Workshops

Med en workshop får I mulighed for at sætte et specifikt emne i fokus, hvor vi giver jer rammerne og værktøjerne til at tage et kæmpe spring i den rigtige retning. Vores workshops er konstruerede med det formål, at vi i fællesskab skal fordybe os i et specifikt emne. Sammenlignet med et klassisk foredrag, vil I med en workshop blive involverede på en relevant og lærerig måde. Vi sætter gerne konteksten og agendaen i fællesskab med jer. Vores workshops er meget fleksible, og kan vare alt fra 1 time til flerdages forløb. Vi tager meget gerne en snak for at finde det rigtige omfang for jer. Ønsker I et fokus, som ikke helt lige kan findes blandt vores hyldevarer, kan vi sagtens hjælpe jer med at finde faglig input til jeres behov.

Hvad:

Enten har i allerede et klart mål om hvad det er i vil arbejde med, hvor vi finder den rigtige workshop til netop det formål, eller også har i blot noget tid til rådighed som f.eks. en kickoff eller et uddannelsesforløb. Hvis i er usikre på hvad i ville få størst udbytte af, tager vi gerne en snak for at høre lidt mere om jeres team eller gruppe, således at vi finder det helt rigtige til jer.

Hvor:

Vores workshops kan afholdes over hele landet, så længe der er stole og borde, og ro til at kunne fokusere. Det er altid en god ide at sørge for at der er godt med kaffe, the og andre forfriskninger i løbet af dagen. Vi er selv specialister i at sørge for netop dette, og har samarbejder med f.eks. madvogne, som kan komme ud til de fleste steder.

Hvorfor:

Workshops er super gode til at rykke meget, på kort tid. Ved at involvere deltagerne og gå i dybden med et emne, hvor alle er tilstede, er der de helt rigtige forudsætninger for at skabe forandring. Vores workshops stræber efter at også give jer noget med hjem som i kan arbejde videre med. Det er vigtig for os, at en workshop hos Kbhteambuilding, bliver en del af noget større!

Få gratis teambuildingøvelser direkte på mailen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder, tilbud og få tilsendt 5 sjove teambuilding øvelser til kontoret med det samme!
Nej tak!
Tak for din tilmelding.
Afmeld dig med ét enkelt klik
×
×