Gavn det sociale fællesskab med denne øvelse.

Saml kollegaerne i et socialt fælleskab med en sjov og nem øvelse. Vi har brug for det efter år med lockdown og social distance.

En simpel øvelse eller aktivitet, som vi kalder ”Rollerne”. En enkelt aktivitet I kunne prøve at teste på kontoret. Det er en lær-hinanden-bedre-at-kende-aktivitet, som åbner for nysgerrige dialoger og socialt samvær.

Aktiviteten handler I al sin enkelthed om, at ”uddele” et antal forudbestemte roller. Her er det kun fantasien, som sætter grænser.

Print rollerne ud på labels, som sættes på personen, som rollen passer til. Det giver ikke kun en god dialog, men også sjove samtaler senere ved kaffemaskinen.

Nogle eksempler på roller kunne se således ud:
RACERKØREREN – Hvem kører bedst?
VEN AF MORTEN- Hvem har flest venner der hedder Morten?
DR. WIKIPEDIA – Hvem har den bedste almene viden?
SURVIVOREN- Hvem ville klare “alene i vildmarken”?
BARTENDEREN- Hvem mixer den bedste cocktail?
KLODSMAJOREN – Hvem slår sig mest?
LADY GAGA – Hvem synger mest/bedst?

Klik her og få en printklar version af rollerne

Er det sociale fællesskab vigtigere end nogensinde?

Ja. Men hvordan?

Efter en periode hvor social distance ikke har været selvvalgt, er det meget interessant at se, hvilken adfærd der begynder at præge os danskere og de danske virksomheder her på den anden side af corona-pandemien. Har vi fået så meget skærmarbejde på hjemmekontoret, teams og fjernundervisning, at vi simpelthen længes efter kollegerne og snakken ved kaffemaskinen?

Lidt som vores børn længes efter at se lærerne i virkeligheden og ikke kun få sendt lektier hjem via det online-univers. At vi faktisk kommer til at se en offline bølge tage plads i vores privatliv som en eftertragtet og en vigtig social værdi i vores nye hverdag.

Måske så vi faktisk gennem denne pandemi, at vi er blevet meget mere bevidst om både de enorme fordele, som det er, også at mødes kunne mødes uden for den digitale verden. Det kan måske kort formuleres som en digital afvæning. Måske har vi indset, hvor vigtig sociale relationer med vores kollegaer er. Værdien af at se hinanden i øjnene og grine sammen.

Vi oplever hos KbhTeambuilding en øget efterspørgsel på sociale arrangementer, som kan samle virksomheder, afdelinger, kollegaer og venner i det sociale fællesskab, da vigtigheden af denne er større og vigtigere end nogensinde.

Ønsker I at samles, men ved ikke rigtig hvordan eller I hvilken sammenhæng? Ring gerne til os og få rådgivning og vejledning samt et uforpligtende tilbud på en vigtig, og enormt hyggelig dag sammen.

Læs mere om vores mest populære aktiviteter!