Om os

Hos KbhTeambuilding tilbyder vi moderne teambuildingløsninger med stor forståelse for de tendenser og dynamikker der præger virksomheder i dag.

Hvad sker der hvis vi investerer i vores folk og de så forlader os? Hvad sker der hvis vi ikke gør og de bliver?

Vi tror på at dette er mere aktuelt end nogensinde før. Når man kigger på nutidens muligheder, teknologier og videnspotentialer, ser vi desværre at alt for mange virksomheder ikke formår at sammensætte og udnytte disse. Dette er i høj grad en konsekvens af det moderne arbejdssamfund, som sætter helt nye udfordringer for teambuiling.

Vi ønsker at skabe bedre rammer for jer, så I kan profitere optimalt fra jeres menneskelige ressourcer. I det moderne arbejdsliv er den menneskelig kapital den ypperste ressource vi har til rådighed. Derfor er de vigtigste investeringer, dem som vi bruger på de mennesker der skaber værdien for virksomheden. De skaber den viden der skal omsættes og finder de idéer der holder os innovative og konkurrencedygtige. Derfor ser vi også, at  et positivt, velfungerende og dynamisk team er mere produktive, kreative og idérige.

En virksomhed er kun så stærk som dens medarbejdere. Derfor tror vi meget på, at hvis man fokuserer på udviklingen af den menneskelige kapital, så ses det på kontoret, i kantinen og på bundlinien.

Hos KbhTeambuilding fokuserer vi på de tendenser som præger arbejdsmarkedet. Vi tilpasser kontinuerligt vores ydelser, så der altid er de mest relevante teambuilding aktiviteter, inspirerende foredrag og teamudviklingsforløb, som er tilpasset jer og jeres omgivelser. Vi tror på at bygge broer, og vi bliver motiverede af at hjælpe virksomheder og medarbejdere med at opnå deres potentiale. Dertil har vi et højt fokus på harmoni, tillid og venskab mellem medarbejderne. Derfor er det at have en god dag sammen med os vores ypperste mål. Af den grund har vi specialiseret os i at koordinere, samt yde teambuilding aktiviteter der har fokus på at sammentømre teamet samt udvikle kompetencer.

Vi skræddersyer selvfølgelig vores services til jer. Om det er med fokus på kompetencer og faglig udvikling eller en mere afslappet hyggelig dag i er ude efter tilpasser vi og sørger for, at I får en helt igennem god dag sammen.

 KbhTeambuilding – Mulighederne er Mange

 Kontakt os for en uforpligtigende snak omkring jeres behov og ønsker.
<iframe src="https://player.vimeo.com/video/261595484" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>