Stine startede hos KbhTeambuilding i november 2018. Inden for kort tid følte hun sig som en naturlig del af teamet, og dette viste sig i hendes arbejde. Hun fik hurtigt rollen som teamleder hos KbhTeambuilding, da hendes menneskeglade personlighed passede perfekt ind i den rolle. Løbende fik hun mere og mere ansvar, men det var stadig ikke nok for hende.

I oktober 2020 købte hun sig så ind i virksomheden og blev partner sammen med Jonas, så KbhTeambuildings kerne er nu de to partnere, Stine og Jonas.

”Det var måske ikke det mest oplagte at købe sig ind i en virksomhed, som afhænger af at mennesker kan samles, mens pandemien var på det højeste, men da muligheden bød sig, var jeg bare nødt til at springe til, da det var det jeg uden tvivl aller helst ville.”

Hvad er din baggrund?

“Jeg har en række uddannelser bag mig, som alle har mennesker som omdrejningspunkt. Min rygsæk er derfor fyldt med viden og erfaring i arbejdet med og omkring mennesker, både på individniveau, samt grupper og familier. I rygsækken ligger der også masser af kreativitet, struktur og en lettere krøllet hjerne. Alt sammen en god cocktail til at løse de mangeartede opgaver der ligger i at drive en teambuildingvirksomhed.”

Hvad gør dig og Jonas til et godt team?

“På mange områder er Jonas og jeg vidt forskellige, hvilket jeg ser som en stor ressource. Jonas er fx som en utømmelig fontæne at ideer og nye koncepter. Jeg er lidt mere struktureret og den der sikrer, at vi kun har fire bolde i luften ad gangen.

 

Vigtigst af alt har vi et stærkt fælles værdisæt, som tager udgangspunkt i ærlighed, engagement og humor. Jonas er en af de personer, jeg griner mest med. Uanset om det er på arbejdet eller i privaten, hvor vi også ses, hjælper vi hinanden, hvad end det handler om at lægge køkkengulv, planlægge en rund fødselsdag eller blot udfordre hinanden og vores familier i en musikquiz.”

5 korte facts om Stine

  • Hendes yndlings beklædningsdel er havehandskerne
  • Hendes nørdede fritidsinteresse er puslespil med minimum 2000 brikker
  • Er menneskekender til fingerspidserne, og har vundet guld i situationsfornemmelse
  • Den store rygsæk er fyldt med både livs- og arbejdserfaring
  • Hun er et legebarn og sidder aldrig stille