omkring chokoladens tilblivelse og fik lov til at smage på herlighederne, inden vi fik lov til at prøve kræfter med selv at lave fyldte chokolader, marcipan-figurer og andet lækkert, som efterfølgende kom i små poser og med hjem. 

Et par super timer der bragte grin, sammenhold og helt igennem dejlige minder at tale videre om. 

En anderledes oplevelse der kan anbefales og som helt sikkert giver glæde og smil.

Tina Hansen – Go Dream

Vi havde fornøjelsen af at have besøg af Jørgen i Milestones personale forening. Vi startede med et lille foredrag om chokolade og undervejs var der smagsprøver af de velsmagende varer. Jørgen viste sin store viden om chokolade og krydrede det hele med en masse humor. Efter foredraget gik vi i gang med at producere fyldte chokolader og trøfler. Igen var der god vejledning hele vejen igennem og vi fik produceret en masse flotte og velsmagende chokolade trods vi ingen erfaring havde. Deltagerne var alle rigtigt glade for arrangementet, og jeg kan varmt anbefale Jørgen og hans kurser. Mon ikke vi også sender bud efter ham igen?

Morten Boysen – Milestone

Arrangementet var vellykket og kvaliteten af råvarerne fantastisk. Det var super fedt at du kunne strikke et arrangement sammen der passede til vores efterspørgsel på de få timer, men hvor vi alligevel prøvede både at fylde chokolade og lave konfekt.

Melissa Dam Larsen – Deloitte