Et perfekt match – konferencecenter og teambuilding i topklasse

KbhTeambuilding har indgået dette unikke partnerskab med KolleKolle konferencecenter, for at danne fundament for en totaloplevelse for kunden.

Vores værdier harmonerer godt, og ikke mindst placeringen af selve konferencehotellet. Med ”Naturen som ramme” og ”Højt serviceniveau” hvor den personlige kontakt er førsteprioritet, kan vi i dette fællesskab danne ramme mindesværdige oplevelser.
Hvis man vælger at være gæst på KolleKolle Konferencehotel, vil du finde ud af at der intet mangler. Prikken over i’et er netop teambuilding løsningen, som KbhTeambuilding leverer.

 

Få en totaloplevelse

Hvis man fremover vil booke både konferencer og teambuilding, men ønsker at slippe for en masse koordineringsarbejde og spare en masse af ens egen tid og ressourcer, kan KbhTeambuilding nu hjælpe med at koordinere det hele. Man skal altså ikke selv kontakte et stort eventbureau, cateringfirma, eller konferencecenter, fordi vi har det bedste og mest fantastiske sted til det hele. Fremover vil man som mødebooker kunne booke en ”fuld entreprise” – nemlig mødested, teambuilding, forplejning etc. håndteret af et professionelt team fra både KolleKolle og KbhTeambuilding.

Kbhteambuilding glæder sig til at byde jer velkommen, og ikke mindst være med til at få jeres dag til at blive husket af alle medarbejderne.